- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
Evet evet hadi bugün spora başlayalım, sigarayı bırakalım bari birşeylere vesile olsun olmayan vitamincik :))Tamam kuzu vallahi deneyeceğim...Az önce bahar'a bağar yazmışım
Bendde 1 ay diyet spor arası verdim kendime fittt anne olacağım.
Sİgara zor yaa ama hamile kalırsam içmiycem ,,bakkk içmiycem dedimm ..o zaman kaliim mi hamile :)
Bir yere gitme bee kafa dağatıyoruz işte ohhhh bir çekirdek tanesi yüzünden keyfini bozma
Çişine karbonat, çamaşır suyu falan koyup deney yapmadıysan bizden değilsin hahahaha :)))Yok be canm ben artk belirtilere bakmiyorum kafaya takmamaya çalışıyorum önceki ayda yaktn hamileyim dedim bos cıktı artk hic takmıyorum belirtileri :)
İnşallah :))MERHABA BENDE GÜNLERİMİ SAYIYORUM 2 GÜN GEÇTİ GÜNÜM BEN AŞILAMA SONUCUNU BEKLİYORUM SİZDE HERHANGİ BİR BELİRTİ VAR MI BENİM BEL VE KASIK BATMALARIM VAR İNANILMAZ İŞTAHIM AÇILDI BUNLAR BELİRTİ Mİ BİLMİYORUM AMA İNŞ KLOMENDEN DOLAYI GEÇİKME OLMAMIŞTIR İNŞ BEBEĞİM OLUŞMUŞTUR
Evet evet hadi bugün spora başlayalım, sigarayı bırakalım bari birşeylere vesile olsun olmayan vitamincik :))
Ya inşallah hamilesindir be canım, Allah çok ığraştırmadan nasip etsin :))
Ay tamam gitmiyom. Çok ısrar ettin ahahahaha gidesim de yokmuş gidiyorum dediğimden beri 162)36272. Tane mesaj yazdım :)
Bi de terapist falan mı araştırsak?
Eşim diyo ki madem hamile değilsin bu göğüslerin niye bu halde senin? Kafaya taktın diye bu kdar büyüdülerse bütün kadınlar taksın, silikoncular iflas etsin ahahahaha :)))
Çişine karbonat, çamaşır suyu falan koyup deney yapmadıysan bizden değilsin hahahaha :)))
İnşallah :))
Allah gönlüne göre versin, haber ver olur mu benim de kasıklarımda batmalar var karnım çok gergin ama testte tek çizgi ahahahha :)))
Hahahahha Bana ne ya! Bu ruh hastalığıyla niye ben tek başıma mücadele edecekmişim? O da delirsin, o da kafayı yesin ahahahahah :)))Hahhaha
Gün ona gündür ..
Kız herşeyini anlatma azcık süpriz yap adama .
Beynimiz bedenimizlede mi oyun oynuyonnn yaa
Şeytan diyor tüp bebek yaptır kökten bitir işi ,ne uğraşcam bat günleriyle
Ama şeytan diyor bak dikkatini çekerim
İnşallah :))
Allah gönlüne göre versin, haber ver olur mu benim de kasıklarımda batmalar var karnım çok gergin ama testte tek çizgi ahahahha :)))[/QUOTE
adet gününüz geçti mi
Umut fakirin ekmeği yahu napayım bak bu göğüslerin bi anlamı olması lazım yoksa küçültürmek zorunda kalıcam anlıyo musuun? Hahahahahha :)))Hala 1 umut debeleniyor canım ya kıyamam
Hahahahha Bana ne ya! Bu ruh hastalığıyla niye ben tek başıma mücadele edecekmişim? O da delirsin, o da kafayı yesin ahahahahah :)))
Yok yok haklısın bu ay geçsin bi daha yapmicam. Böyle pinterestte falan süper hamileliği açıklama fikirleri var onları yapmak istiyorum aslında :)
Şeytana uyma ne tüp bebeği, o daha kolay değil emin ol. Baktın 1 sene sonra olmazsa gidersin bi doktora salla boşver. Aslında ayarlayıp yumurtlama zamanı tatile falan cıkmak lazım :) her ay tatil yapmak için müthiş bahane :)
Bak what to expect diye bir film var evdeysen izlesene bayağı güzel film tam bizi anlatan
Hahahahahaha harikasın yaaa :)))1 kaç yıl önce izlemiştim ben onu ama anlam verememiştim şimdi çok iyi anlıyorum
Bende çok süprizler düşünmüştüm aslında esrarengiz birşey olsa hiç fena olmaz.
Tatil mi ben hafta sonu zor tatil yapıyorum offff offfff hep iş stresi yüzünden olmuyo zaten
Ahaa bir bahane daha buldum
Hahahahahaha harikasın yaaa :)))
Boşver bahaneleri olacak eninde sonundaaaa! Sana kaç gün sayıyorduk ya onu unuttum bak :)
Seninle aynı belirtileri yasadim ozellikle regl günün ve sonraki gün kasiklardan aşağıya doğru kıvılcım şeklinde acı bi ağrı giriyordu benimde bugünle beraber 2 gün geçti belim ağrıyor yan yatarken rahatsız oluyorum Karnım şiş gaz varMERHABA BENDE GÜNLERİMİ SAYIYORUM 2 GÜN GEÇTİ GÜNÜM BEN AŞILAMA SONUCUNU BEKLİYORUM SİZDE HERHANGİ BİR BELİRTİ VAR MI BENİM BEL VE KASIK BATMALARIM VAR İNANILMAZ İŞTAHIM AÇILDI BUNLAR BELİRTİ Mİ BİLMİYORUM AMA İNŞ KLOMENDEN DOLAYI GEÇİKME OLMAMIŞTIR İNŞ BEBEĞİM OLUŞMUŞTUR
Amaaaaaan önümüzdeki maçlara bakıcaz o zaman şekerim salla :)))Benim kazan çömlek patladı canım cumartesi ben elendim
kuzum nöbetleşelim sen gündüz tut buraları ben geceVayy bensiz sohbet ha ...
Gündüz uyu uyu gece uykun gelmesin maşaALLAH
Sıgara içme sağlığa zararlı ,zaten kederden içilir şu meret off yine dertlerndim bir sıgara içip gelim
Amaaaaaan önümüzdeki maçlara bakıcaz o zaman şekerim salla :)))
kuzum nöbetleşelim sen gündüz tut buraları ben gece
Seninle aynı belirtileri yasadim ozellikle regl günün ve sonraki gün kasiklardan aşağıya doğru kıvılcım şeklinde acı bi ağrı giriyordu benimde bugünle beraber 2 gün geçti belim ağrıyor yan yatarken rahatsız oluyorum Karnım şiş gaz var
Ne totemi : ) tarih ekledim diye miKız sen totem mi yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?