- 19 Ekim 2016
- 294
- 328
- 53
- 38
ben de hep ağlıyorum sinirlerim çok bozuk yatıyorum hep ağrıdan
bence yap bi test senYarin adet olmam lazim kahverengi leke bi daha gelmedi kafama takildi
geçmiş olsun canm hastanede mi eşinKafam cok bozuk yaaa esimde dun gece kaza yapti koprucuk kemigi kirildi gelince hep ust uste geliyor Allahim yardim etsin bize
geçmiş olsun canm hastanede mi eşin
Arada batma oluyor valla sinir oldum iyice hem adet belirtisi var gibi hemde gebelikbence yap bi test sen
lekelenmen benmde kafamı karıştırdı
kasıklarında ağrın var mı
gecmis olsunSaolun hastanede deil verilmis sadakasi varmis takla atan aractan sadece koprucuk kemigi kirigiyla cikti buna da sukur evdeyiz ona bakiyorum
benmde ağrım var az iş yapayım diye kalkıyorm duramıyorum adet ağrısı gibi ama adete 8 gün var erken mi olcam ki hiç o kadar erken olmamıştım 2 gündür yatıyorumArada batma oluyor valla sinir oldum iyice hem adet belirtisi var gibi hemde gebelik
Valla olmayan seyleri bizmi vucudumuzda uyduruyoruz anlamadim ki ..8 gun onceden olmaz ya cok erkenbenmde ağrım var az iş yapayım diye kalkıyorm duramıyorum adet ağrısı gibi ama adete 8 gün var erken mi olcam ki hiç o kadar erken olmamıştım 2 gündür yatıyorum
aynen ya napcam bilemedm beklicem mecbur çok var benmValla olmayan seyleri bizmi vucudumuzda uyduruyoruz anlamadim ki ..8 gun onceden olmaz ya cok erken
bende adet oluyom gibi olsunda kafamı baska seylere yonlendiriyim vallaaynen ya napcam bilemedm beklicem mecbur çok var benm
test yapmıcak mısınbende adet oluyom gibi olsunda kafamı baska seylere yonlendiriyim valla
yaptımda cıkmadı bisey valla onceden yapınca insan kendini alıstırıyotest yapmıcak mısın
ben yatak yorgan yatıyorum
ayaklarım üşüyo
bekle bakalımyaptımda cıkmadı bisey valla onceden yapınca insan kendini alıstırıyoadet geciksede gebelikten mi acaba diye kendimi kasmam valla ustumden yuk attım sanki belirsizlik daha kotuydu
Hahahhaha yapmayın şöyle şeyler yaaaaçamaşır suyu testi yaptım onda da ısrarla çıkmıyor gebelik
Bence o işe hiç girme iyice stres yaptırır.. Senin yarın dimi reglin?Ben ovulasyon testi siparis vericem ya :)) bide boyle denicem:))eheh
gebelik testi yaptım negatif cıktı idrarda cıkardı zaten bence yarın veya oburgun adet olurum benBence o işe hiç girme iyice stres yaptırır.. Senin yarın dimi reglin?
Ben senin yerinde olsam öğlene kadar bekler gider test yaptırırım lalalallala :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?