Batta geri sayım başladı ( 8 )

Wynonna nerdesin kuzu
bugün hastaneye gittim 3'lü için
kendi doktorum bu hafta servisteymiş bende testin günü geçmeden yaptırayım dedim.
farketmez doktor dedm senin doktora verdiler emra başer di dimi
genç iyi bir doktor
bende foto alamadm cihazdan dolayı

ahaha doktora sizin ultrasonu cok konustuk deseydin
yazık ya hala yapmamıslar adamın yazıcıyı ..iyi doktor ama dimi yazıcısının bozkluguna iyi diye katlanıyom bende

ahaha doktora sizin ultrasonu cok konustuk deseydin
yazık ya hala yapmamıslar adamın yazıcıyı ..iyi doktor ama dimi yazıcısının bozkluguna iyi diye katlanıyom bende
iyi doktor tabi sorularımı cevapladı sabırla
tabi kendi doktorumda devam edicem alıştım onu daha çok seviyorum

iyi doktor tabi sorularımı cevapladı sabırla
tabi kendi doktorumda devam edicem alıştım onu daha çok seviyorum
insan alıstıgı doktoru istiyor zaten ya bende bir ara baska doktora gittim soguk biseydi emre bey nazik guleryuzlu ısındım ben:)) bende cok soru soruyorum ya ama bence onlar rahatsız olmuyor daha cok anlamayanalrdan bebeklerini umursamayanlardan rahatsızlar gecen sefer gittigimde bi kız vardı yasıda ufak midem bulanıyor cok dedi sigara kullanıyormusun dedi evet dedi ondan oluyor sen bebegini sigara dumanı dolu bir odaya bırakırmısın dedi guldu kız ona biraz kızdı gulme diye haklıydı ama yoksa sorulan soruları cevaplaması acıklaması cok iyi..

sen dogum icin karar verdinmi biyere zubeyde hanımdamı yapıcan..orasının odaları cok kotuymus ya kalabalıkmıs bide ziyaretciler dolusuyomus

canım kararsızım bende öğrendiklerimi aktarayım hemen
canım zübeyde de bi arkadaşaım sezeryan oldu çok memnun sohbet muhabbetle doğum yapmış ama sezeryan tabi
sezeryanı 2 gece normali 1 gece yatırıyorlar.
o arkadaşımın gelinleride 2 doğumu orda yaptı o da memnun
bi de kurs arkadaşım var o da memnun bunlar son 1 yılın doğumları çok eski değil
zekai tahir var belki duymuşsundur devlet onu da övüyorlar ama bu sitede okudum bi arkadaş 2014 te orda yapmış 1 yatakta 3 kişi doğum sırası beklemiş orası hınca hınç dolu yani zaten ayağım alıştı gitmem oraya.

benm annem geçen sene rahim operasyonuna etlikte girdi çok sıkı canım ziyaretçiyi bırak refakatçi olarak beni bile almadılar görüştürmediler. bizim hasta bakıcılarımız giydirir merak etme dediler kesinlikle yasak yukarı çıkmak. özel eşyalarını alayım dedm çantasını falan ameliyattayken eşyalarını yatağa koyayım giydirirler dedim. bi görevli bana eşlik etti al çıkalım dedi kesinlikle yalnız koymadı. sen bunları nereden duydum hayretler içindeyim.
sadece ziyaretçi saatinde ziyaretçi girer örneğin 12-13 arası. doğum odasına da 2 şer 2 şer alıyorlar. kurstaki arkadaşım dedi. ve perdeleri çekiyorlar tabi çoklu oda 3 kişilik ve 6 kişilik varmış.
özel oda var ama çok büyük torpil istiyormuş

zaten 1 gece yatacaksın yaaa
özelde de hep tecrübesizler devletin hastanesi iyi diyor herkes
ha tabi 10 bin ödersin orda doğum yaparsan orası da iyi olabilir bak
etlikte lokman hekim var özel orası çok uygun 1.5-2 bin gibi olması lazım ama iyi değil diyorlr
arkadaşım 9 bine yapacak hastanenin adını unuttum elit bi yerdi
ya bu doğum işi şans işi biraz da Allah istemezse hiç bi şey olmaz

kafam karışık hala bi de burada özel keçiören hast var orda da bizim bi akraba yapacak bakalım 2 bin civarı olabilir
ya doğumumda sıkıntı yoksa o kadar paralar vermek benm içime sinmiyor. bebeğin eksiklerine harcarım ne bileyim. bir de özelde nerden geldiği belirsiz çok kişi çalışıyor. torpille tanıdık vasıtasıyla gelen çok oralara.güvendik birinden referans almadan o kadar para dökmekte akıl işi değil
bilemiyorm ne yapcaz
senin araştırmaların nedir. etliğin öyle kötü olduğunu kim anlattı ben oradaki gebelere soruyorum daha önce yaptık iyidi dediler

