sağol canımpek durmuyorum canim ya forumda bu sira..
ayrintili ultrasona giricem cuma gunu 30. haftaya kdr zaman varmis ozel hastane icin heralde 26. haftamda gecmis olurum..sen napiyosun senin 28 olmus maasallah ya:)
benim doktorun tayini cikmis ya haziranda gidicem dedi:) sansima iste:) neyse bende ozele gecicegim icin sadece seker yuklemesi yaptiririm.. eryaman hastanesine gidicem dogum icin farkli bir durum cikmazsa tabi:)..sağol canım
bende çok nadir giriyorum
senin doktoruda pek göremedim oralarda mı
ayrıntılıya ek özelde 4d yaptıracak mısın doktor söylüyor
ha birde kesinleşti mi o bahsettiğin hastane
aa gidiyor mu neyseki sende gidiyorsunbenim doktorun tayini cikmis ya haziranda gidicem dedi:) sansima iste:) neyse bende ozele gecicegim icin sadece seker yuklemesi yaptiririm.. eryaman hastanesine gidicem dogum icin farkli bir durum cikmazsa tabi:)..
ayrintili icin yakinda bir tip merkezinden randevu aldim zaten 4d bakiyor fiyatida genele gore uygun geldi
valla ya benim sanssizligim adama gecti:))aa gidiyor mu neyseki sende gidiyorsun
fiyatı ne kadarmış canm hangi merkez bu
gerçi benm geçti ama merak ettim
canım ayrıntılıyı devlet yaptı ama 4d için doktorum özel yer önerdi çukurambarda 300tl ye indirimli halivalla ya benim sanssizligim adama gecti:))
deva tip merkezi 150 lira genelde 300 den asagi degil ya sen devlettemi yaptirdin
normalde benim gittigim bi yerdi orasi muayne icin giderdim arada benim doktorda burda yaptirma dedi devlet icin oyle deyince icime kurt dustu ne bilim.. fiyat olarak dusuk olmasinin sebebide ozel hastane degil de tip merkezi olarak gectigi icin sanirim uygun 4d ye baktirnak istersen muayne icin git sgk li ya 30 normale 50 lira muayne elinde hatira kalir en azindan yoksa daha fazla vermeye gerek yok tabicanım ayrıntılıyı devlet yaptı ama 4d için doktorum özel yer önerdi çukurambarda 300tl ye indirimli hali
bende gitmedm keyfi diye. ayrıntılı organların incelenmesi zaten yapılıyor devlette. senin dedğin fotoğrafını falan basıyor 4 d ultrason ile
150 uygunmuş ama baya. nerdeymiş ki artık yaptıramam günü geçti aman doğunca görcem nasılsa
nasıl buldun kız o yeri
devlette yapılmıyor canm zaten 4dnormalde benim gittigim bi yerdi orasi muayne icin giderdim arada benim doktorda burda yaptirma dedi devlet icin oyle deyince icime kurt dustu ne bilim.. fiyat olarak dusuk olmasinin sebebide ozel hastane degil de tip merkezi olarak gectigi icin sanirim uygun 4d ye baktirnak istersen muayne icin git sgk li ya 30 normale 50 lira muayne elinde hatira kalir en azindan yoksa daha fazla vermeye gerek yok tabi
yok ayrıntılıyı diyorum zaten burda yaptırma iyi degil pek dedi ben bide esimde girsin istedim goremedi bide 4d de goruntusunu gorelim tam istedim zararlımı diye bende baktım ama elle tutulur birsey bulamadım valla kanıtlanmıs hicbir zararı yokmus zaten devamlı 4d olarak bakılmıyor ya ondan zararıda olmaz diye dusunuyorumdevlette yapılmıyor canm zaten 4d
ayrıntılı yapılıyor
4d ve ayrıntılı farklı şeyler
benm doktor dediğin emre bey mi burda yaptırma dedi
yok benm günüm geçti artık olmaz bebek büyünce çıkmıyor gerekli bir şey olarak görmedim zaten o yüzden hiç fiyat araştırmadım
bi de 4d zararlı diye okumuştum o sırada aklımdan çıktı
ayrıntılı ultrasona zaten bakıldı bi şey çıkmadı şükür Allah a
