- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
Benim kayınvalidem çok baskı yaptı yeni evlendiğimizde ama konuşarak çözdük mevzuyu :))) sen de anneciğine söyle seninle paylaşmasın bu isteklerini, dileklerini bence insanı kötü etkiliyor sonraoyle oluyor ama evlenen kim varsa herkes bekliyor bebek haberiniannem hirkalar ormus paylasiyor hadi artik diye bana kalsa hemen simdi dogurcam
Aslinda annem cok baskici degil ama tabi boyle paylasinca insan biraz uzuluyor benim elimde olsa keske hamile kalmak:) onlarda torun ozlemindeler:)Benim kayınvalidem çok baskı yaptı yeni evlendiğimizde ama konuşarak çözdük mevzuyu :))) sen de anneciğine söyle seninle paylaşmasın bu isteklerini, dileklerini bence insanı kötü etkiliyor sonra
Ya evet muhakkak öyledir bizimkiler de öyle ama ben yasakladım onlara bunu konuşmayı, çünkü Allah biliyor ne zaman olacağını bir sorun da olabilir sorun olmadan da olmayabilir. Dolayısıyla bir de onlarla uğraşamıcam :)))Aslinda annem cok baskici degil ama tabi boyle paylasinca insan biraz uzuluyor benim elimde olsa keske hamile kalmak:) onlarda torun ozlemindeler:)
Ne kadar oldu evleneli sizinYa evet muhakkak öyledir bizimkiler de öyle ama ben yasakladım onlara bunu konuşmayı, çünkü Allah biliyor ne zaman olacağını bir sorun da olabilir sorun olmadan da olmayabilir. Dolayısıyla bir de onlarla uğraşamıcam :)))
1 yıl oldu daha :) sizin?Ne kadar oldu evleneli sizin
Bizimde 14 ay:)) 1 yildan beri dusunuyormusunuz bebek yenimi denemeye basladiniz1 yıl oldu daha :) sizin?
Evlendiğimizden beri istiyoruz aslında ama önce bi 1 yılı devirelim istedik. Derken sigorta bekleme süresi falan derken anca başladık denemeye :) bu daha ilk bakalım kısmet.Bizimde 14 ay:)) 1 yildan beri dusunuyormusunuz bebek yenimi denemeye basladiniz
Zaten bir sene olmazsa doktora gidin deniliyor genelde daha cok baslardayiz:)Evlendiğimizden beri istiyoruz aslında ama önce bi 1 yılı devirelim istedik. Derken sigorta bekleme süresi falan derken anca başladık denemeye :) bu daha ilk bakalım kısmet.
Tabi tabi aynen. Ben gecen ay bi kontrole gittim işte bi problem görünmüyor dedi doktorum. Başladık bakalım. Allah ne zaman nasip ederse :) ama tabi ilk olduğu için saçma sapan hareketler yapıyorum kendime hakim olamıyorum. Burda bile konuşmuyo olmamız lazım aslında hahahah :)))Zaten bir sene olmazsa doktora gidin deniliyor genelde daha cok baslardayiz:)
Yeni oldugu icin belki ben devamli boyle olmakda istemiyorum ya:) kafayi neye yorarsan o gerceklesmiyor zamanla aticaz kafadan ozamanda surpriz yapcak bize :)Tabi tabi aynen. Ben gecen ay bi kontrole gittim işte bi problem görünmüyor dedi doktorum. Başladık bakalım. Allah ne zaman nasip ederse :) ama tabi ilk olduğu için saçma sapan hareketler yapıyorum kendime hakim olamıyorum. Burda bile konuşmuyo olmamız lazım aslında hahahah :)))
Bat a 10 gün var .daha önce Korunmasız ilişki oldumu . Gebelik olabilir gaz yada üsütme de olabilir bunun dışında bi belirtiniz varmiKizlarrrrrr benim bat 10 felan şimdi en son iliski 5 gun once olmustu birde bu sabah ama sol kasigima felaket bir agri girdi iliski esnasinda bende kendi kendime bisey olmus olabilir mi acaba felan diye dusundum sizce?????
Bat a 10 gün var .daha önce Korunmasız ilişki oldumu . Gebelik olabilir gaz yada üsütme de olabilir bunun dışında bi belirtiniz varmi
Biz de öyle, hayırlısı bakalım.1 yil olucak neredeyse bebek icin ugrasiyoruz
Evet herhangi bir sorun yok şükürHerhangi bi problem olmadığı halde mi olmuyo
Evt o kürleri bu aydan adete göre yapacağım sanırım. Evet zamanı var ya sabır dua istek hepsi inşallah Rabbim nasip edecektir.O zaman henüz zamanı gelmemiştir : ) Allah herkese doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin buralarda kür tarifleri vardı kadınlar için soğan kuru iyi deniliyor erkek için keçiboynuzu pekmezi bal polen arı sutu gibi bişi vardı deneyebilirsiniz bi zararı olmaz . Birde çocuk odaklı ilişki yaşamamaya bakın tabiki içinizde bi yerde o istek olacak ama tamamen o amaçla olunca vücut direniyor ve gebelik oluşması zorlasiyormus
bende cılkını çıkardım iyice bu ay olmazsa bende uğramam. sonuna kadar turşuculuk oynıcam o yüzden bu ayYok tatlım. Gün aşırı ilişki ve bikaç aydır akıntı takibi yapıyordum sadece..
Ya açıkçası ben bebek konusunda bayağı kaderciyim olursa olur, olmazsa o da Allah'tan.. Kendimi paralamak istemiyorum. Zaten bu ay olmazsa yemin ettim uğramıcam buralara olana kadar :)))
sen bilirsin tabi canm bende gidemedm henüzKorkuyorum bisey cikmasindanbiraz deneyip olmuyorsa gitmek istedim annemde bekle diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?