esimin kuzeni soyledi bir yakını ziyarete gitmis hic guzel degil diyor eskiden oda dogum yapmıs orda ozamanlar iyiydi dedi bide internette cok olumsuz yorumlar var bide bir bebek kacırma olayı olmus orda iyice sogudum..ben etimed hastanesini sordum 2000 mis orda dogum yapanlarda iyi diyor ben odada bikac kisi olmak istemiyorum ya ne biliyim tabi boyle diyorum bi bakarsın orda dogum yapmısım

ya senin karnın ne zaman cıktı kız:)) benim daha bisey yok gerci hep ufak bi gobek olur bende cıksa bile ondan farkedemem

Benim adetim 4 gün geçti. Planlı gebelik değil ama normalde geçmezdi günüm.
Şuan doktordayım kasık agrılarım var durumu anlattım 4 gün gecikme normal dedi test yapsam bile negatif çıkar ve testi yapmadı ısrarla istedim. Faturaya yansır cevabını aldım. İdrar testi ve kan (hemogram) istedi. Sonucunu bekliyorum

Evde idrar testini +7 gün olmadıkça yapmamakta kararlıyım ilk aylarda acaba mı der adet olmadan önce yapardım. Şimdi kararlıyım. +7 gün gecikme sonrası yapıcam testi.

Evet bebek kaçırılmış hemen bulmuşlar tabi o kaçırma yeni değil eski
Zaten o yüzden sıkı önlem aldılar
Eşimde çoklu oda istemiyor ben bebeği göremicem mi diyor sonuçta başka kadınlar da var içeri bırakmazlar. Eşim in tanıdığı lokman hekim de yapmış oraya bakalım diyor bende bi gece için bi sürü para dökmek istemiyorm ya ama çoklu oda olayı iyi değil torpil bulursam orda yaparm ahahah olumsuz yorumlar nerde bende bakayım

Canım karnım daha yeni çıktı ya sorma bende takıyordum neden çıkmadı diye ilk bebek geç çıkarmış . Ayda 1 kilo da aldım yani ama zayıfım bende kimse anlamıyor hamile olduğumu. Şimdi azıcık bir göbek. Hamile demezsin yani. Kuzenimin 7. Ayda çıkmış

Aslinda iyi birsey:) ama doktor kontrollerinin zaman araligi uzadikca insan supheye dusuyor:) kilo ben gram olarak aldim suan:) hatta bugun biraz daha az ciktim

Aslinda iyi birsey:) ama doktor kontrollerinin zaman araligi uzadikca insan supheye dusuyor:) kilo ben gram olarak aldim suan:) hatta bugun biraz daha az ciktim
Bazılarının karnı da içe doğru büyürmüş canm
Valla benm doktor kontrolü çok uzamıyor 2 haftaya bir ordayım test sonuç test sonuç bu şekilde gidiyor hep hatta Usandım gitmekten

Bazılarının karnı da içe doğru büyürmüş canm
Valla benm doktor kontrolü çok uzamıyor 2 haftaya bir ordayım test sonuç test sonuç bu şekilde gidiyor hep hatta Usandım gitmekten
Kiz bende oyle ama uzun geliyo:) 18 gun olcak bu sefer 10 gunde bir cagiriyodu da ikili test icin uzatti 5-6 gun

slm kizlar nasilsin..dogum fiyatlari konusulmus...cok pahali bu ne ya..ben guneydoguda oturuyorum..ozele gidiyorum..kizimida ozelde dogum yaptim..odam tek kisilikti cok memnum kaldim..normal dogum yaptim..bizde para istemediler..burda dogum fiyatlarinda bahsedilmez..

Kiz bende oyle ama uzun geliyo:) 18 gun olcak bu sefer 10 gunde bir cagiriyodu da ikili test icin uzatti 5-6 gun
bana kısa geliyor canım herkes doğal olarak bebeğini görmek ister ama ben her hastaneye gidişte 2 kat fazla kustuğum için bana zulumdu. daha geçen gafta gittiğimden bi şey anladım

doktor kontrolü uzayınca ne gibi bi şüpheye düşüyorsun canm

burada özelde bile sezeryana zorluyolar canm normal olamazsın vs vs diyorki onların hanesine ameliyat yazılsın. para tuzağı hep.
ben de normal yapmak istiyorm ama özele gidersem sezeryana alır büyük ihtimal
kafam çok karışık
sen nasıl para ödemedin devletle anlaşmalı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…