Batta geri sayım başladı ( 8 )

Kalp atislari duruyormus ya bazen o konulardan etkileniyorum ben maalesef

Kalp atislari duruyormus ya bazen o konulardan etkileniyorum ben maalesef
evet canım ama biraz kısmete bırakmalısın
yiyecek ekmeği yoksa bu dünyada yoktur
Allah bilir düşünmemeye çalış
zaten kalbi duran bebekler sağlıksız gelişemeyen bebekler canm
o yüzden doktorlar hamileliğin bitmesi daha iyi diyorlar o gibi durumlarda

canım naptın nasıl gidiyor
Bugun gittim canim sikinti yok:) buyumus hopluyo du doktor ultrason cihazini bastirinca:) ikilo test ve ense olcumu haftaya sinirda cikti bebegin olcusu suan erken olur dedi ama baska doktora gidicem o gun servisdeymis doktor

Bugun gittim canim sikinti yok:) buyumus hopluyo du doktor ultrason cihazini bastirinca:) ikilo test ve ense olcumu haftaya sinirda cikti bebegin olcusu suan erken olur dedi ama baska doktora gidicem o gun servisdeymis doktor
ahahah biliyorum o hoplama duygusunu
ne kadarlık oldu bebek
bizim hamilelik takvimi bu topicte yok olmuş niye ki

burdaki kızlar duruyo muu ? yaa bişey diyeceğim 3 4 aydır sayfayı takip edip yorumlar yapıyodum. 4 aydır deniyoruz bebek olmuyodu. bu ay hamile kaldım kızlar adetım bır gun gecıktı evde test yaptım hafif pembe ıkıncı cızgı cıktı. hemen doktora gıttım hcg yanı kan testım 75 cıktı. doktor gebelik var ama değerın cok dusuk dedı. ıkı gun sonra yanı dün tekrar gıttım hemn hcg hem de progesteron testıne baktı. hcg artacağı yerde 75 ten 73 e düşmüş progesteronda en az 5 ten yukarı olması gerekırken 1.57 benımkı ya kımyasal yada dış gebelık gecırıyosun dedı. pazartesı yanı 3 gun sonra tekrar gıdıcem hcg ye bakıcak cıkan degere göre ıgne yapıp düşürceklermış. bana bıseyler dıyın. acaba kımyasal mı gecırıyorum yoksa dış gebelık mı. O yapacağı iğne nasıl bı ıgne acaba nerden yapıyo. dış gebeliğe baktım netten bıraz korkuttu. ne yapmalıyım su an

ay kiz bata 8 gun kala belirtimi olur

ne yaapa bilirsnki canm insallah kendiliyinden duser ve kimyasal gebelikdir

canm uzulme hersey olacagina varir ...bebeginde olur bunuda atlatrsn bebegini insallah birgun hamile kalp kucagna aldgnda hersey unutulucak
ya bebeği kaybetmek açısından değil dış gebelik olma ihtimalinden korkuyorum. o zaman kürtaja kadar gidiyomuş iş galiba. bugün kasıklarımda hafif ağrılar var keşke kendilimden adet olsam yaa

ya bebeği kaybetmek açısından değil dış gebelik olma ihtimalinden korkuyorum. o zaman kürtaja kadar gidiyomuş iş galiba. bugün kasıklarımda hafif ağrılar var keşke kendilimden adet olsam yaa
canm biliyorm ama bu dis gebelikde rahim aldrmaya kadar gidiyor kotu oldugunda o yuzden diyorum insallah bu kotu gunun gecer bisey olmazda bebegin olur sapsaglam

kimyasal gebelik olunca adet oluyorsn geciyor ve gelecek ay hamile kalma olasligi yukseliyormus ama insallah dis gebelik degildir

merhaba arkadaşlar ben de umutla ikinci hamilelik haberimi almak için bekliyorum. ilk gebeliğimi kese gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldık bu ay yeni umutlarla tekrar başladım . bat 6. ama ben üç gün önce kan tahlili yaptırmalıyım. kan pıhtılaşması olduğu için erken tespit edip kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekli. o kadar çok istiyorum ki anneliği rabim hepimize hayırla nasip etsin inşallah.

yazdıkların ne kadar tanıdık geldi bana. seni takdir ettim arkadaşım isyana sapmaman, her şeyin Allahtan geldiğinin idrakında olman hamd etmen duygulandırdı, gururlandırdı beni. ben de 6. ayımda hamile kaldım ve 7 haftalıkken kese gelişmediği için kürtaj oldum. Allah'a sığınmak güvenmek işimi kolaylaştırdı kabullenmemi kolaylaştırdı, Her şeyi kolaylaştırdı. 'O' ne zaman dilerse nasıl dilerse o şekilde olacak her şey ve Allah kulunun üzülmesini istemez. yaşadığımız her şeyin bize bir hayrı var elbet. Allah hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…