Batta geri sayım başladı ( 8 )

valla canim bilemem iyide yasayan vardir tabi ama ben kimden duyduysam hep kotulediler eski degil yeni olanlar..bende gidip bir gece kalinca iyice sogudum acikcasi esimde istemedi orayi ben bide yanimda kimse olmadan hayatta istemem iyice gerilirim elimde serum ignesini bile almadilar ben kendim cektim cikardim oncesinde ben izmittede yattim hastanede hic boyle degildi oyuzden sasirdim ama sansa kalmis tabi insallah sana iyileri denk gelir kolay atlatirsin

valla biz karar vermedik canım henüz
eşimde doğumu özelde yap diyor ama ben gerek görmüyorum hani biri gitse de şura iyimiş dese tamm ama çevremde giden de yok. zaten iyi hastaneler 8-10 bin
karar veremeyince bende iyi diye duyunca orada kalırım diye düşünüyordum
senin bulduğun hastane neresi
bi de o kadın ne zaman olmuş diye sormuştum canm

kadin yeniymis canim ya son zamanlar..ben eryaman hastanesine gitcem buyuk ihtimal orda oscar bey var cok met ettiler fiyatta 2000 lirayi gecmiyor..
teyzesi bak benim bebise doktor erkege benziyor dedi oglum.olcak:)

Eklentiler

• 18341896_408516886189333_1257014638810552950_n.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 32
kadin yeniymis canim ya son zamanlar..ben eryaman hastanesine gitcem buyuk ihtimal orda oscar bey var cok met ettiler fiyatta 2000 lirayi gecmiyor..
teyzesi bak benim bebise doktor erkege benziyor dedi oglum.olcak:)
ha duydum orayı oscar ı da duydum bi tanıdık yapcaktı doğumu aramadm henüz yapmıştır.
orada çok uzak ya öyle semttekiler zaten uygun
sen nerden duydun nasılmış az anlat
hayırlı olsun canım bebeğin adını ne koycan :)
telefondan mı çektin yine emre bey mi dedi

yok telden cekmedim bu sefer odası baskaydı cıktı verdi:) emre bey evet tanıyo artık beni zaten en iyisi o ya digerleri bebegi gostermiyor bile:) attila olucak insallah adı
benim izmitteki arkadasımın tanıdıgı tavsiye etti oscar beyi hastanede iyiymis ama doktor icin cok iyi dediler acık sozlu esprituel neseli bir adammıs herseyi anlatıyomus kafada soru bırakmıyomus hic muayne 75 liraymıs

ben rahmi sinan hocayı seviyorum :) bence en iyisi sinan hoca
ama sen alıştın emre beye git zaten çok hastası var :)
yok ben bebeği görüyorum canım pipisini bile gösterdi
bir de Büşra hoca var sinan hoca yokken ona da gittim o da çok alakalı karşısına oturttup sorularını tek tek yanıtlıyor. ikinci tercihim de o. emre serviste olursa ona da gidebilirsn canım
e ne zaman özele başlıcan
bebeği göstermeyen kimmiş kız ona gitmeyek
net değil gibi konuştun cinsiyeti anlamadm

emre bey beni tanidi artik iyi anlastik onla ama diger isimler aklimda kalsin olmazsa onlara giderim:) valla benim gittiklerimi hatirlamiyom ama hepsi suratsizdi ya mecburiyetten:)
ozele 6. ayda baslarim heralde ya fazlada gec kalmadan..
cinsiyeti erkege benziyo dedi sonra ben kiz bekliyodum hep dedim kizmi istiyodun dedi evet dedim sonra inceledi falan zaten pipisi belli etti kendini:)

anladım canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
artık karnım oynuyor demiş miydim 1 haftadır dalgalanıyor karnım.
bulantın yok dimi
o gün neden nüksetti bulantın

anladım canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
artık karnım oynuyor demiş miydim 1 haftadır dalgalanıyor karnım.
bulantın yok dimi
o gün neden nüksetti bulantın
ay ne guzel ya ben daha hissetmedim bile ama daha erken sanirim
bulantim yok o gun ben cok yemek yedim bide dondurma yedim soguk sut ictim sanirim.inlar yuzunden bozdum.mideyi

ay ne guzel ya ben daha hissetmedim bile ama daha erken sanirim
bulantim yok o gun ben cok yemek yedim bide dondurma yedim soguk sut ictim sanirim.inlar yuzunden bozdum.mideyi
evet canm sana erken daha ben bile hissedeli ne oldu şurda
kayınvalide nerede senin

be

ben ayrintili ulteasonu bekliyorum canim ay sonunda gidicem
iyi hadi bakalım ayrıntılıdan sonra özel yer öneriyor renkli olarak çocuğunu görmek istersen diye ben yaptırmadım 300-400 tl miş

bende dün şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıktı şükür

Wynonna nerdesin canım hiç ilgilenmiyorsun benmle
bi sen bi ben kaldık valla
neler yaptın görüşmeyeli
özel hastaneye geçiş yaptın mı canm

Wynonna nerdesin canım hiç ilgilenmiyorsun benmle
bi sen bi ben kaldık valla
neler yaptın görüşmeyeli
özel hastaneye geçiş yaptın mı canm
pek durmuyorum canim ya forumda bu sira..
ayrintili ultrasona giricem cuma gunu 30. haftaya kdr zaman varmis ozel hastane icin heralde 26. haftamda gecmis olurum..sen napiyosun senin 28 olmus maasallah ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…