O gun Zaten beklenen gun benim de cuma bat 4 senin 5 canimKizlaaar bat gununu de sayiyomusunuz bata 3 gun var derken? Benim bat 10 aralik..yani kac gun var sizce?
Var mi bir belirtin bende hala tik yokKizlaaar bat gununu de sayiyomusunuz bata 3 gun var derken? Benim bat 10 aralik..yani kac gun var sizce?
Var mi bir belirtin bende hala tik yokKizlaaar bat gununu de sayiyomusunuz bata 3 gun var derken? Benim bat 10 aralik..yani kac gun var sizce?
50 cikti benimkide herseden yukseliyo cani istedikce yukseliyor ya:)Prolaktinin ne kadar yüksek çıktı?
Ben ekim'de yaptırmıştım 38 cıkmıştı, doktorum sütyenin sıktıysa bile yükselmiştir sakın takma kafana bunu dedi.
Bebek istedikçe yükselen bi hormon bu malesef ve kafayı taktıkça olmamasının sorumlusu da bu hormon diye biliyorum ben :)
o nedir demissin atlamisim.kusura bakma sut hormonu prolaktin stresden falan bile yukseliyor gebe kalmayi etkiliyor bazenevt canm komşuyuz
o nedir geçmiş olsun
ama yine de bi genel baktırsan yazı bekleme derim
O yüzden sallama prolaktini. Bebek falan sevme o zaman da yükseliyormuş :)))50 cikti benimkide herseden yukseliyo cani istedikce yukseliyor ya:)
Hicbi belirti yok..test yaptim kocaman negatifVar mi bir belirtin bende hala tik yok
Bende bu sabah yaptim belki ikinci cizgi gorurum diye miyop gozlugumu bile kullandim ama yokHicbi belirti yok..test yaptim kocaman negatif
Evet bende gordum bence bir daha yap yarin olabilirSelam kuzular. benim testimede bakin. ama bi sure kecince solgunlasdi. hamile ola bilirmiyimEki Görüntüle 1921411
Evet bende gordum tekrarla yarin istersen kac gun var bataSelam kuzular. benim testimede bakin. ama bi sure kecince solgunlasdi. hamile ola bilirmiyimEki Görüntüle 1921411
Bebek sevincemi gercektenmi ya ne gicik bir hormon ya:) ben biraktim akisina belki dusmustur bileO yüzden sallama prolaktini. Bebek falan sevme o zaman da yükseliyormuş :)))
Bana ilaç vermedi doktorum sen de kullanma bence
Erken gebelik testi mi yaptın normal mi?Hicbi belirti yok..test yaptim kocaman negatif
Düşmüştür tabi ya ciddi bi yükseklik değil o.. Benim testten bir önceki ay o reglden 15 gün önce birden göğüslerim şişmişti 3 gün sonra inmişti kendi kendine ordan anlamıştım ben de :) bu ay olmadı öyle birşey mesela.Bebek sevincemi gercektenmi ya ne gicik bir hormon ya:) ben biraktim akisina belki dusmustur bile
Daha cok erken biliyorum, normal test yaptim..ya cikarsaaaErken gebelik testi mi yaptın normal mi?
Ay sorma surekli kahve icip kapatiyorum hepsinde bebek cikiyor nelerle ugrasiyorum.yaDüşmüştür tabi ya ciddi bi yükseklik değil o.. Benim testten bir önceki ay o reglden 15 gün önce birden göğüslerim şişmişti 3 gün sonra inmişti kendi kendine ordan anlamıştım ben de :) bu ay olmadı öyle birşey mesela.
Takma cidden onj boşver belki de hamilesindir, kim bilir :))
Beni de kuzenim arıyor bütün fallarımda bebek çıkıyor hadi artık diye ajsjajajakla sanki tek yumurtalığı olan kadın benim ahsjsnananajAy sorma surekli kahve icip kapatiyorum hepsinde bebek cikiyor nelerle ugrasiyorum.ya
Seninle benim aynı gün sayılır bence cuma kan testi yaptıralımDaha cok erken biliyorum, normal test yaptim..ya cikarsaaa
oyle oluyor ama evlenen kim varsa herkes bekliyor bebek haberiniBeni de kuzenim arıyor bütün fallarımda bebek çıkıyor hadi artık diye ajsjajajakla sanki tek yumurtalığı olan kadın benim ahsjsnananaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?