Batta geri sayım başladı ( 8 )

belirtiler var ama sende benim gibi acele edip şimdi test yapma bekle en az 3 yada 2 gün kala yap

ya canm ben dün yaptım kabarmadı bugn iki kez yaptm kabardı anlamadm
Bende çamaşır suyunu denemistim bu ay 10 gün kala çamaşır suyu denedim çok hafif köpük sadece üstünü kapatıyordu 2 gün önce tekrar denedim bira köpüğü gibi kapardi

Eet belirtiler var ama hic umudum yok yani cok kafama takip uzuluyorum ihtimal bile veremiyorum nedense hamile olmam
Allah tan hayırlısıni dile ve sabret en doğru zamanda tadarsin anneligi olmasada senin sınavın olur ama kendini üzme . Ne kadar zamandır deniyorsunuz

Benmde ara ara kasik agrim oluyo bi sag bi sol ara ara bazen midem eksiyo agzima acı su geliyo gibi oluyo bide bu ay cok gaz sancisi cektim bilmiyorum belkide pskoljik hepsi
Ben bugün biraz daha semptomsuz uyandım. Kafayı rahat bırakmak lazım biraz taktıkça ve kendini dinledikçe daha da büyütüyor insan yaşadıklarını. Hayırlısı olsun bakalım 1 hafta daha sabredip bekleyeceğiz..

belirtiler var ama sende benim gibi acele edip şimdi test yapma bekle en az 3 yada 2 gün kala yap
Beklicem haftaya pazartesiye kadar sanırım çünkü aslında hamilelik öğrendiğinde başlıyor. Şimdiden hamileymişim gibi tribe girdim hiç doğru birşey yapmıyorum vücuduma biliyorum ama.. Hem zaten ilk seferde olacak diye birşey de yok. Allah en doğru zamanda, hayırlı evlat versin herkese

Ben testte negatifi gorunce tum belirtilerim icime kacti ama ne kdr da olsa aklimin bi kosesinde 5 gun var daha belki cikmamistir hem sabah yapiliyormus sen aksam yaptin belki de ondandir cumleleriyle iyice eserekli olmus durumdayim

Ben testte negatifi gorunce tum belirtilerim icime kacti ama ne kdr da olsa aklimin bi kosesinde 5 gun var daha belki cikmamistir hem sabah yapiliyormus sen aksam yaptin belki de ondandir cumleleriyle iyice eserekli olmus durumdayim
Bende de o oldu ama geri geldi ağrılar sonra suan gelen giden yok 1 damla pembe akıntı gibi bişi gelmiş sadece başkada bişi yok

Aman olmasinda insallah benim ilk denemem olmasina ragmen olmamis olmasi beni yipratti bu kadar etkilenecegimi dusunmemistim Allah herkese tez vakitte nasip etsin

Adet olmusum kizlar ustune gorme sanmistim ama lavaboya gittim kirmizi gelmis az ama cogalir herhalde bu ayda olmadi

testini gördm canm inşallah hamişsindir
ha sen oldu da tutunamadı mı diyorsun embriyo

Bende çamaşır suyunu denemistim bu ay 10 gün kala çamaşır suyu denedim çok hafif köpük sadece üstünü kapatıyordu 2 gün önce tekrar denedim bira köpüğü gibi kapardi
amaniiin
ya benm anlamadığım aynı kabartma tozu bi gün önce kabarmadı
ama ertesi gün tek fark sabah idrara çıktığımda yaptım e haliyle sabah daha koyuya ondan kabarmıştır kimyasalı fazla diye
2. wc çıkmamda yine yaptm yine köpürdü
sonra da çamaşır suyu denedm onda da dediğin gibi oldu yani köpürmedi
bi limon kaldı ama o da nimet tövbe Allah ım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…