olmaz inşallah canım ben o ara öyle bi yazı okudumda peşini bıraktım. bi de 300-400 tl duyunca hiç araştırmadım. ben eşimle cinsiyet öğrendim kalp atımını falanda dinledik bizim hoca aldı eşimi o yönden sağolsun.yok ayrıntılıyı diyorum zaten burda yaptırma iyi degil pek dedi ben bide esimde girsin istedim goremedi bide 4d de goruntusunu gorelim tam istedim zararlımı diye bende baktım ama elle tutulur birsey bulamadım valla kanıtlanmıs hicbir zararı yokmus zaten devamlı 4d olarak bakılmıyor ya ondan zararıda olmaz diye dusunuyorum
canım merhaba sende hamile kalmışsın sağlıkla al kucağınaMerhaba kızlar bende geldim aranıza bata 7 8 gün kaldı ve son izci seninle ayni durumum bende 1 buçuk yıllık evliyim ve 5 aydır deniyorum inşallah bu ay aynı anda güzel haberlerimizi aliriz
canım naptın ya kullanıcı adından emin olamadım geçmiş sayfalardan buldum seni4 yada 5 Aralik .Ben 10 gün kala dayanamayıp test yapmıştım ilk defa sonra çok üzülünce kendimi frenledim. Bilmediğim bi yerde yaşıyoruz eczane uzak o yüzden son testi sakliyorum
evet canim 150 ultrason icin muayne olmak isterse 30 lirada doktor icin vermesi lazimolmaz inşallah canım ben o ara öyle bi yazı okudumda peşini bıraktım. bi de 300-400 tl duyunca hiç araştırmadım. ben eşimle cinsiyet öğrendim kalp atımını falanda dinledik bizim hoca aldı eşimi o yönden sağolsun.
cihaz iyi olsun olmasın yapacak bi şey yok sonuçta
doğuma kadar kendini stres etmeye gerek yok
canım o zaman o gittiğin merkeze 30+150 mi ödeniyor hamile arkadşım var ona söyleyim
tamam canımevet canim 150 ultrason icin muayne olmak isterse 30 lirada doktor icin vermesi lazim
kocaeline gidecektim gecen ay ama cok usendim:) bide otobusu almadı gozum hic bayram zamanı esimle gidicez birdaha da gidemem zaten doguma kadar:) douma yakın annem gelicek dogum oldugunda babam ablamalr falanda gelir ama annem yanımda kalcak bir sure zaten 15-20 gun sonra mevlut yaparız diye dusundum annemde ondan sonra doner planlara gittikce yaklasıyoruz valla:))tamam canım
naptın kocaeline gidip geldin mi hiç
ailen gelecek mi doğuma
evet canm inşallah normalkocaeline gidecektim gecen ay ama cok usendim:) bide otobusu almadı gozum hic bayram zamanı esimle gidicez birdaha da gidemem zaten doguma kadar:) douma yakın annem gelicek dogum oldugunda babam ablamalr falanda gelir ama annem yanımda kalcak bir sure zaten 15-20 gun sonra mevlut yaparız diye dusundum annemde ondan sonra doner planlara gittikce yaklasıyoruz valla:))
sen normal dogum yapıcaksın dimi
ben normal dusunuyorum da tabi bir sikinti olmazsa normal dogum yapanda varmis bu hastanede doktor da illa sezeryan demiyomus bakalim hayirlisi artik ne olcak:)evet canm inşallah normal
sen nasıl yapacaksın bak özellerde hep sezeryan yapılıyor
otobüsle mi gideceksin kocaeline çok zor olur ama sürekli wc ihtiyacın olacak ve 1-2 saatte bir yürüyüş yapman lazım kan dolaşımı olmalı.
ben geçen ay gittimde doktorum öyle dedi yürü dedi 10dk falan.
en kötü 2 saatte bi mola
araç varsa sıkıntı değilben normal dusunuyorum da tabi bir sikinti olmazsa normal dogum yapanda varmis bu hastanede doktor da illa sezeryan demiyomus bakalim hayirlisi artik ne olcak:)
yok cnm arabamizla gidicez oyuzden zaten rahatim yoksa otobusle hic ugrasmam kafamiza gore saat basi bi yerde dururuz yururum bende
dun ayrıntılım vardı iyi cıktı hersey 400 gram 25.2 cm olmus bizimkide:) sen kac kilo aldın simdiye kadararaç varsa sıkıntı değil
hayırlısı canm
ben 12 kilo aldım canım çok aslında ama normalde zayıf olduğum için çok aşırı iri gözükmüyorum.dun ayrıntılım vardı iyi cıktı hersey 400 gram 25.2 cm olmus bizimkide:) sen kac kilo aldın simdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?