Batta geri sayım başladı ( 8 )

Arada batma oluyor valla sinir oldum iyice hem adet belirtisi var gibi hemde gebelik
benmde ağrım var az iş yapayım diye kalkıyorm duramıyorum adet ağrısı gibi ama adete 8 gün var erken mi olcam ki hiç o kadar erken olmamıştım 2 gündür yatıyorum

benmde ağrım var az iş yapayım diye kalkıyorm duramıyorum adet ağrısı gibi ama adete 8 gün var erken mi olcam ki hiç o kadar erken olmamıştım 2 gündür yatıyorum
Valla olmayan seyleri bizmi vucudumuzda uyduruyoruz anlamadim ki ..8 gun onceden olmaz ya cok erken

test yapmıcak mısın
ben yatak yorgan yatıyorum
ayaklarım üşüyo
yaptımda cıkmadı bisey valla onceden yapınca insan kendini alıstırıyo adet geciksede gebelikten mi acaba diye kendimi kasmam valla ustumden yuk attım sanki belirsizlik daha kotuydu

Hahahhahaha o paraya 50 litre çamaşır suyu, 100kilo karbonat alınır ahansnanansbaj

Vakit kalırsa bugün koşturmaktan ve bir tıp merkezi bulursam veririm. Yoksa beklerim pazartesiye kadar regl olmayı.

Oturduğum yerde bi acıbadem var zaten ona da para bayılamıcam. Yeter nefret ediyorum hastanelerden.

yaptımda cıkmadı bisey valla onceden yapınca insan kendini alıstırıyo adet geciksede gebelikten mi acaba diye kendimi kasmam valla ustumden yuk attım sanki belirsizlik daha kotuydu
bekle bakalım
bende markete gittim bu seferde belim ağrıdı offf
psikoljim alt üst oldu

Bence o işe hiç girme iyice stres yaptırır.. Senin yarın dimi reglin?

Ben senin yerinde olsam öğlene kadar bekler gider test yaptırırım lalalallala :)))
gebelik testi yaptım negatif cıktı idrarda cıkardı zaten bence yarın veya oburgun adet olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…