canııım 2 gün mü geçti benm öyle olsa varya derim kesin hamileyimSeninle aynı belirtileri yasadim ozellikle regl günün ve sonraki gün kasiklardan aşağıya doğru kıvılcım şeklinde acı bi ağrı giriyordu benimde bugünle beraber 2 gün geçti belim ağrıyor yan yatarken rahatsız oluyorum Karnım şiş gaz var
canım zemini iyi hazırlıyorum çok uyuyup bebişe rahat bir ortam sunma fikrindeydmKuzu sende az uyu nasıl bebek yapacaksın bu miskinlikle anlamadım ki
Yok gecikmez hatta ben stres yaptığımda filan erken gelirdi geçen ay 1 gün geçti oda 28 yada 29 günde geldiği içindi şimdi 30. Günümüzdeyiz bnde öyle düşünüyorum ama kese ve kalp atışı olmayınca gebelik vardır denilemedigi için 6. Haftaya kadar söylemem tabi siz biliyorsunuz : ) : )canııım 2 gün mü geçti benm öyle olsa varya derim kesin hamileyim
gecikir miydi senin
kuzum kan yaptırsaydn artık yaaaYok gecikmez hatta ben stres yaptığımda filan erken gelirdi geçen ay 1 gün geçti oda 28 yada 29 günde geldiği içindi şimdi 30. Günümüzdeyiz bnde öyle düşünüyorum ama kese ve kalp atışı olmayınca gebelik vardır denilemedigi için 6. Haftaya kadar söylemem tabi siz biliyorsunuz : ) : )
Ewt ben meraktan çalıyorum akşam rahat uyuyamiyorum ama uykuya dalınca napıyorum bilmiyorumkuzum kan yaptırsaydn artık yaaa
neler hissediyorsun
o buğulu testten sonra bu düşünce aklına girdi dimi canm
Yok gecikmez hatta ben stres yaptığımda filan erken gelirdi geçen ay 1 gün geçti oda 28 yada 29 günde geldiği içindi şimdi 30. Günümüzdeyiz bnde öyle düşünüyorum ama kese ve kalp atışı olmayınca gebelik vardır denilemedigi için 6. Haftaya kadar söylemem tabi siz biliyorsunuz : ) : )
canım zemini iyi hazırlıyorum çok uyuyup bebişe rahat bir ortam sunma fikrindeydm
şaka kuzu ya ama 2 sene çalıştım yoğun bir şeklde( çok seneler çalışmışım)
hatta terfi ettm
ama etmez olsaydım daha bin beter iş gücüm arttı maaşımda da minicik oynama oldu
dudakta uçuk mu dersin mıçımda çıban mı dersn
düğüne 1 ay vardı ama ben iş stresinden geberiyorum
en son çıktım işten 1 ay kala düğüne rahatca hazırlanayım diye
oysa ki 1 sene 3 ay nişanlı kaldım yine de bir şey yetiştirememişim
miss gibi arındım sonra 2 düğün 2 kına aralarında 1 hafta vardı
1 günde dış çekim yaptım
eve geldk çamaşır ütü yerleşme vs derken iyice bi dinleneyim dedm
artık iş bakıyorum çok şükür ama iyi işler pek yok yaa kısmet bekliyorum
geç yatıyorum diye geç kalkıyorum kuzu ben sabah 6.30 da eşime kahvaltı hazırlıyorm sonra geri yatıyorm o geri yatma esnasında ki uyku çok tatlı oluyor
ama bugn 8.30 da kalktım akşam erken yatarm
o buğulu testi bata kaç gün kala yaptın canmEwt ben meraktan çalıyorum akşam rahat uyuyamiyorum ama uykuya dalınca napıyorum bilmiyorum
çok yorucu bi süreçten geçtm kuzu bırakta yatayım yaaaaaaYemin ediyorum sen anlatırken ben yoruldum ,,vay arkadaş yat sen yat 22 saat hiç kalkma yerinden ağzımı açarsam artık ıhhh
1 gün kala yaptım büyük ihtimalle dollenmeden 2 2.5 hafta geçmişti diye tahmin ediyorumo buğulu testi bata kaç gün kala yaptın canm
KabOnat yok ewde gidip almaya useniyorum : )Yavv kesin konuşuyor vallahi hadi hayırlısı ,,karbonat yaptın mı karbonat o herşeyi söyler
çok yorucu bi süreçten geçtm kuzu bırakta yatayım yaaaaaa
KabOnat yok ewde gidip almaya useniyorum : )
Bende 8 yıla yakın çalıştım ayani zamanda lise ve üniversite .zaten uykuyu seviyordum şimdi sadece uyuyorumHakkaten bende yorulmuştum herşeyi kendim yapmıştım ama inanılmaz eylenmiştim ben . ..
Yoruyor insanı yormaz mı uyu kuzu uyu sefaan olsun
Tmm yapınca söylerim bakalım ne hal alacakOooo sen bide kesin gözüyle bakıyorsun ,karbonatsız bu iş olmaz arkadaş ...Hadi kalk hadi üşenme ucuz ucuz
gebelik belirtileri herkesde farklıymıs ya bazı kadınlar hicbirsey hissetmedik yazmıslar ablamda oyle derdi belirtim yoktu hic diyor hatta aynı adet belirtileri varmıs benim gogusler hala acımıyorbebek yoksa adetim gecikmesin
ben bu ay kasık ağrısı yaşadm ya o yüzden umutlanıyorum bel ağrısı da yaşadm ama soğuktan belki bilmiyorm1 gün kala yaptım büyük ihtimalle dollenmeden 2 2.5 hafta geçmişti diye tahmin ediyorum
Onu da okumuştum bu iş için harcayacagim bi cam bardağım yoktuKarbonat faln hikayede Bn biseyn doğru olabileceğine inandım idrarini bi cam bardağa yapıyorsun hiç kiprdatmadan bi yere birakiyosun 3 .4 saat kadr bekliyor üstünde bi tabaka oluşuyorsa hamilesin dibe çöküyorsa değilsin Bn geçen ay yaptım dibe çöktü hamile degldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?