canm bende geçen ay senin gibi hissettm ilk denememdi ve insan yıpranıyor gerçektenAman olmasinda insallah benim ilk denemem olmasina ragmen olmamis olmasi beni yipratti bu kadar etkilenecegimi dusunmemistim Allah herkese tez vakitte nasip etsin
canm benmde geçen ay silik çıktı maalesef olmamıştı bebişValla biliyorum bende de öyle bi şans var ki millette çizgiler direk tek olarak çıkıyo benimki buğulu çıktı kimseye de soyleyemiyorum çamaşır suyuna da güven olmaznerelere gideyim
Sagol kuzum valla cok yipratici bir surece girdigimi idrak ettim yani bu ay benim esim sehir disinda iki ayda bir ancak gorusebiliyoruz ocakta gitcem onda da kisa kalcam artik yaza ancak benim sizin guzel haberinizi aliriz insallahcanm bende geçen ay senin gibi hissettm ilk denememdi ve insan yıpranıyor gerçekten
hemde senin test negatif çıkmış
benm silik bi çizgi çıkmıştı düşün nasıl yıprandığımı ağladm resmen
bu ay inşallah olur Allah ın izniyle hepimizin
seninde var daha
neden yarını baz alıyorsun canmTakvimde bugün gözüküyor ben yarinı baz alıyordum suan gelen giden yok hala
tez zamanda olur inşaallah canm üzme kendiniAdet olmusum kizlar ustune gorme sanmistim ama lavaboya gittim kirmizi gelmis az ama cogalir herhalde bu ayda olmadi
belli olmaz hiç bir şey canm tez zamanda olur inşallahSagol kuzum valla cok yipratici bir surece girdigimi idrak ettim yani bu ay benim esim sehir disinda iki ayda bir ancak gorusebiliyoruz ocakta gitcem onda da kisa kalcam artik yaza ancak benim sizin guzel haberinizi aliriz insallah
Ya ben bazen gec bakıyorum senin soruları görmüyorum . Yaş 24 oldu .4. Deneme benim reglim 28 29 oluyo takvim standart 28 hesaplıyo o yuzdenneden yarını baz alıyorsun canm
senin yaş kaçtı ay unutuyorm hep
çamaşır suyu ne kadar kattn
Yok canim ogretmenim ben yaz tatiline gidecegim ama belki tayin cikabilir yaza bosluk olursa o da ihtimalbelli olmaz hiç bir şey canm tez zamanda olur inşallah
yaza artık birleşiyor musunuz
Yok canim ogretmenim ben yaz tatiline gidecegim ama belki tayin cikabilir yaza bosluk olursa o da ihtimalbelli olmaz hiç bir şey canm tez zamanda olur inşallah
yaza artık birleşiyor musunuz
olsun canm önemli değilYa ben bazen gec bakıyorum senin soruları görmüyorum . Yaş 24 oldu .4. Deneme benim reglim 28 29 oluyo takvim standart 28 hesaplıyo o yuzden
ikizler kim demiştim bir deÇamaşır suyu çok koymuyorum öyle kafama göre garantisi olmadığı için
aaaaaaaaaaaa çok güzel canm sağlıkla kucağına al inşallahKızlarrrrrr hamileyimmmmmmm bugun doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim
eş durumu olayı ne zaman oluyor cnmYok canim ogretmenim ben yaz tatiline gidecegim ama belki tayin cikabilir yaza bosluk olursa o da ihtimal
24 yasimdayim 1.5 yildir evliyim 3 aydir deniyoduk ama bn hic ihtimal bile vermiyodum asiri derecede su ictim icim yaniyodu resmen goguslerim her adetimdwn onceki gibi sisti fakat bu seferki cok asiri agrili ve dolgundu kasiklarimda ve gobek cevremde ara ara sancilar oluyodu bugun doktora sanci sebebi ile bi gittimki hamileymisim 2227 cikti betahcgaaaaaaaaaaaa çok güzel canm sağlıkla kucağına al inşallah
bizim içinde dua et olur mu hamile duası kabul olur derler Allah ın izniyle
senin bat ne zamandı nasıl oldu bu süreç canm belirti falan anlatır mısın
sen ne zamandır evlydn yaş kaçtı ben hep karıştırıyorm burda
Sakin ama sakin o
24 yasimdayim 1.5 yildir evliyim 3 aydir deniyoduk ama bn hic ihtimal bile vermiyodum asiri derecede su ictim icim yaniyodu resmen goguslerim her adetimdwn onceki gibi sisti fakat bu seferki cok asiri agrili ve dolgundu kasiklarimda ve gobek cevremde ara ara sancilar oluyodu bugun doktora sanci sebebi ile bi gittimki hamileymisim 2227 cikti betahcg
Amin canm ama sakn o camasir suyuymus karbonatmis inanmayin ben evde denemistim bi kac gun once hic birinde cikmamisti megersem hamileymisimAy canim hayirlisi olsun Allahim bizlerede nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?