yazdıkların ne kadar tanıdık geldi bana. seni takdir ettim arkadaşım isyana sapmaman, her şeyin Allahtan geldiğinin idrakında olman hamd etmen duygulandırdı, gururlandırdı beni. ben de 6. ayımda hamile kaldım ve 7 haftalıkken kese gelişmediği için kürtaj oldum. Allah'a sığınmak güvenmek işimi kolaylaştırdı kabullenmemi kolaylaştırdı, Her şeyi kolaylaştırdı. 'O' ne zaman dilerse nasıl dilerse o şekilde olacak her şey ve Allah kulunun üzülmesini istemez. yaşadığımız her şeyin bize bir hayrı var elbet. Allah hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Amin.
inşaallah canım.Amin canım her gecede ve gündüzde hayırlar gizlidir.Vakti var demek bekle ve sabredenlerden ve muradına erenlerden ol inşaALLAH.
selam canım iyiyim senHelena caniim nasilsin sen zubeyde hanimda ikili test icin kan vermistinya ne kdr zamanda cikmisti
Bende yaptirdim da pazartesi ne zamam cikcak merak ettim ama dun cikmis:)selam canım iyiyim sen
10 gün sonra çıkmıştı noldu ?
Merhaba arkadaşlar Ben kendim için soğan kürü ve hayıt tohumuna başladım 10 gün oluyo bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği vardı. Eşimin sperm sayısı 80 milyon ama ileri hareketli %35 onun için de keçiboynuzu özü aldım eczaneden. Polen aldım aktardan ace plus vitamin hapı aldım bıldırcın yumurtası bal süt veriyorum bir de kısmetse ikimiz de hacamat yaptıracağız haftaya.. ben çok ara verdim yıllardır hiçbişi yaptırmadım doktora gitmek dışında.. şimdi bunlara kalkıştım Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah benim de benim gibi yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin de hayırlı sağlıklı çoook tatlı bebişimiz hatta bebişlerimiz olur.. herşey Allah'tan ben ondan istiyorum sadece Rabb'imden bana da dua edin noolur7 senedir olmuyor çocuğumuz son adet tarihim 29 mart bugünler yumurtlama günleri
Düşünemiyoruz canım maddi imkanlarımız kısıtlıTüp bebek düşünmediniz mi hiç?
nasıl çıktı canmBende yaptirdim da pazartesi ne zamam cikcak merak ettim ama dun cikmis:)
Düşünemiyoruz canım maddi imkanlarımız kısıtlı
Merhaba arkadaşlar Ben kendim için soğan kürü ve hayıt tohumuna başladım 10 gün oluyo bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği vardı. Eşimin sperm sayısı 80 milyon ama ileri hareketli %35 onun için de keçiboynuzu özü aldım eczaneden. Polen aldım aktardan ace plus vitamin hapı aldım bıldırcın yumurtası bal süt veriyorum bir de kısmetse ikimiz de hacamat yaptıracağız haftaya.. ben çok ara verdim yıllardır hiçbişi yaptırmadım doktora gitmek dışında.. şimdi bunlara kalkıştım Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah benim de benim gibi yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin de hayırlı sağlıklı çoook tatlı bebişimiz hatta bebişlerimiz olur.. herşey Allah'tan ben ondan istiyorum sadece Rabb'imden bana da dua edin noolur7 senedir olmuyor çocuğumuz son adet tarihim 29 mart bugünler yumurtlama günleri
En çok umut etmediğimizde olmuştur
sen etmemeye devam et
Benimde cikolata kistim var ve normal kist vardi. Soganla bormal olani yok ettim ama cikolata duruyo. 3aydir bebek deniyoz ama hem hap kullanmayip hemde hamile kalmayinca cikolata kisti buyuyo gibi geliyor. Uc ay once sogan kuru denemistim bu ay tekrar denedim bat a 8gun var. Acikcasi umitli degilim. Sanki cikolata kisti hamileligi engelliyo gibi geldi. Esim icin hic tahlil yaptirmadik olmazsa obur ay bi doktora goruncez hayirlisi gercektten
Bu ayda bekleyenlerden biri olarak geri sayımı başlattım .
Bebek için tüm şartları hazırladım gerisini ALLAH'a bıraktım.
Ama var ya bu ay gebe kalırsam size yaşadığım mucizeyi anlatacağım.
Tüm belirtileri yaşıyor test yapmamakta kararlıyım günümü bekleyeceğim.
Bata 8 gün kaldı hadi hayırlısı İnşaALLAH .
Dua edin lütfenn....
Insallah canim. Insallah vardir biseyler
Daha çok yeni kafandan strese girme.olumlu düşün menopoza girenler hamile kaldı bu ülkede pozitif ol
devlette yapmıyorlar ama bi kısmını karşılıyormuşDevlet ücretsiz yapmıyor mu bunları ya öyle biliyorum
Şu paranın gözü kör olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?