Batta geri sayım başladı ( 8 )

Evet evet hadi bugün spora başlayalım, sigarayı bırakalım bari birşeylere vesile olsun olmayan vitamincik :))

Ya inşallah hamilesindir be canım, Allah çok ığraştırmadan nasip etsin :))

Ay tamam gitmiyom. Çok ısrar ettin ahahahaha gidesim de yokmuş gidiyorum dediğimden beri 162)36272. Tane mesaj yazdım :)

Bi de terapist falan mı araştırsak?

Eşim diyo ki madem hamile değilsin bu göğüslerin niye bu halde senin? Kafaya taktın diye bu kdar büyüdülerse bütün kadınlar taksın, silikoncular iflas etsin ahahahaha :)))

İnşallah :))

Allah gönlüne göre versin, haber ver olur mu benim de kasıklarımda batmalar var karnım çok gergin ama testte tek çizgi ahahahha :)))

Hahhaha
Gün ona gündür ..
Kız herşeyini anlatma azcık süpriz yap adama .
Beynimiz bedenimizlede mi oyun oynuyonnn yaa
Şeytan diyor tüp bebek yaptır kökten bitir işi ,ne uğraşcam bat günleriyle
Ama şeytan diyor bak dikkatini çekerim

Hahahahha Bana ne ya! Bu ruh hastalığıyla niye ben tek başıma mücadele edecekmişim? O da delirsin, o da kafayı yesin ahahahahah :)))

Yok yok haklısın bu ay geçsin bi daha yapmicam. Böyle pinterestte falan süper hamileliği açıklama fikirleri var onları yapmak istiyorum aslında :)

Şeytana uyma ne tüp bebeği, o daha kolay değil emin ol. Baktın 1 sene sonra olmazsa gidersin bi doktora salla boşver. Aslında ayarlayıp yumurtlama zamanı tatile falan cıkmak lazım :) her ay tatil yapmak için müthiş bahane :)

Bak what to expect diye bir film var evdeysen izlesene bayağı güzel film tam bizi anlatan

1 kaç yıl önce izlemiştim ben onu ama anlam verememiştim şimdi çok iyi anlıyorum
Bende çok süprizler düşünmüştüm aslında esrarengiz birşey olsa hiç fena olmaz.
Tatil mi ben hafta sonu zor tatil yapıyorum offff offfff hep iş stresi yüzünden olmuyo zaten
Ahaa bir bahane daha buldum

Hahahahahaha harikasın yaaa :)))
Boşver bahaneleri olacak eninde sonundaaaa! Sana kaç gün sayıyorduk ya onu unuttum bak :)

Seninle aynı belirtileri yasadim ozellikle regl günün ve sonraki gün kasiklardan aşağıya doğru kıvılcım şeklinde acı bi ağrı giriyordu benimde bugünle beraber 2 gün geçti belim ağrıyor yan yatarken rahatsız oluyorum Karnım şiş gaz var

Kız sen totem mi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…