Kalp atislari duruyormus ya bazen o konulardan etkileniyorum ben maalesefbana kısa geliyor canım herkes doğal olarak bebeğini görmek ister ama ben her hastaneye gidişte 2 kat fazla kustuğum için bana zulumdu. daha geçen gafta gittiğimden bi şey anladım
doktor kontrolü uzayınca ne gibi bi şüpheye düşüyorsun canm
evet canım ama biraz kısmete bırakmalısınKalp atislari duruyormus ya bazen o konulardan etkileniyorum ben maalesef
canım naptın nasıl gidiyorKalp atislari duruyormus ya bazen o konulardan etkileniyorum ben maalesef
Bugun gittim canim sikinti yok:) buyumus hopluyo du doktor ultrason cihazini bastirinca:) ikilo test ve ense olcumu haftaya sinirda cikti bebegin olcusu suan erken olur dedi ama baska doktora gidicem o gun servisdeymis doktorcanım naptın nasıl gidiyor
ahahah biliyorum o hoplama duygusunuBugun gittim canim sikinti yok:) buyumus hopluyo du doktor ultrason cihazini bastirinca:) ikilo test ve ense olcumu haftaya sinirda cikti bebegin olcusu suan erken olur dedi ama baska doktora gidicem o gun servisdeymis doktor
ay kiz bata 8 gun kala belirtimi olurBu ayda bekleyenlerden biri olarak geri sayımı başlattım .
Bebek için tüm şartları hazırladım gerisini ALLAH'a bıraktım.
Ama var ya bu ay gebe kalırsam size yaşadığım mucizeyi anlatacağım.
Tüm belirtileri yaşıyor test yapmamakta kararlıyım günümü bekleyeceğim.
Bata 8 gün kaldı hadi hayırlısı İnşaALLAH .
Dua edin lütfenn....
ne yaapa bilirsnki canm insallah kendiliyinden duser ve kimyasal gebelikdirburdaki kızlar duruyo muu ? yaa bişey diyeceğim 3 4 aydır sayfayı takip edip yorumlar yapıyodum. 4 aydır deniyoruz bebek olmuyodu. bu ay hamile kaldım kızlar adetım bır gun gecıktı evde test yaptım hafif pembe ıkıncı cızgı cıktı. hemen doktora gıttım hcg yanı kan testım 75 cıktı. doktor gebelik var ama değerın cok dusuk dedı. ıkı gun sonra yanı dün tekrar gıttım hemn hcg hem de progesteron testıne baktı. hcg artacağı yerde 75 ten 73 e düşmüşprogesteronda en az 5 ten yukarı olması gerekırken 1.57 benımkı ya kımyasal yada dış gebelık gecırıyosun dedı. pazartesı yanı 3 gun sonra tekrar gıdıcem hcg ye bakıcak cıkan degere göre ıgne yapıp düşürceklermış. bana bıseyler dıyın. acaba kımyasal mı gecırıyorum yoksa dış gebelık mı. O yapacağı iğne nasıl bı ıgne acaba nerden yapıyo. dış gebeliğe baktım netten bıraz korkuttu. ne yapmalıyım su an
adetım bugun 4. gün gectı. stres oldum yaane yaapa bilirsnki canm insallah kendiliyinden duser ve kimyasal gebelikdir
canm uzulme hersey olacagina varir ...bebeginde olur bunuda atlatrsn bebegini insallah birgun hamile kalp kucagna aldgnda hersey unutulucakadetım bugun 4. gün gectı. stres oldum yaa
ya bebeği kaybetmek açısından değil dış gebelik olma ihtimalinden korkuyorum. o zaman kürtaja kadar gidiyomuş iş galiba. bugün kasıklarımda hafif ağrılar var keşke kendilimden adet olsam yaacanm uzulme hersey olacagina varir ...bebeginde olur bunuda atlatrsn bebegini insallah birgun hamile kalp kucagna aldgnda hersey unutulucak
canm biliyorm ama bu dis gebelikde rahim aldrmaya kadar gidiyor kotu oldugunda o yuzden diyorum insallah bu kotu gunun gecer bisey olmazda bebegin olur sapsaglamya bebeği kaybetmek açısından değil dış gebelik olma ihtimalinden korkuyorum. o zaman kürtaja kadar gidiyomuş iş galiba. bugün kasıklarımda hafif ağrılar var keşke kendilimden adet olsam yaa
kimyasal gebelik olunca adet oluyorsn geciyor ve gelecek ay hamile kalma olasligi yukseliyormus ama insallah dis gebelik degildirya bebeği kaybetmek açısından değil dış gebelik olma ihtimalinden korkuyorum. o zaman kürtaja kadar gidiyomuş iş galiba. bugün kasıklarımda hafif ağrılar var keşke kendilimden adet olsam yaa
canm adete yakin oluyor bende hep bulanti ...kızlar benim bat a 2 gün kaldı bulantım var bu kadar erken olur mu
sadece erken gebelik olduysa sende ola bilir belirtikızlar benim bat a 2 gün kaldı bulantım var bu kadar erken olur mu
bulantı o kadar erken olmaz 6. haftada olur en erkenkızlar benim bat a 2 gün kaldı bulantım var bu kadar erken olur mu
zaten hamile değilmişim regl oldumbulantı o kadar erken olmaz 6. haftada olur en erken
yazdıkların ne kadar tanıdık geldi bana. seni takdir ettim arkadaşım isyana sapmaman, her şeyin Allahtan geldiğinin idrakında olman hamd etmen duygulandırdı, gururlandırdı beni. ben de 6. ayımda hamile kaldım ve 7 haftalıkken kese gelişmediği için kürtaj oldum. Allah'a sığınmak güvenmek işimi kolaylaştırdı kabullenmemi kolaylaştırdı, Her şeyi kolaylaştırdı. 'O' ne zaman dilerse nasıl dilerse o şekilde olacak her şey ve Allah kulunun üzülmesini istemez. yaşadığımız her şeyin bize bir hayrı var elbet. Allah hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Amin.Veee bakıyorumda uzun zamandır kimseler yazmamış ,durumlarınız nasıl bakalım
Beni soracak olursanız geçen ay güzel haberi aldım ve 8 gün sonra düştü malesef
Aslında ilk iki gün çok üzgündüm ama atlatmıştım eğleniyordum yani.
Bugünde bir melankoli hallerdeyim ,aslında bebek istiyormuyum istemiyor muyum onuda bilmiyorum.
Hamile olduğum bir kaç gün çok garip geçti,acayip hissiyatlar .
Çok yorgun hissettim kendimi,dünyaanın tüm yükü üzerimde gibi,gelecek kaygısı,hareket kısıtlamaları,e bazı alışkanlıkların mecburi terk edilmesi falann ne bileyim işte değişik duygular.
Allah her isteyene tez vakitte nasip etsin inşaALLAH.
Bana staj oldu bu durum ,belkide hazır değildim belkide iyi bir anne olamama kaygımı yenmem gerkiyordu ,işleri yoluna koymalıydım,borç oruçlarımı tutmalıydım,biraz daha kilo vermeliydim vs bir yığın sebep vardı aslında.
Nitekim Allah hayrı şerri bizden iyi bilir,Verenede hamd olsun alanada hamd olsun.
Emri veren kader yazan lütüfta bulunana ELHAMDÜLİLLAH.
Böyle işte paylaşmak istedim,ben konuyu açtıktan bir ay sonra hamile kaldım hemde korunurken.
Vardır bir hikmeti diyorum ve okudum MERYEM ve VAKIA suresine bağlıyorum arkadaşlar tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?