Batta geri sayım başladı ( 8 )

Amin canım her gecede ve gündüzde hayırlar gizlidir.Vakti var demek bekle ve sabredenlerden ve muradına erenlerden ol inşaALLAH.

Merhaba arkadaşlar Ben kendim için soğan kürü ve hayıt tohumuna başladım 10 gün oluyo bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği vardı. Eşimin sperm sayısı 80 milyon ama ileri hareketli %35 onun için de keçiboynuzu özü aldım eczaneden. Polen aldım aktardan ace plus vitamin hapı aldım bıldırcın yumurtası bal süt veriyorum bir de kısmetse ikimiz de hacamat yaptıracağız haftaya.. ben çok ara verdim yıllardır hiçbişi yaptırmadım doktora gitmek dışında.. şimdi bunlara kalkıştım Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah benim de benim gibi yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin de hayırlı sağlıklı çoook tatlı bebişimiz hatta bebişlerimiz olur.. herşey Allah'tan ben ondan istiyorum sadece Rabb'imden bana da dua edin noolur 7 senedir olmuyor çocuğumuz son adet tarihim 29 mart bugünler yumurtlama günleri

Tüp bebek düşünmediniz mi hiç?

Benimde cikolata kistim var ve normal kist vardi. Soganla bormal olani yok ettim ama cikolata duruyo. 3aydir bebek deniyoz ama hem hap kullanmayip hemde hamile kalmayinca cikolata kisti buyuyo gibi geliyor. Uc ay once sogan kuru denemistim bu ay tekrar denedim bat a 8gun var. Acikcasi umitli degilim. Sanki cikolata kisti hamileligi engelliyo gibi geldi. Esim icin hic tahlil yaptirmadik olmazsa obur ay bi doktora goruncez hayirlisi gercektten

Daha çok yeni kafandan strese girme.olumlu düşün menopoza girenler hamile kaldı bu ülkede pozitif ol

Belirtilerin nedir bu arada canim?

Allaha şükür 4+4 olduk bugün : ) rabbim oyle buyukki hakikaten olmaz ya daha ilk aydan dedim ve bana oyle bir mucizeyle karşılık verdi ki şükürler olsun binlerce kez. Insallah saglikli sihhatli hayırla alirim kucağıma. Allah isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla

Daha çok yeni kafandan strese girme.olumlu düşün menopoza girenler hamile kaldı bu ülkede pozitif ol

Sikinti 4 ay sonra ben turkiyeye gelcem esimle 1yil ayri kalcaz. Yani 2yil cocuk olma sansimiz yok. Bu yuzden tedirginim zaten. Hayirlisi tabi nasip kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…