Batta geri sayım başladı ( 8 )

Evt o kürleri bu aydan adete göre yapacağım sanırım. Evet zamanı var ya sabır dua istek hepsi inşallah Rabbim nasip edecektir.
Biraz stres de oldu gibi onu bertaraf etmek gerek
Allah in isimlerini sıkça zikredin ciddi anlamda rahatlama güven veriyor en azından duani etmiş olursun gerisi Yaradana kalmış olur.Çok daraldigimda yalnızlık hissettiğimde zor durumda kaldığımda faydasını gormuslugum var ; )

sen bilirsin tabi canm bende gidemedm henüz
ama erken davranmak iyidir diye söyledm
Simdiden pek ilac kullanmiyim.dedim internette bir doktorun yorumunu okudum kadin 4 aydir deniyormus olmayinca doktora gitmis hormon dengesizligi sebebiyle ilaclar yazmislar doktorda kiziyor simdiden bu kdr ilac kullanarak daha kotu hale getiriyorsunuz biraz birakin zamana 1 sene olmazsa gidin doktora demis

aaa bilmiyordm peki ne olduda baktırdın şikayetin neydi canm
Benim 4.5 sene evvel antidepresan kullandigim icin 145e cikmisti adet duzensizligi yapmisti o ilaclar yukseltirmis ozaman hemen dustu simdilerde ara ara 50 falan oluyor ama doktorlar herzaman bu degere ilac yazmiyor goguslere dokunuldugunda bile hemen yukseliyormus

hayır canm benim demek istediğim ilaç değildi
genel bakması bi sorun olup olmadığını görmesiydi ama neyse sorun olursa ilaç yazıcak haklısın
ve kafana boş yere takıntı yapıp stres altında olacaksın o da doğru bi yaklaşım
ben yerimde duramıyorum pek hemen doktor baksın modundayım
bat ın 1. günü kan veren insanım yani

şimdi şikayetin ne olduda gittin yani canm

Ay ben takintiliyim evet hemen moralimi bozarim en ufacik seye biraz daha bekliyim kendiliginden olusuverir belki icerde

şimdi şikayetin ne olduda gittin yani canm
En son 4 ay once gittim idrar testi silikti adette gecikince birsey var sandim ama ozaman korunuyorduk :) o sira kan testinde 50 cikmisti sonra zaten adetlerim gecikmedi o mu etkiledi stresmi bilmiyorum

ayne canım hemen bebişin olsun inşallah

Hahahah olacak olacak inşallah doğru zamanda, tursuculuk oynamayı bıraktığımızda
Ben neden mi takil ettim? Çünkü manyaklık ahhahhahah

Simdiden isim tartismasi yasiyoruz esimle
off sorma bizde
inşallah o topiclerede gireriz bi bu kısmı halledelim
üzülüyorm ona da
bugn abarttm dizi izlerken hemen çıktım cips kola aldım
bayadır yemiyordm tadını da unutmuştm düğün için diyetteydm
hamile olursan yandık diyo
şimdiden böylesn diyo

3 paket küçük cipslerden yedm
hepsinin tadı da karıştı birbirine midem alt üst oldu
yemekte de kızartma yemiştim ıyyak yağ oldu hep

Hamilelikte kimse ne cok yiyosun da diyemez gece yarilari kaldirip yollamak lazim canim sunu istedi bunu istedi diye biz bebegi bahane ederiz artik

hani bebek düşünmüyormuşsun ya o aylar canm ondan sordum :)
Gercekten istediğimde takip edebileyim diye işte :)))) ruh hastalığı sınır tanımıyor.

Benim göğüslerim o kadar acıyor ki şu an as bas bağırdım az önce yeter beee diye :)))

Allah hepimizin kocasına sabır versin ahhahaha

Ya benim tam tersi acisi cok az adetten once inanilmaz acirdi suan okdr az aciyorki cozemedim

sigara içiyor musun canm
bir de folik asitler hakkında görüşün nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…