Arkadaşlar benim adetim 3 gün gecikti biraz öncede sarı sümüksü akıntı geldi ve belim falan agriyo adet mi olacağım acaba önceden beyaz açık renkte bu akıntı gelirdi ama ilk defa böyle sarı jelimsi gördüm böyle yaşayan var mi adetim bebek isteğinden beri hep gecikmeli olduğu için belirti aramak istemiyorum???
Napiyim canm ya kac aydır 8 gün geciktigide oldu hep hayal kirikligi yoksa yapardım şimdiye bu sekil sarı akıntıyı ilk defa gördüm o yuzdenAdetin 3 gün gecikti ve sen hala test yapmadın mı helal olsun sabrına
Kalk git test yap çıldırtma beni
Napiyim canm ya kac aydır 8 gün geciktigide oldu hep hayal kirikligi yoksa yapardım şimdiye bu sekil sarı akıntıyı ilk defa gördüm o yuzden
Evet yasaya yasaya sabrediyorum biraz daha adet olmazsam yapiyimYa sürekli acaba ile yaşanır mı öğren bitsin işte ,zaman ilerledikçe olmadığında daha çok üzülürsün
İyi sabır sendeki vallahi..
iyiyim caniim cok sukur:)) sen nasilsiiin
Evet yasaya yasaya sabrediyorum biraz daha adet olmazsam yapiyim
iyiyim caniim cok sukur:)) sen nasilsiiin
ayyy basladimi dogumu daha gecen gun konusmustuk onlada Allah kurtarsin bebgide saglikla gelsin insallah..Yavrucuğum helena doğuma gitti ona dua ediyorum sabahtandır.
Beni soracak olursan konuyu açtığımdan beri 2 düşük ,iç güveysinden halliceyim
Yap hafta sonu yazık beklenir mi okadar
ayyy basladimi dogumu daha gecen gun konusmustuk onlada Allah kurtarsin bebgide saglikla gelsin insallah..
iki keremi dusuk oldu neden boyle canim sebebini falan arastirdilarmi
hayirlisi olsun ya sıkma canini vardir bir zamani Allah bilir..Evet başlamış maşaALLAH barek ALLAH bir solukta çıksın inşaallah
Araştırdık herşeyi canım sorun bulamıyorlar şuan dinlenmedeyim.
hayirlisi olsun ya sıkma canini vardir bir zamani Allah bilir..Tessacontessa dan haber varmi hic goremedim forumda
insallah.. helenada burda yakinimda bebisini doguruyo:)) cok sanci cekmez umarim o 38.haftasindaydi erken geldi biraz bebek heraldeOda 3 ay önce gebe olduğunu söylemişti bana ama kayboldu sonra İnşaALLAH sağlıklıdır
insallah.. helenada burda yakinimda bebisini doguruyo:)) cok sanci cekmez umarim o 38.haftasindaydi erken geldi biraz bebek heralde
Dualarımız onunla..sag salim kucağına alır..zamaniydi demi..
evet:)) ben ozel hastanede yapicam buyuk ihtimal devlet hastanesinde refakatci almiyolarmisCanım yaa ne güzel sende mi ankaradasın
Sen nerde yapacaksın doğumu?
Dualarımız onunla..sag salim kucağına alır..zamaniydi demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?