kan alıyor ensesini ölçüyor 2 dk lık iş canımbenim doktor da asistan degil uzman ama ultrason cihazının yazıcısı hep bozuk bana ekranı dondurup gosteriyor anlatıyor gecen baska bir doktora gittim hic sevmedim ustunkoru anlattı iyisini bulmak da zor:) ikili test icin kan almıyorlarmıydı ultrasondan mı bakılıyor
neyini anlatıyor kız daha 9 haftalık bebeğincok geldi bana
canım iyi degil ya eski doktor bile zor goruyor cocugu iki saat ugrasıyor adam net bir goruntu yok.. neyse ki doktorum iyi cok sukur o yuzden orda devam edicem sonra nerede dogum yaparım bilemiyorum hic
kalbini gosterdi gecen plasentanın yerini falan bacakları burası bası burası popo kısmı burası falan diye gostererek anlattıneyini anlatıyor kız daha 9 haftalık bebeğin
ben ilk asistana gittim tsh 5 cıkmıstı bana bir ay sonra kontrole git dedi iki hafta sonrada gebelik poliklinigine ben onu takmadım tabikan alıyor ensesini ölçüyor 2 dk lık iş canım
ben bi asistana denk geldimde sorma beni ayrıntılı ultrason odasına yolladı havası da 1 milyondaha cihaz kullanmayı mı bilmiyor ne yolluyorsa
senin doktor kimdi belki duymuşumdur.
önckileri kimdi ben de bi kaç kez girdim çıktım
kalbini gosterdi gecen plasentanın yerini falan bacakları burası bası burası popo kısmı burası falan diye gostererek anlattıyazıcı yok diye telefona cekiyorum goruntuyu onu netliyor falan ilgili doktor yani
anladım canım her zaman erkek doktor diyorum gerçekten çok anlayışlılarben ilk asistana gittim tsh 5 cıkmıstı bana bir ay sonra kontrole git dedi iki hafta sonrada gebelik poliklinigine ben onu takmadım tabi4-5 gun sonra gebe poliklinigine gittim kese gorundu bana tsh yuksek biraz dedi dahiliyeye gonderdi o ilac yazdı doktora dedimki asistan bana bir ay bekle demisti yok o kdr beklenmez dedi asisstanlara guvenmiycen
emre baser benim doktor hastası cok onunda ya oyuzden de gidiyorum demekki seviliyor dedim bide bakıyorum hastalarla ilgilenmesine detaylı anlatıyor verilen sorulara guzel yanıtlar alıyorsun yani
canım doğumun hangi aya denk geliyorben ilk asistana gittim tsh 5 cıkmıstı bana bir ay sonra kontrole git dedi iki hafta sonrada gebelik poliklinigine ben onu takmadım tabi4-5 gun sonra gebe poliklinigine gittim kese gorundu bana tsh yuksek biraz dedi dahiliyeye gonderdi o ilac yazdı doktora dedimki asistan bana bir ay bekle demisti yok o kdr beklenmez dedi asisstanlara guvenmiycen
emre baser benim doktor hastası cok onunda ya oyuzden de gidiyorum demekki seviliyor dedim bide bakıyorum hastalarla ilgilenmesine detaylı anlatıyor verilen sorulara guzel yanıtlar alıyorsun yani
Testin resmini bir atsana canım bir bakalım :)Kizlar merhaba
Bata 5 gun var.ama bu sabah pembemsi biseyler geldi.karnim belim aynen adet olur gibi agriyo.ama evde bi test vardi yapayim dedim icimden geldi..
2. Cizgi hayalet gibi varla yok arasi bisey..
Anlayamadim.testin markasi laboquic diye bisey internettem almistim.sizce dogru olabilir mi.ozaman bu akinti ve agrilarim ne???
Canim denedim ama beceremedimTestin resmini bir atsana canım bir bakalım :)
Canim denedim ama beceremedim
Ikinci cizgi hayalet gibi ama var
benmde testimde hayalet çizgi çıkmıştı gebe olduğumdaCanim denedim ama beceremedim
Ikinci cizgi hayalet gibi ama var
kız bak sana yazı yazmışım cevap vermemişsinben ilk asistana gittim tsh 5 cıkmıstı bana bir ay sonra kontrole git dedi iki hafta sonrada gebelik poliklinigine ben onu takmadım tabi4-5 gun sonra gebe poliklinigine gittim kese gorundu bana tsh yuksek biraz dedi dahiliyeye gonderdi o ilac yazdı doktora dedimki asistan bana bir ay bekle demisti yok o kdr beklenmez dedi asisstanlara guvenmiycen
Yazmadimmi onu gormemisimdirkız bak sana yazı yazmışım cevap vermemişsin
folik asit kullanıyor musun
3 ay devam ediyorsunYazmadimmi onu gormemisimdir
Kullaniyorum ama bu haftalardan sonra birakilabiliyomus heralde nette okudum
Yok saglik ocagi hastaneden daha uzak:) oraya gitmedim bile hic3 ay devam ediyorsun
benm paket kalmıştı 3.5 ay devam ettm sonra vitamine geçiyorsun doktor söylerse yani
sağlık ocağından iste ücretsz veriyor onu
aa sen sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı
evine yakın bi yer vardır canım ya iki sokak ilerde falan vardırYok saglik ocagi hastaneden daha uzak:) oraya gitmedim bile hic
yok canım kayıtlı oldugumuz saglık ocagı cok uzak burda hemen arka sokakta var ama nasıl bir dagılım yapmıslarsa bizim aile hekimi orda degil daha uzak bir yerde maalesef..artık asıları ozelde falan yaptırırız olur sanırım o sekilde..evine yakın bi yer vardır canım ya iki sokak ilerde falan vardır
o kadar uzak olamaz
oraya gidip kayıt yaptırıyorsun ben gebeyim diye bildirmen lazım onlar sana ebe tahsis ediyorkan tahlili vs yapacak ama bizim hastane zaten hepsini yaptığı için onun çıktısını al doktordan götür ver onlar kayda geçiyor. düşük vs Allah korusun gibi durumlarda da haber vermen lazım ki kayıttan düşsün
sonra sana bilgi veriyor beslenme vs kitapçık verdi bana bi de beslnme listesi. çok ilgiliydi. tekrar ne zaman gelmen gerektiğini ve bir takım testleri isteyecek hastanede yapılmamışsa 5. ay gibi
asıl olan çocuk doğunca aşısını orda yaptıracağın için gerekli bu kayıt
folik asitte veriyorlarmış ücretsiz.ama ben parayla aldım iki kutu gitti bana 60 tl hatta bi tane de aldm bulantı yaptı o da elimde kaldı 90 tl
şimdide vitamine geçtim doktor dedi yani onu da eczaneden almaya gerek yok sağlık ocağı veriyor ücretsiz
adı ne ki senin folik asidinyok canım kayıtlı oldugumuz saglık ocagı cok uzak burda hemen arka sokakta var ama nasıl bir dagılım yapmıslarsa bizim aile hekimi orda degil daha uzak bir yerde maalesef..artık asıları ozelde falan yaptırırız olur sanırım o sekilde..
folik asit benimki daha yeni bitti yarın bir tane daha alırım ama 28 li 15 liraydı ya
Yorum please ben hayal mi görüyorum acaba yakınlaştırma belli belirsiz bi çizg
Var çizgi cnm aynı benimde böyle ya elde daha çok beli dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?