Batta geri sayım başladı ( 8 )

yok ya bebis kocaman olmus ama soylemiyolar hala ozele gidicem buyuzden
canım naptın
benm doktorum söylemişti gözükmemiştir gizlemiştir kendini kızsa daha geç görürler
kendi doktorumdan sonra seninkine gitmiştim o da sormadan söyledi
naptın öğrendin mi

canım naptın
benm doktorum söylemişti gözükmemiştir gizlemiştir kendini kızsa daha geç görürler
kendi doktorumdan sonra seninkine gitmiştim o da sormadan söyledi
naptın öğrendin mi
hala yok gorunmedi:)) onumuzdeki hafta gidicem bir daha olmazsa ayrıntılı ultrasonu bekliycem:)
sen napıyosun nasıl gidiyor ben bir gun hastanede yattım biliyomusun:)) bulantım vardı cok kusuyodum doktor serum verirler cıkarsın hemen dedi meger birgun kalınıyomus etlikde kaldım:)

kızsa daha geç görünür emin olmadan dememişlerdir.
yaa normalde bulantın olmazdı senin e sadece bi gün mü oldu kusma
benm çok oldu ama gitmedim hastane görünce bile kusuyordum
nasıl bi gün kalınıyormuş canm anlamadm oranın acili var evet ama bi gün ile mi sınırlı anlamadm

ya benim geceden basladı sabaha kdr surekli kustum bitmedi hic bende acaba usuttummu dedi korktum ama doktor birsey yok normal dedi ama buraya getirdiyse bulantı serum al dedi acilde vermiyorlar direkt gebelik bolumu var ına gonderiyorlar orasıda serumu yedim bitti gideyim olayı yok mutlaka bir gun kalıyorsun ayyy omrumden omur gitti ya bir gunde:)) orası dogumda da refakatci almıyormus

evet canım orası çok sıkı maalesef
annem ameliyat olmuştu orada beni bile almadılar bizim hasta bakıcılarımız var dediler sadece görüş saatinde çıkabldim yanına
doğumda da öyle oluyormuş görüş saatinde çıkıyor ziyaretçiler yani odası olmayacak çoklu oda var 4-5 kişilik ama zaten normal doğum 24 saat sezeryanda 48 saat kalıyorsun

ama cnm hasta bakicilarda ilgilenmiyor biliyormusun ben serumla odaya kendim tasiyarak tek gittim kimse yardim etmedi bebek agladiginda bile kimse gelip bakmiyormus bielikte kaldigim kadin anlatti yardimci olucak kimse yoktu diye bir odada 5 kisi var ya yataklar desen rezil halde

yaa bilmiyorum canım benm sorduklarımda memnun
şans işi demekki
hatta arkadaşım kalabalık oda olması daha iyi konuştuk bilgi paylaşımı yaptık dedi sezeryan olmuştu bi de sohbet ede ede doğum yaptım dedi bi arkadaş

senin yattığın yerde mi yataklar rezil yoksa doğum yapınca yatılan yerde mi

eşin yok muydu o serum aldığında yardım için

benim oldugum yer riskli gebelikdi kurtaj gecirenler narkoz alanlarda vardı sohbet ediyorsun iyi guzel o acıdan ama dogum dan sonra bebekle bir yakının ilgilenmesi gerekiyor neticede tecrubede yok neden boyle yapmıslar anlamadım..esim giremedi ki serumu bile orda hastaların yattıgı oda da takıyorlar banko sonrası gecemiyor erkekler haliyle hep kadın hastaalr oldugundan oda nerde falan hic umurlarında degil serumu dik tutmak lazım kan geliyor yani tutamadım ama verdilerelime serumu bana odaya gecin dediler boyle hasta bakıcımı olur anlamadım..ben bir an orda dogum yaparım belki dedim ama bebekden sonra refakatci almıyoruz deyince esimde olmaz dedi bir ihtiyacın olsa yanında yatan hastaların merhametine kalıyor onlarda dogum yapmıs insanlar olucak ne biliyim yani korkuttu beni bu acıdan

o oda da ilgilenmemişlerdir belkide hani alt tarafı bi serum diye
yoksa benm sorduklarım çok temiz şimdi her şey güzel diye anlattı Allah Allah anlam veremedim
tabiki hasta bakıcı olmalı hemşire falan var demişlerdi ama bana
kesin vardır yani öyle bırakmazlar ben sorarım orda doğum yapan arkadaşlara tekrar
hatta özeller tecrübesiz olduğu için herhangi bir sıkıntı anında etlik zübeydeye sevk ediyorlar işin içinden çıkamayınca
kimi özellerde doktor bile girmiyormuş
sizin orda lokman hekim hastanesi varya orda yapma sakın

Wynonna senin yattığın yerde ki yataklar mı kötüydü doğumdan sonra yattığın odadaki yataklar mı kötüymüş
o sohbet ettiklerin orda doğum mu yapmış?

Merhaba. Araniza katilabilir miyim? benim de bat a 13 gun var ve Allah nasip ederse cooookkk istiyorum bebegim olmasini *Amin

5-6 sene once benim bir tanıdıkda yapmıs orda dogum iyiydi dedi ama simdi bozulmus eskisi gibi degil demisti..lokman hekimde kotuymus evet ben ozel buldum bir hastane doktorundan herkes cok memnun hatta izmitteki arkadasımın tanıdıgı bile adamı onerdi tum devlet hastaneleri zubeyde hanım gibimi bilmem ama kanaması olan orda yatan kadın anlattı dogumdan sonra almıslar kadını ayaga kalkamıyorum bebek aglıyor cevreden kimse yardım etmiyor bebek aglıyor bn aglıyorum en sonunda kalktım aldım demis

Wynonna senin yattığın yerde ki yataklar mı kötüydü doğumdan sonra yattığın odadaki yataklar mı kötüymüş
o sohbet ettiklerin orda doğum mu yapmış?
dogum yapan vardı ama simdiki gebelikte kanaması var diye yatmıs 3 tanede kurtaj vardı zaten riskli gebelik bolumude rahat olması lazım cunku kurtaj olan kadınların da agrıları vardı cok.. ama kalabalık..sen en guzeli git bir gebelik bolumune bak bence almaları lazım iceriye yani yatakları gor riskli gebelik bolumun yatakları 50 lerden kalmaydı

asıl eskiden kötü diye biliyorum ben yenilendi diye duydum riskli gebeliği bilmiyorum
annem diğer binada yattı yataklı koca bina varya orası zaten doğum yapılan yer
senin dediğin kadın önceki doğumdan mı bahsetti yani benim dediklerim 1 senelikler
o kadın eskiden doğum yapmış şimdi başka gebelik mi

bak lokman hekimde de birisi memnundu ama memnun olmayan çok duydum
işte bunlar şans işi çokta didik didik etmemek lazım kimi memnun kimisi değil ne yazıldıysa o yaşanacak
bizim arkadaş da bizim gibi tahlilleri devlette yaptırdı son aylar özel ayarlamıştı kendine ama aniden doğum olunca evine en yakın hastaneye gitti sami ulus ta doğurmuş tabi memnun kalmamış ama nasip işte ayarladı olmadı.

senin bulduğun hastane adı nedir

ha şimdi hatırladm annemin yanına ziyaret saatinde çıktığımda saat dolunca odadan çıkmadım ben hemşireyle iyi anlaştım tamm kal demişti hemşirelerde vardı yani öyle şey olur mu hiç çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…