Batta geri sayım başladı ( 8 )

oyle oluyor ama evlenen kim varsa herkes bekliyor bebek haberini annem hirkalar ormus paylasiyor hadi artik diye bana kalsa hemen simdi dogurcam
Benim kayınvalidem çok baskı yaptı yeni evlendiğimizde ama konuşarak çözdük mevzuyu :))) sen de anneciğine söyle seninle paylaşmasın bu isteklerini, dileklerini bence insanı kötü etkiliyor sonra

Benim kayınvalidem çok baskı yaptı yeni evlendiğimizde ama konuşarak çözdük mevzuyu :))) sen de anneciğine söyle seninle paylaşmasın bu isteklerini, dileklerini bence insanı kötü etkiliyor sonra
Aslinda annem cok baskici degil ama tabi boyle paylasinca insan biraz uzuluyor benim elimde olsa keske hamile kalmak:) onlarda torun ozlemindeler:)

Aslinda annem cok baskici degil ama tabi boyle paylasinca insan biraz uzuluyor benim elimde olsa keske hamile kalmak:) onlarda torun ozlemindeler:)
Ya evet muhakkak öyledir bizimkiler de öyle ama ben yasakladım onlara bunu konuşmayı, çünkü Allah biliyor ne zaman olacağını bir sorun da olabilir sorun olmadan da olmayabilir. Dolayısıyla bir de onlarla uğraşamıcam :)))

Ne kadar oldu evleneli sizin

Bizimde 14 ay:)) 1 yildan beri dusunuyormusunuz bebek yenimi denemeye basladiniz
Evlendiğimizden beri istiyoruz aslında ama önce bi 1 yılı devirelim istedik. Derken sigorta bekleme süresi falan derken anca başladık denemeye :) bu daha ilk bakalım kısmet.

Evlendiğimizden beri istiyoruz aslında ama önce bi 1 yılı devirelim istedik. Derken sigorta bekleme süresi falan derken anca başladık denemeye :) bu daha ilk bakalım kısmet.
Zaten bir sene olmazsa doktora gidin deniliyor genelde daha cok baslardayiz:)

Zaten bir sene olmazsa doktora gidin deniliyor genelde daha cok baslardayiz:)
Tabi tabi aynen. Ben gecen ay bi kontrole gittim işte bi problem görünmüyor dedi doktorum. Başladık bakalım. Allah ne zaman nasip ederse :) ama tabi ilk olduğu için saçma sapan hareketler yapıyorum kendime hakim olamıyorum. Burda bile konuşmuyo olmamız lazım aslında hahahah :)))

Yeni oldugu icin belki ben devamli boyle olmakda istemiyorum ya:) kafayi neye yorarsan o gerceklesmiyor zamanla aticaz kafadan ozamanda surpriz yapcak bize :)

Kizlarrrrrr benim bat 10 felan şimdi en son iliski 5 gun once olmustu birde bu sabah ama sol kasigima felaket bir agri girdi iliski esnasinda bende kendi kendime bisey olmus olabilir mi acaba felan diye dusundum sizce?????

Kizlarrrrrr benim bat 10 felan şimdi en son iliski 5 gun once olmustu birde bu sabah ama sol kasigima felaket bir agri girdi iliski esnasinda bende kendi kendime bisey olmus olabilir mi acaba felan diye dusundum sizce?????
Bat a 10 gün var .daha önce Korunmasız ilişki oldumu . Gebelik olabilir gaz yada üsütme de olabilir bunun dışında bi belirtiniz varmi

O zaman henüz zamanı gelmemiştir : ) Allah herkese doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin buralarda kür tarifleri vardı kadınlar için soğan kuru iyi deniliyor erkek için keçiboynuzu pekmezi bal polen arı sutu gibi bişi vardı deneyebilirsiniz bi zararı olmaz . Birde çocuk odaklı ilişki yaşamamaya bakın tabiki içinizde bi yerde o istek olacak ama tamamen o amaçla olunca vücut direniyor ve gebelik oluşması zorlasiyormus

Evt o kürleri bu aydan adete göre yapacağım sanırım. Evet zamanı var ya sabır dua istek hepsi inşallah Rabbim nasip edecektir.
Biraz stres de oldu gibi onu bertaraf etmek gerek

bende cılkını çıkardım iyice bu ay olmazsa bende uğramam. sonuna kadar turşuculuk oynıcam o yüzden bu ay
uğradıkça aklıma gelir
Bu ay umutlanma sebebim hep kendimi dinledm yok batmaydı vs
geçen ay zaten adetime yakın yapmıştım olmamıştı
Allah a bıraktım bende canm hep
bende gün aşırı
ama sen ilk deneme demedn mi neden bi kaç aydır takip ettn akıntıyı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…