Birimizde guzel haber verelim beeee. hadi insallah.
Insallah. kizlar hadiiiVallahi verinde şenlensin burası biraz ya
Insallah. kizlar hadiii
Benim yok. ama alicam bu gun. alica yapip aticam. siz atinda biraz canlanalim)Herkes test yapmaya hadi :))
Bende soyluyomda sabrim yetmiyo bakalimben yapmıyorum test o kariyeri zirvede bıraktımhenüz gelen giden yok bekliyorum bakalım 3 gün filan gecikirse o zaman yaparım
belkim kırmızı görürüm diye korku içindeyim ondandırNeden keyifsizsin sıkıntı mı var_O
senin de bugün di mi bat belirtin var mı bende yaprak kıpırdamıyorBende soyluyomda sabrim yetmiyo bakalim
Evet bu gun. hic bisey yok vallahi. anlamadim biseysenin de bugün di mi bat belirtin var mı bende yaprak kıpırdamıyor
belkim kırmızı görürüm diye korku içindeyim ondandır
bende de tam tersi tuvaletin önünden bile geçmiyorum görmeyim diyeKirmiziyi gorurum diye tualete girib girib cikiyorum.
gerekmiyor canmHastaneyemi gideceksin Bn sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ama bilmiyom oraya randevu falan gerekiyormu
kaç gün var silik çıkabiliyor evetya idrar testi suan silikte olsa gostermezmi acaba ya bi denesemmi tekrardan
ben de hep ağlıyorum sinirlerim çok bozuk yatıyorum hep ağrıdanAyy bilmiyorum yaaa dokunsalar aglicam söyle saglam bi aglasamda acilsam evde kendimi dinlemekten sikildim yaaa adet olsamda kurtulsam valla
kız duvara dikseneben 5 dk havaya dikiyom bacaklari duramiyom fazla:))
sağlık ocağı ücretsiz canmFlorence a geldim. Kan testi 167 tl dediler bence delirmişler. Ben beklicem kızlar regliyi walla havaya bu kadar para veremicem..
Yarin adet olmam lazim kahverengi leke bi daha gelmedi kafama takildikaç gün var silik çıkabiliyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?