Ya beybi o testler yanlış bence, birsürü insan yazmış yanıltıyor testler diye. 1 haft gecmeden doğruyu göstermiyormuş onlar . Hepsi para tuzağı :)))gebelik testi yaptım negatif cıktı idrarda cıkardı zaten bence yarın veya oburgun adet olurum ben
Niçin herkesin kasıkları ağrıyor reglden 10 gün önce gercekten anlamakta zorlanıyorum...
neyse allahtan 5 lira bisi daha fazla olsa beklerdim vallaYa beybi o testler yanlış bence, birsürü insan yazmış yanıltıyor testler diye. 1 haft gecmeden doğruyu göstermiyormuş onlar . Hepsi para tuzağı :)))
Ya ben 22,5 lira verdim birini yaptım diğerine kıyamıyorum hahahahahahaneyse allahtan 5 lira bisi daha fazla olsa beklerdim valla
Sen erken davrandiysan biz napalim son 8 dedik 7 dedik 6 dan sonra seni goremedikYaw siz hala olmadınız mı yada bebek gelmedimi .
Ben konuyu açalı bir ay oldu ben ikinci batı saymaya başlıyorum siz hala neredesiniz
Çıkarın şu bebekleri artık içinizden bizimi yiyonuz ne yapıyonuz
Çabuk adresleri verin size karbonat göndereceğim
ya cok vermissin ucuzlarından alsana 22 liranın negatif cıkmasına insan ayrı bi uzulur:)Ya ben 22,5 lira verdim birini yaptım diğerine kıyamıyorum hahahahahaha
Sen erken davrandiysan biz napalim son 8 dedik 7 dedik 6 dan sonra seni goremedik
ya cok vermissin ucuzlarından alsana 22 liranın negatif cıkmasına insan ayrı bi uzulur:)
Ya ben ne biliyim ben yeniyim buralarda :) alışıcam inşallah :)ya cok vermissin ucuzlarından alsana 22 liranın negatif cıkmasına insan ayrı bi uzulur:)
Yaa sana aşkolsunYok canım ucuzu kesmez onu, zengin ya gözümüze gözümüze sokacak
Biz burda karbonat diyoruz o 22 lira diyor
Kızlar benim doktorum da çok iyi bir doktor Bağdat caddesinde Aykut Coşkun Laz'ım olursa falan yardımcı olurumBenim doktoruma git Kurtköyde Özel hastane Ümmühan diye bir doktor çok tatlı ve tecrübeli biri.
Yaa sana aşkolsun((
Cahilliğimden oldu ne zenginliği. Keşke zengin olsam 167 lirayı da verirdim o zaman bugün gerizekalı hastaneye ahahahahahah
Herkese benden gebelik testi hadi bakalım yanında da 1 lt domestos :))))
Hamile diilseniz koklayıp kafayı bulursunuz artık :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?