Batta geri sayım başladı ( 8 )

ben 12 kilo aldım canım çok aslında ama normalde zayıf olduğum için çok aşırı iri gözükmüyorum.
iyi çıkmış şükür canım
özel de mi baktırdın
sen kaç kilo aldın
evet ozelde yaptirdim gosterdim bugun doktorada zaten iyiydi tetanoz asimi oldum:)
ben suan 3-4 kilo arasinda degisiyorum canim bakalim ne kdr alcam daha

evet ozelde yaptirdim gosterdim bugun doktorada zaten iyiydi tetanoz asimi oldum:)
ben suan 3-4 kilo arasinda degisiyorum canim bakalim ne kdr alcam daha
iyi maaşallah iyi çıkmış canm
kilon konusunda yorum yapamıcam bilmiyorum az mı çok mu o haftalarda

normalde boy ve kilon kaçtı

iyi maaşallah iyi çıkmış canm
kilon konusunda yorum yapamıcam bilmiyorum az mı çok mu o haftalarda

normalde boy ve kilon kaçtı
172 boy kilomda 57.5 di simdi 60-62 arasinda cikiyorum degisiyor ama ekmegide kestim:) onlem aliyim yuruyusde yapiyorum sporada geliyorum ama tatliya duskunum yine ona ragmen az aldim

172 boy kilomda 57.5 di simdi 60-62 arasinda cikiyorum degisiyor ama ekmegide kestim:) onlem aliyim yuruyusde yapiyorum sporada geliyorum ama tatliya duskunum yine ona ragmen az aldim
ben hiç önlem almadım canım çünkü benim kilodan korkum yok hemen veriyorum zaten
nişanda incecik olayım diye 47 ye kadar düşmüştüm
birde ben zaten bulantı ve kusmadan dolayı bi çok sıvı kaybettim sağlıklı beslenemedim kilo da kaybettim o yüzden bol bol yiyorum. pilatese başladım bende yeni
yürüyüş çok nadir ona da başlıcam hava bi düzelmedi ki dün çıkacaktık eşimle yine kaldık

seker yuklemesini yaptirdim baska doktora gittim canim eryamandakine ugrasiyoruz son uc aylara girdim:) senin daha yaklasti dogum artik :)
Allah izin verirse az kaldı canım korkular başladı bende de bakalım napcaz
ama en iyisi 2. trimester geçiyor
son 3 ay mide yanmam çok oldu arada da bulantılar yokluyor beni hele 32. haftadan sonra iyice ağırlaşıyorsun. yine işlerimi hallediyorum ama ufak ufak. ödemim olmadı şu an şükür. 30. haftada tatile gittim geldim şimdi gitmek ne mümkün
şeker nasıl çıktı
sezeryan mı normal mi gözüküyor

zor tabi ya yaklastikca bende korkmaya basladim simdiden:) seker biraz yuksek cikti 50 gr ama sonra uc aylik sekerime tokluk sekerime bakildi hepsi iyi cikti doktor seker hastaligi yok dedi normalmi sezeryanmi hala bilemiyorum suan icin doktorla daha konusmadik olmasi gerekirse sezeryan olsun diyorum ama sikinti yoksa keyfi sezeryan yaptirmam

sezeryan yaptırma canım bebeği erken alıyorlar sezeryan bir doğum şekli değil
özelde de sezeryana çok ikna edici konuşmalar yapıyorlar ben özelde doğum yapıpta normal yapan hiç duymadım bu yüzden özel istemedim son anda bir şey uyduruyorlar kolaya kaçmak için sende diren. oskar beye mi gidiyorsun

oskar bey evet normal dogumla alakali konusma gecti aramizda eskiler catir catir dogurmus dedi:) sanirim hastanin istegine gore davraniyor benim biraz kafama takilan seyler var gecmisde saglik sikintisiyla alakali olursa bu sebeple bebegin saglisi acisindan garantiye almak icin sezeryan yaparim ama sikinti yok derse normal dusunuyorum

tabi canım son ana kadar belli olmaz ama sen doktorun kafasına sokma bence sezeryanı :)
varsa o der zaten sen kendin karar verme
ama son anda uyduruyorlar ne yazık ki önceleri cici gözüküp
bana baktı doktor şu an normal doğum dedi hayırlısı hakkımızda

sezeryan orani yuzde sekizmis bu doktorun cok degil yani baktim oyle maddiyatcida gorunmedi gozume valla hayirlisi artik hakkimizda:)

kızlar selammm .. bugun idrar testi yaptım negatiff artık önümüzdeki aylara bakıcaz. ama ocakta da vucut ısı tabiki yapıcam . baktım birşey olmuyo bırakıcam gayrı düşünmeyi
Selam.bu mesaji yazdiginizdami hamile kaldiniz?vucut isi takibi yaptinizmi.bende yapiyorum bu gun biraz dusmus oyuzden size sormak isdedim

Selam.bu mesaji yazdiginizdami hamile kaldiniz?vucut isi takibi yaptinizmi.bende yapiyorum bu gun biraz dusmus oyuzden size sormak isdedim
yok canım ben nisanda hamile kaldım. ahh ahhh o zamanları hatırlıyorum da ne kadar çok belirti aramışım kendimde, hiçbir belirtim olmadı benim hamile kaldığım ay. adet günü öğrendim

yok canım ben nisanda hamile kaldım. ahh ahhh o zamanları hatırlıyorum da ne kadar çok belirti aramışım kendimde, hiçbir belirtim olmadı benim hamile kaldığım ay. adet günü öğrendim
Anladim canim tesekkur ederim cevap verdiyin icin.peki vucur isini olcdunmu hamile kaldigin ayda

Anladim canim tesekkur ederim cevap verdiyin icin.peki vucur isini olcdunmu hamile kaldigin ayda
ölçmedim.. aslında kafamdan çıkarmaya başlamıştım hamileliği. ama bende pko olduğu için klomen kullandım, kullanığım ilk ay hamile kaldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…