Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ay delisin bazen 15-20 dakka sonra silik cıkabiliyor ilk günlerde git bak bakiyim bi daha çöpe :))

bi devlet işi olmadığı sürece çalışamam şu an 60 kiloyum hamile olduğum belli bile değil
sen nasıl oldun canm
Harikasın! Ben 4 kilo almıştım 9 haftada hahahah :))

İyiyim canım ya çok şükür. Korunmadım kürtajdan sonra işte beklemece heyecanla :))

Harikasın! Ben 4 kilo almıştım 9 haftada hahahah :))

İyiyim canım ya çok şükür. Korunmadım kürtajdan sonra işte beklemece heyecanla :))
çok kustuğum için canım kilo alamadm
4-5 kilo aldım yani normal
e topiğe karşıydın yeniden görmek güzel oldu

çok kustuğum için canım kilo alamadm
4-5 kilo aldım yani normal
e topiğe karşıydın yeniden görmek güzel oldu
Normal hayatım bişey olmaz o kadardan. Hem doğurunca verirsin zaten boşver :)
Düşük yapınca fena sardım sorma. Gidicem ama kararlıyım ahahahah :)))

Normal hayatım bişey olmaz o kadardan. Hem doğurunca verirsin zaten boşver :)
Düşük yapınca fena sardım sorma. Gidicem ama kararlıyım ahahahah :)))
gitme canım ya bak uğurlu geliyor demişsin hem
yok takmıyorum kiloyu hemen alıp verebilen bi bünyem var zaten

ya bende 9 haftalıgım tartıda 500 gram fazla cıktım sinirim bozuldu

az mı yani anlamadm canm
ha seninle konuşmamız yarım kalmıştı zübeyde hanım ın cihazlarını neden geri buluyorsun demiştim canım
cok geldi bana
canım iyi degil ya eski doktor bile zor goruyor cocugu iki saat ugrasıyor adam net bir goruntu yok.. neyse ki doktorum iyi cok sukur o yuzden orda devam edicem sonra nerede dogum yaparım bilemiyorum hic

cok geldi bana
canım iyi degil ya eski doktor bile zor goruyor cocugu iki saat ugrasıyor adam net bir goruntu yok.. neyse ki doktorum iyi cok sukur o yuzden orda devam edicem sonra nerede dogum yaparım bilemiyorum hic
benm doktorun ki iyi canım ikili test için normalde ertesi güne randevu verip üst kata yolluyorlar ama benm doktorda zaten iyi cihaz olduğundan üst kata ya da ayrıntılı ultrason odasına gitmeme gerek kalmadı o hoca kendi cihazından bakıyor zaten.
asistanlara kötü cihazları veriyorlar kendi öğrensin diye ama benmki hoca zaten randevu yakalamak bile çok zor. çok sıra oluyor. sen memnunsun madem kendi doktorunda devam et zaten
4 D de falan yollayacak sanırım başka odaya bi şeyler dedi de anlamadm 4 D de varsa süper yani o hastanede

benim doktor da asistan degil uzman ama ultrason cihazının yazıcısı hep bozuk bana ekranı dondurup gosteriyor anlatıyor gecen baska bir doktora gittim hic sevmedim ustunkoru anlattı iyisini bulmak da zor:) ikili test icin kan almıyorlarmıydı ultrasondan mı bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…