Yapi olarak nazli kaprislimisin normalde oyleyse hamilelik zor ben kaprisliyim cokaynen şimdiden nazlanıyosun diyo
bende sen taşımıcan 9 ay az yardımcı ol bana diyorum şimdiden
Aslinda yapilan hafif masajlar aciyi azaltiyor ben normalde oyle biraz aciyi dindiriyordum yatarken bile cok zorluyor acisiAy aman acımasın zaten böyle bi eziyet yok. Hamile değilsem de bu 1 hafta böyle gecmez yani asabım bozuluyo 2 gecedir yatağa yatınca
Hah beni zayıf noktamdan vurdun. İçiyorum ve içtikçe kendime kızıyorum. Biraz da bu ay bırakamadığım için olmasın istiyorum. En büyük korkum hamilelikte sigara istemek ve kendine yenik düşmek.sigara içiyor musun canm
bir de folik asitler hakkında görüşün nedir
evt nazlıyım kaprisliyim hatta psikopatımYapi olarak nazli kaprislimisin normalde oyleyse hamilelik zor ben kaprisliyim cok
Sabah ılık duş aldım iyi geldi aslında ama şu an kılımı kıpırdatıcak halim yok :)Aslinda yapilan hafif masajlar aciyi azaltiyor ben normalde oyle biraz aciyi dindiriyordum yatarken bile cok zorluyor acisi
talasemi nedirHah beni zayıf noktamdan vurdun. İçiyorum ve içtikçe kendime kızıyorum. Biraz da bu ay bırakamadığım için olmasın istiyorum. En büyük korkum hamilelikte sigara istemek ve kendine yenik düşmek.( inşallah öyle bir kötülük yapmam..
Folik alıyorum eylülden beri. Her kafadan bir ses cıkıyor bu konuda. Benim talasemi taşıyıcılığım olduğu için başladım ben. Demir hapları da 1 tane bile alsam zehirliyor beni. O yüzden kullanıyorum ben. Hem sabah uyanamamalarım halsizliğim falan gecti. Bebek olmasa da bana iyi geldi :)
doktor mu verdi canm bende duydum evet öyle bir şeyFolik asit yunurta kalitesini arttiriyormus bende 20 gundur kullaniyorum
canm o belirtiler 4. haftadan sonra falanSabah ılık duş aldım iyi geldi aslında ama şu an kılımı kıpırdatıcak halim yok :)
Bu arada hani bu hamilelik uyku falan yapıyor ya maşallah hepimiz ayaktayız kızlar hahahaha
adet gunleri zaten kimse yaklasmasinevt nazlıyım kaprisliyim hatta psikopatım
cumartesi günü sinirden ağladım 2-3 saat bi şey oldu tam hatırlamıyorum bebek falan değil tabi henüz
zaten cumartesi kendimi adetli gibi hissettm belim ağrıdı
adetin ilk günü de bi şeye takar kafayı ağlarım kesn mız mızım
tek çocuğum ben belki ondan
yok ben basladim.gebelik olmadan 3 ay once baslamak lazimmis benimki folidocedoktor mu verdi canm bende duydum evet öyle bir şey
hangi marka kızlar
Akdeniz anemisi taşıyıcısı :) kan değerlerin asla normal seviyeye gelmiyor onun dısında bir etkisi yok.talasemi nedir
doktor mu önerdi kendin mi aldın foliği
ben sabah kalkamiyorum.cok yorgunum aksam cin gibi oluyorumSabah ılık duş aldım iyi geldi aslında ama şu an kılımı kıpırdatıcak halim yok :)
Bu arada hani bu hamilelik uyku falan yapıyor ya maşallah hepimiz ayaktayız kızlar hahahaha
Vaaaar :) nası uyanıcam bakalım hayırlısı :)canm o belirtiler 4. haftadan sonra falan
gerçi ben evdeym şu an 11 de uyanıyorm
ellemeseler uyucam 20 saat
ama senin iş yok mu ki yarın
Genel hayat standardım o benim hahahahaben sabah kalkamiyorum.cok yorgunum aksam cin gibi oluyorum
adet gunleri zaten kimse yaklasmasinfitili ateslenmis gibi kime denk gelirse patliyor insan tek cocuklar genelde oyle butun ilgi alaka sizde tabi
gebeliğin ilk 3 ayıda kullanılıyormuşyok ben basladim.gebelik olmadan 3 ay once baslamak lazimmis benimki folidoce
gebelkten 4 ay önce miAkdeniz anemisi taşıyıcısı :) kan değerlerin asla normal seviyeye gelmiyor onun dısında bir etkisi yok.
Benim doktorum gerek yok dedi ama gecen sene gittiğim bi doktor 4 ay önce basla demişti..
Solgar ın kini kullanıyorum ben. Folacin :)
Yataga yatinca bende uyuyamam ya elde telefon sabah 3 e 4 e kadar oyle oyalanirim yatak degilde koltuk uyumalik tamGenel hayat standardım o benim hahahaha
Az önce ne güzel koltukta sızmıştım odaya geldim gözlerim acıyo uykusuzluktan ama maşallah uyuyamıyorum :)
Evet gebeligin 3 ayi cok onemliymis zaten ama.oncesinde de kullanmak lazimmis hergun bi tane zaten gebelik icin deyince veriyolar hemen..ya yakin olmasi ne guzel bizimkiler kocaelidegebeliğin ilk 3 ayıda kullanılıyormuş
doz vs var diye almadm ben
aman ilginin olması iyi değil
üniversiteye gittim ben 3 saatti eve
ailem her hafta gel diyordu
evlendm şimdide gel diyorlar
evi neden yakın tutmadn diyorlar oysaki 10 dk arabayla ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?