Batta geri sayım başladı ( 8 )

canııım 2 gün mü geçti benm öyle olsa varya derim kesin hamileyim
gecikir miydi senin

Kuzu sende az uyu nasıl bebek yapacaksın bu miskinlikle anlamadım ki
canım zemini iyi hazırlıyorum çok uyuyup bebişe rahat bir ortam sunma fikrindeydm

şaka kuzu ya ama 2 sene çalıştım yoğun bir şeklde( çok seneler çalışmışım )
hatta terfi ettm
ama etmez olsaydım daha bin beter iş gücüm arttı maaşımda da minicik oynama oldu
dudakta uçuk mu dersin mıçımda çıban mı dersn
düğüne 1 ay vardı ama ben iş stresinden geberiyorum
en son çıktım işten 1 ay kala düğüne rahatca hazırlanayım diye
oysa ki 1 sene 3 ay nişanlı kaldım yine de bir şey yetiştirememişim

miss gibi arındım sonra 2 düğün 2 kına aralarında 1 hafta vardı
1 günde dış çekim yaptım
eve geldk çamaşır ütü yerleşme vs derken iyice bi dinleneyim dedm
artık iş bakıyorum çok şükür ama iyi işler pek yok yaa kısmet bekliyorum

geç yatıyorum diye geç kalkıyorum kuzu ben sabah 6.30 da eşime kahvaltı hazırlıyorm sonra geri yatıyorm o geri yatma esnasında ki uyku çok tatlı oluyor
ama bugn 8.30 da kalktım akşam erken yatarm

canııım 2 gün mü geçti benm öyle olsa varya derim kesin hamileyim
gecikir miydi senin
Yok gecikmez hatta ben stres yaptığımda filan erken gelirdi geçen ay 1 gün geçti oda 28 yada 29 günde geldiği içindi şimdi 30. Günümüzdeyiz bnde öyle düşünüyorum ama kese ve kalp atışı olmayınca gebelik vardır denilemedigi için 6. Haftaya kadar söylemem tabi siz biliyorsunuz : ) : )

kuzum kan yaptırsaydn artık yaaa
neler hissediyorsun
o buğulu testten sonra bu düşünce aklına girdi dimi canm

Yavv kesin konuşuyor vallahi hadi hayırlısı ,,karbonat yaptın mı karbonat o herşeyi söyler

Yemin ediyorum sen anlatırken ben yoruldum ,,vay arkadaş yat sen yat 22 saat hiç kalkma yerinden ağzımı açarsam artık ıhhh

Hakkaten bende yorulmuştum herşeyi kendim yapmıştım ama inanılmaz eylenmiştim ben . ..
Yoruyor insanı yormaz mı uyu kuzu uyu sefaan olsun
Bende 8 yıla yakın çalıştım ayani zamanda lise ve üniversite .zaten uykuyu seviyordum şimdi sadece uyuyorum

gebelik belirtileri herkesde farklıymıs ya bazı kadınlar hicbirsey hissetmedik yazmıslar ablamda oyle derdi belirtim yoktu hic diyor hatta aynı adet belirtileri varmıs benim gogusler hala acımıyor bebek yoksa adetim gecikmesin

Karbonat faln hikayede Bn biseyn doğru olabileceğine inandım idrarini bi cam bardağa yapıyorsun hiç kiprdatmadan bi yere birakiyosun 3 .4 saat kadr bekliyor üstünde bi tabaka oluşuyorsa hamilesin dibe çöküyorsa değilsin Bn geçen ay yaptım dibe çöktü hamile degldim

Yav hadi biriniz hamile kalın artık çatlıycam

Onu da okumuştum bu iş için harcayacagim bi cam bardağım yoktu bide birileri oluyo muhakkak ewde o yüzden en kolayini yaptım çamaşır suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…