Batta geri sayım başladı ( 8 )

bende sigaramı içeym yatcam
Tessacontessa sigaradan tiksiniyormuşsn hamile kalınca öyle olan bi kaç arkadşm oldu
ben normalde tiksiniyorm dokunuyor ama içiyorm midem de hassata

Günaydın kızlar:))

Şu dün aldığım 6 gün önce olan testi yaptım. Tabiki tek çizgi.

Regl tarihim gelene kadar buralardan gidiyorum. Akıl sağlığımı kaybetmek istemiyorum açıkçası. Bana biraz müsade :) regl olursam ya da güzel bir haber olursa uğrarım tekrar.

Hepinize Rabbim hayırlı, güzel evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallaaahh :)))

Cildirmamak elde degil cidden 7 gun var benim direniyorum resmen

kızlar ben kaçıyorum sohbet çok güzel ama öpüyorum sizii

Vayy bensiz sohbet ha ...
Gündüz uyu uyu gece uykun gelmesin maşaALLAH
Sıgara içme sağlığa zararlı ,zaten kederden içilir şu meret off yine dertlerndim bir sıgara içip gelim

Küstü gidiyor ya ...ya ben ne yapim ya ben

Küstü gidiyor ya ...ya ben ne yapim ya ben
Küsmedim yahu aşkolsun :)

Zaten normal değildim iyice akıl sağlığımı kaybedicem herşeyi belirtiye yormaktan :) tek çizgi çıkınca bi hüzünlendim ne gereksiz bir hareket. Yıllarca deneyip evlat sahibi olamayanlar var benimki biraz şımarıklığa giriyor artık..

Salalım gitsin yaaaa.. Olursa olur olmazsa da napalım sigaralar, içkiler, cipsler, çiköfteler, cipsler, kahveler hepsi bizim. Bak önümüz yılbaşı ahahahaha :))

Relax beybiler :)))

Hahh söyle yak bi cigara keyfine bak ..
Yaw herşey Haktan bir doğum kalu belada belli olur.
Kaderle uğraşmayalım ,görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Herşeyde hayır vardır ,zaten bu aylar musibet ayı aman varsın ocakta olsun hem hafif bağara doğru çiçekler açar meyveler yeni yeni çıkar ne güzzel aşeririz işte ...salll gitsin

Aynen öyle yaaaa amaaaannn :)) ben Başak burcuyum, kayınvalidem öyle, başak burcu olsun daha cok isterim ))

Hem ben sporu bırakıp kendimi yemeğe verdiğim için biraz kilo almıştım o arada biraz toparlarım hem rahat rahat sigarayı bırakırım belki.
Bak bi kitap var Allen Carr diye bi adamın sigarayı bırakmanın kolay yolu adı. Ben yoğunluktan yarısını okuyabildim yarıya indi sigara tüketimim. Sen de dene :)
Hem belki de onu bekliyordur minnak hücre tanesi :))

Benim7 gün kaldı ins o kirmizi kanları görmem

MERHABA BENDE GÜNLERİMİ SAYIYORUM 2 GÜN GEÇTİ GÜNÜM BEN AŞILAMA SONUCUNU BEKLİYORUM SİZDE HERHANGİ BİR BELİRTİ VAR MI BENİM BEL VE KASIK BATMALARIM VAR İNANILMAZ İŞTAHIM AÇILDI BUNLAR BELİRTİ Mİ BİLMİYORUM AMA İNŞ KLOMENDEN DOLAYI GEÇİKME OLMAMIŞTIR İNŞ BEBEĞİM OLUŞMUŞTUR

Ben 3 gr aklım var onu da kaybettim burada belirti aramaktan :))) gidiyorum artık 12 Aralık'a kadar gelmicem :)))

Yok be canm ben artk belirtilere bakmiyorum kafaya takmamaya çalışıyorum önceki ayda yaktn hamileyim dedim bos cıktı artk hic takmıyorum belirtileri :)

Tamam kuzu vallahi deneyeceğim...Az önce bahar'a bağar yazmışım
Bendde 1 ay diyet spor arası verdim kendime fittt anne olacağım.
Sİgara zor yaa ama hamile kalırsam içmiycem ,,bakkk içmiycem dedimm ..o zaman kaliim mi hamile :)
Bir yere gitme bee kafa dağatıyoruz işte ohhhh bir çekirdek tanesi yüzünden keyfini bozma

İnşaALLAH hamişsindir canım haber ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…