Batta geri sayım başladı ( 8 )

kan alıyor ensesini ölçüyor 2 dk lık iş canım
ben bi asistana denk geldimde sorma beni ayrıntılı ultrason odasına yolladı havası da 1 milyon daha cihaz kullanmayı mı bilmiyor ne yolluyorsa
senin doktor kimdi belki duymuşumdur.
önckileri kimdi ben de bi kaç kez girdim çıktım

cok geldi bana
canım iyi degil ya eski doktor bile zor goruyor cocugu iki saat ugrasıyor adam net bir goruntu yok.. neyse ki doktorum iyi cok sukur o yuzden orda devam edicem sonra nerede dogum yaparım bilemiyorum hic
neyini anlatıyor kız daha 9 haftalık bebeğin

neyini anlatıyor kız daha 9 haftalık bebeğin
kalbini gosterdi gecen plasentanın yerini falan bacakları burası bası burası popo kısmı burası falan diye gostererek anlattı yazıcı yok diye telefona cekiyorum goruntuyu onu netliyor falan ilgili doktor yani

ben ilk asistana gittim tsh 5 cıkmıstı bana bir ay sonra kontrole git dedi iki hafta sonrada gebelik poliklinigine ben onu takmadım tabi 4-5 gun sonra gebe poliklinigine gittim kese gorundu bana tsh yuksek biraz dedi dahiliyeye gonderdi o ilac yazdı doktora dedimki asistan bana bir ay bekle demisti yok o kdr beklenmez dedi asisstanlara guvenmiycen
emre baser benim doktor hastası cok onunda ya oyuzden de gidiyorum demekki seviliyor dedim bide bakıyorum hastalarla ilgilenmesine detaylı anlatıyor verilen sorulara guzel yanıtlar alıyorsun yani

kalbini gosterdi gecen plasentanın yerini falan bacakları burası bası burası popo kısmı burası falan diye gostererek anlattı yazıcı yok diye telefona cekiyorum goruntuyu onu netliyor falan ilgili doktor yani

anladım canım her zaman erkek doktor diyorum gerçekten çok anlayışlılar
bebekleri güzel güzel anlatıyorlar aynen
ha anladım foto alamıyorsun çıktıdan
niye yaptırmıyor yahu o da cihazını madem uzman olmuş

canım doğumun hangi aya denk geliyor
topikler var onlara gir kendi ayındakilerle konuş iyi oluyor

Kizlar merhaba
Bata 5 gun var.ama bu sabah pembemsi biseyler geldi.karnim belim aynen adet olur gibi agriyo.ama evde bi test vardi yapayim dedim icimden geldi..
2. Cizgi hayalet gibi varla yok arasi bisey..
Anlayamadim.testin markasi laboquic diye bisey internettem almistim.sizce dogru olabilir mi.ozaman bu akinti ve agrilarim ne???

Testin resmini bir atsana canım bir bakalım :)

Canim denedim ama beceremedim
Ikinci cizgi hayalet gibi ama var

Ben ilişkiden 1 hafta sonra test yapmıştım bir kez, ilk testimdi :) o bile hayalet çizgi gibi çıkmıştı canım. Tabi gebe değildim.

Yüklemeyi bilmiyorsan dosya yükle'ye basacaksın öyle yükleyeceksin canım. Fotoğraf büyük diye yüklenmiyorsa fotoğrafı küçült. Görmeden tam birşey diyemeyiz. Sen yüklemeye çalış.

Canim denedim ama beceremedim
Ikinci cizgi hayalet gibi ama var
benmde testimde hayalet çizgi çıkmıştı gebe olduğumda
fakat gebe olmadığım bi ayda da bozuk bi şeyler çıkmıştı testler bazen bozuk oluyor arkadaşın dediği gibi sen foto at bize

kız bak sana yazı yazmışım cevap vermemişsin
folik asit kullanıyor musun

Yazmadimmi onu gormemisimdir
Kullaniyorum ama bu haftalardan sonra birakilabiliyomus heralde nette okudum
3 ay devam ediyorsun
benm paket kalmıştı 3.5 ay devam ettm sonra vitamine geçiyorsun doktor söylerse yani
sağlık ocağından iste ücretsz veriyor onu
aa sen sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı

3 ay devam ediyorsun
benm paket kalmıştı 3.5 ay devam ettm sonra vitamine geçiyorsun doktor söylerse yani
sağlık ocağından iste ücretsz veriyor onu
aa sen sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı
Yok saglik ocagi hastaneden daha uzak:) oraya gitmedim bile hic

Yok saglik ocagi hastaneden daha uzak:) oraya gitmedim bile hic
evine yakın bi yer vardır canım ya iki sokak ilerde falan vardır
o kadar uzak olamaz
oraya gidip kayıt yaptırıyorsun ben gebeyim diye bildirmen lazım onlar sana ebe tahsis ediyor kan tahlili vs yapacak ama bizim hastane zaten hepsini yaptığı için onun çıktısını al doktordan götür ver onlar kayda geçiyor. düşük vs Allah korusun gibi durumlarda da haber vermen lazım ki kayıttan düşsün
sonra sana bilgi veriyor beslenme vs kitapçık verdi bana bi de beslnme listesi. çok ilgiliydi. tekrar ne zaman gelmen gerektiğini ve bir takım testleri isteyecek hastanede yapılmamışsa 5. ay gibi
asıl olan çocuk doğunca aşısını orda yaptıracağın için gerekli bu kayıt
folik asitte veriyorlarmış ücretsiz.ama ben parayla aldım iki kutu gitti bana 60 tl hatta bi tane de aldm bulantı yaptı o da elimde kaldı 90 tl
şimdide vitamine geçtim doktor dedi yani onu da eczaneden almaya gerek yok sağlık ocağı veriyor ücretsiz

yok canım kayıtlı oldugumuz saglık ocagı cok uzak burda hemen arka sokakta var ama nasıl bir dagılım yapmıslarsa bizim aile hekimi orda degil daha uzak bir yerde maalesef..artık asıları ozelde falan yaptırırız olur sanırım o sekilde..
folik asit benimki daha yeni bitti yarın bir tane daha alırım ama 28 li 15 liraydı ya

adı ne ki senin folik asidin
canım ne dye özelde yaptırcan güvensizlik mi olur yani sağlık ocağında merak ettim öğreneyim

canım bizde yeni taşındık sana yakın olan sağlık ocağına gidiyorsun ben buraya yakınım diyorsun doktor bilgilerini alıyor dilekçe yolluyor senlik bi konu yok yani bu kadar basit ve sen artık o sağlık ocağına kayıtlı oluyorsun. öyle şey mi olur dağ başı değil bi şey değil yani başkentin merkezinde oturuyorsun
biz öyle yaptık doktor hallediyor. benm bekar olduğum semtte aynı ama gelin evim uzak buraya aldırdım hemen
hayır yarın bi gün hasta olsan sana yakın olanı seçersin işte
yani öyle düşündüğün gibi zor işler değil

benm ilk folik asit folidoceydi midem bulanmıştı ilaçdan değilde bulantımın önüne geçemiyordu
femivite geçtim doktor tavsiyesiyle o zaman bulantım biraz azaldı çok değil ama yine ayağa kalkabiliyordum şükür

Yorum please ben hayal mi görüyorum acaba yakınlaştırma belli belirsiz bi çizgi goruyorum

Eklentiler

• 20170320_201949.webp
    8 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…