Sen kaç günde bir adet oluyorsun ona göre yapayım :)Walla o kadarını bilemeyeceğim açıkçası ama bi idrar testi yapmaktan zarar gelmez :)
Ben 28 günde bir olurdum ama herkesin döngüsü çok farklı canım kimseyi baz alma kendine hamilelikte de aynı şekilde..Sen kaç günde bir adet oluyorsun ona göre yapayım :)
Haklısın canım su hastaneden bit çıkayım yapacağım hemenBen 28 günde bir olurdum ama herkesin döngüsü çok farklı canım kimseyi baz alma kendine hamilelikte de aynı şekilde..
Tamamdır yaz buradan merak ederim :)Haklısın canım su hastaneden bit çıkayım yapacağım hemen
Ay dua et bana canımmmm olunca ilk sana soyleyeceğimmmTamamdır yaz buradan merak ederim :)
Bi de gün ışığında dikkatlice bak anladığım kadarıyla erken dönemlerde çizgi silik cıkabiliyor
Dualarım seninle hadi güzel haberler olsun inşallahhhAy dua et bana canımmmm olunca ilk sana soyleyeceğimmm
Negatif çıktı yaDualarım seninle hadi güzel haberler olsun inşallahhh
Foto atsanaNegatif çıktı ya
Çöpe attım ;(Foto atsana
bi devlet işi olmadığı sürece çalışamamOh iyi bari :) çok kilo alma ama dikkat et :))
Yorma da kendini boşver hamilelik güzel şey keyfini cıkar :)
Harikasın! Ben 4 kilo almıştım 9 haftada hahahah :))bi devlet işi olmadığı sürece çalışamamşu an 60 kiloyum hamile olduğum belli bile değil
sen nasıl oldun canm
çok kustuğum için canım kilo alamadmHarikasın! Ben 4 kilo almıştım 9 haftada hahahah :))
İyiyim canım ya çok şükür. Korunmadım kürtajdan sonra işte beklemece heyecanla :))
Normal hayatım bişey olmaz o kadardan. Hem doğurunca verirsin zaten boşver :)çok kustuğum için canım kilo alamadm
4-5 kilo aldım yani normal
e topiğe karşıydın yeniden görmek güzel oldu
gitme canım ya bak uğurlu geliyor demişsin hemNormal hayatım bişey olmaz o kadardan. Hem doğurunca verirsin zaten boşver :)
Düşük yapınca fena sardım sorma. Gidicem ama kararlıyım ahahahah :)))
az mı yani anlamadm canmya bende 9 haftalıgım tartıda 500 gram fazla cıktım sinirim bozuldu
cok geldi banaaz mı yani anlamadm canm
ha seninle konuşmamız yarım kalmıştı zübeyde hanım ın cihazlarını neden geri buluyorsun demiştim canım
benm doktorun ki iyi canım ikili test için normalde ertesi güne randevu verip üst kata yolluyorlar ama benm doktorda zaten iyi cihaz olduğundan üst kata ya da ayrıntılı ultrason odasına gitmeme gerek kalmadı o hoca kendi cihazından bakıyor zaten.cok geldi bana
canım iyi degil ya eski doktor bile zor goruyor cocugu iki saat ugrasıyor adam net bir goruntu yok.. neyse ki doktorum iyi cok sukur o yuzden orda devam edicem sonra nerede dogum yaparım bilemiyorum hic
benim doktor da asistan degil uzman ama ultrason cihazının yazıcısı hep bozuk bana ekranı dondurup gosteriyor anlatıyor gecen baska bir doktora gittim hic sevmedim ustunkoru anlattı iyisini bulmak da zor:) ikili test icin kan almıyorlarmıydı ultrasondan mı bakılıyorbenm doktorun ki iyi canım ikili test için normalde ertesi güne randevu verip üst kata yolluyorlar ama benm doktorda zaten iyi cihaz olduğundan üst kata ya da ayrıntılı ultrason odasına gitmeme gerek kalmadı o hoca kendi cihazından bakıyor zaten.
asistanlara kötü cihazları veriyorlar kendi öğrensin diye ama benmki hoca zaten randevu yakalamak bile çok zor. çok sıra oluyor. sen memnunsun madem kendi doktorunda devam et zaten
4 D de falan yollayacak sanırım başka odaya bi şeyler dedi de anlamadm 4 D de varsa süper yani o hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?