belirtiler var ama sende benim gibi acele edip şimdi test yapma bekle en az 3 yada 2 gün kala yapYa benim de göğüslerim ağrımaya bugün başladı, uçları bugüne kadar hiç yoktu işk defan cıktılar, kasıklarım batıyor, çok fazla tuvalete çıkıyorum, gün içinde midem yanıyor ve bulanıyor vs vs vs falan falan delirdim artık galiba 8 gün var daha...
Eet belirtiler var ama hic umudum yok yani cok kafama takip uzuluyorum ihtimal bile veremiyorum nedense hamile olmambelirtiler var ama sende benim gibi acele edip şimdi test yapma bekle en az 3 yada 2 gün kala yap
Bende çamaşır suyunu denemistim bu ayya canm ben dün yaptım kabarmadı bugn iki kez yaptm kabardı anlamadm
Allah tan hayırlısıni dile ve sabret en doğru zamanda tadarsin anneligi olmasada senin sınavın olur ama kendini üzme . Ne kadar zamandır deniyorsunuzEet belirtiler var ama hic umudum yok yani cok kafama takip uzuluyorum ihtimal bile veremiyorum nedense hamile olmam
1.5 senedr evliyim 3 aydr deniyoruz cnmAllah tan hayırlısıni dile ve sabret en doğru zamanda tadarsin anneligi olmasada senin sınavın olur ama kendini üzme . Ne kadar zamandır deniyorsunuz
Hayirlisi olsun Allah nasip eder inşallah daha çok olmamış1.5 senedr evliyim 3 aydr deniyoruz cnm
Hayrlisi tabi AllahtanHayirlisi olsun Allah nasip eder inşallah daha çok olmamış
Ben bugün biraz daha semptomsuz uyandım. Kafayı rahat bırakmak lazım biraz taktıkça ve kendini dinledikçe daha da büyütüyor insan yaşadıklarını. Hayırlısı olsun bakalım 1 hafta daha sabredip bekleyeceğiz..Benmde ara ara kasik agrim oluyo bi sag bi sol ara ara bazen midem eksiyo agzima acı su geliyo gibi oluyo bide bu ay cok gaz sancisi cektim bilmiyorum belkide pskoljik hepsi
Beklicem haftaya pazartesiye kadar sanırım çünkü aslında hamilelik öğrendiğinde başlıyor. Şimdiden hamileymişim gibi tribe girdim hiç doğru birşey yapmıyorum vücuduma biliyorum ama.. Hem zaten ilk seferde olacak diye birşey de yok. Allah en doğru zamanda, hayırlı evlat versin herkesebelirtiler var ama sende benim gibi acele edip şimdi test yapma bekle en az 3 yada 2 gün kala yap
Bende de o oldu ama geri geldi ağrılar sonra suan gelen giden yok 1 damla pembe akıntı gibi bişi gelmiş sadece başkada bişi yokBen testte negatifi gorunce tum belirtilerim icime kacti ama ne kdr da olsa aklimin bi kosesinde 5 gun var daha belki cikmamistir hem sabah yapiliyormus sen aksam yaptin belki de ondandir cumleleriyle iyice eserekli olmus durumdayim
Bugun mu bat gunun yoksa seninBende de o oldu ama geri geldi ağrılar sonra suan gelen giden yok 1 damla pembe akıntı gibi bişi gelmiş sadece başkada bişi yok
Canın sağolsun üzme kendiniAdet olmusum kizlar ustune gorme sanmistim ama lavaboya gittim kirmizi gelmis az ama cogalir herhalde bu ayda olmadi
testini gördm canm inşallah hamişsindirBen 4 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz 2. Ayımda bi çok gebelik belirtisi yaşadim sanırım tutunamadı regl günüm acayip sancılı geçti ben üşüttüm sandım kimyasal gebelik nedir bilmiyordum 1. Günden sonra kanamam ciddi oranda azaldı .3. Ayımda da yok denecek kadar az di ama kırmızıya dönmüştü .bu ay henüz günüm geçmedi test de dağıldı biraz ama çizgi çıktı sonradan o dağılma da yok oldu testi attım buraya.daha kimseye söylemedim reglimin geçmesini bekliyorum
Canin sagolsun canim sen de bendensin ovak ayinda ovu testi kullanacagim ben bir de oyle deneyeyimAdet olmusum kizlar ustune gorme sanmistim ama lavaboya gittim kirmizi gelmis az ama cogalir herhalde bu ayda olmadi
amaniiinBende çamaşır suyunu denemistim bu ay10 gün kala çamaşır suyu denedim çok hafif köpük sadece üstünü kapatıyordu 2 gün önce tekrar denedim bira köpüğü gibi kapardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?