Batta geri sayım başladı ( 8 )

benmde belim ağrıyor kızlar yürürken bile
anlamıyorum ama toz falanda aldım azıcıkta hassasımdır ben
belkide ondan ağrıdı hemen

sigara içiyor musun canm
bir de folik asitler hakkında görüşün nedir
Hah beni zayıf noktamdan vurdun. İçiyorum ve içtikçe kendime kızıyorum. Biraz da bu ay bırakamadığım için olmasın istiyorum. En büyük korkum hamilelikte sigara istemek ve kendine yenik düşmek. ( inşallah öyle bir kötülük yapmam..

Folik alıyorum eylülden beri. Her kafadan bir ses cıkıyor bu konuda. Benim talasemi taşıyıcılığım olduğu için başladım ben. Demir hapları da 1 tane bile alsam zehirliyor beni. O yüzden kullanıyorum ben. Hem sabah uyanamamalarım halsizliğim falan gecti. Bebek olmasa da bana iyi geldi :)

Yapi olarak nazli kaprislimisin normalde oyleyse hamilelik zor ben kaprisliyim cok
evt nazlıyım kaprisliyim hatta psikopatım
cumartesi günü sinirden ağladım 2-3 saat bi şey oldu tam hatırlamıyorum bebek falan değil tabi henüz
zaten cumartesi kendimi adetli gibi hissettm belim ağrıdı
adetin ilk günü de bi şeye takar kafayı ağlarım kesn mız mızım
tek çocuğum ben belki ondan

Aslinda yapilan hafif masajlar aciyi azaltiyor ben normalde oyle biraz aciyi dindiriyordum yatarken bile cok zorluyor acisi
Sabah ılık duş aldım iyi geldi aslında ama şu an kılımı kıpırdatıcak halim yok :)

Bu arada hani bu hamilelik uyku falan yapıyor ya maşallah hepimiz ayaktayız kızlar hahahaha

Folik asit yunurta kalitesini arttiriyormus bende 20 gundur kullaniyorum

talasemi nedir
doktor mu önerdi kendin mi aldın foliği

Sabah ılık duş aldım iyi geldi aslında ama şu an kılımı kıpırdatıcak halim yok :)

Bu arada hani bu hamilelik uyku falan yapıyor ya maşallah hepimiz ayaktayız kızlar hahahaha
canm o belirtiler 4. haftadan sonra falan
gerçi ben evdeym şu an 11 de uyanıyorm
ellemeseler uyucam 20 saat

ama senin iş yok mu ki yarın

adet gunleri zaten kimse yaklasmasinfitili ateslenmis gibi kime denk gelirse patliyor insan tek cocuklar genelde oyle butun ilgi alaka sizde tabi

talasemi nedir
doktor mu önerdi kendin mi aldın foliği
Akdeniz anemisi taşıyıcısı :) kan değerlerin asla normal seviyeye gelmiyor onun dısında bir etkisi yok.

Benim doktorum gerek yok dedi ama gecen sene gittiğim bi doktor 4 ay önce basla demişti..

Solgar ın kini kullanıyorum ben. Folacin :)

adet gunleri zaten kimse yaklasmasinfitili ateslenmis gibi kime denk gelirse patliyor insan tek cocuklar genelde oyle butun ilgi alaka sizde tabi

yok ben basladim.gebelik olmadan 3 ay once baslamak lazimmis benimki folidoce
gebeliğin ilk 3 ayıda kullanılıyormuş
doz vs var diye almadm ben
aman ilginin olması iyi değil
üniversiteye gittim ben 3 saatti eve
ailem her hafta gel diyordu
evlendm şimdide gel diyorlar
evi neden yakın tutmadn diyorlar oysaki 10 dk arabayla ha

gebelkten 4 ay önce mi

Genel hayat standardım o benim hahahaha
Az önce ne güzel koltukta sızmıştım odaya geldim gözlerim acıyo uykusuzluktan ama maşallah uyuyamıyorum :)
Yataga yatinca bende uyuyamam ya elde telefon sabah 3 e 4 e kadar oyle oyalanirim yatak degilde koltuk uyumalik tam

Evet gebeligin 3 ayi cok onemliymis zaten ama.oncesinde de kullanmak lazimmis hergun bi tane zaten gebelik icin deyince veriyolar hemen..ya yakin olmasi ne guzel bizimkiler kocaelide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…