Kızlar benim doktorum da çok iyi bir doktor Bağdat caddesinde Aykut Coşkun Laz'ım olursa falan yardımcı olurum
Kizlar ben bu gunu atlatdim adet olmadim. idrarda kanda neqativ bakalim nolucaq
Hhahahha ben varım!!!11
Ne dicem kızlar. Şimdi başka bi forumda benim o zengin testinden 5 gün önce pozitif çıkmış birinde.
Ben hiç yarın kıymetli kanımı boşuna vermiyim. Zengin testimi yapayım sabaha, çıkmazsa artık önümüzdeki maçlara bakarız. En azından şu hamile miyim gazını almış olurum. Ne dersiniz?
Var tabi kız onlarda çıkmıyo diye şeetmiştim ben. Kanda garanti belli oluyo durum neticede :) Çıkana da çıkıyormuş işte :)E testin varsa yap zaten ne triplere giriyon hey allahım ya.
Parayı sokakta mı buluyoz
Bence seninki yerleşme kanamasıydı zaten. Hiç normalde olur mu böyle bi lekelenme sende? Bende olmaz mesela?Ya bu yerlesme kanamasi ne gicik biseydir insan hafif lekeleyi ona yoruyo hemen sali gunu lekelenme oldu dun bugun birsey olmadi sadece sari akinti vardi adete yorarsin hamilelige yorarsin resmen vucut bizle dalga geciyo
olur du bazen ama hergun devam eder sonra adetim baslar devami gelmedi pazar gunune kdr geldi geldi gelmedi kan vericem yeteer:))Bence seninki yerleşme kanamasıydı zaten. Hiç normalde olur mu böyle bi lekelenme sende? Bende olmaz mesela?
Sabrını gerçekten ayakta alkışlıyorum! Bravo walla ben çoktan yaptırmıştım ne kadar test varsaolur du bazen ama hergun devam eder sonra adetim baslar devami gelmedi pazar gunune kdr geldi geldi gelmedi kan vericem yeteer:))
Valla hastaneye gitmeye useniyorumSabrını gerçekten ayakta alkışlıyorum! Bravo walla ben çoktan yaptırmıştım ne kadar test varsa
Üşenme de git yaptır şunu be biz de güzel bi haber duyalım :)Valla hastaneye gitmeye useniyorum
Bide bana fallarda hep ikiz cocuk cikiyoÜşenme de git yaptır şunu be biz de güzel bi haber duyalım :)
HAYALİ bir çizgi görüyorum hadi inşallah sanırım çok kucukKizlar burda ikinci cizgiyi goren bi tek benmiyimlEki Görüntüle 1922711
Ammaaaaan ikiz zor iş walla hayırlısı olsunBide bana fallarda hep ikiz cocuk cikiyotirsiyom esimin ailesinde ikiz var bide
Ya canim. resimde tam gozukmuyo boyle aydinda. bu gun adet gunum olmadi. 3 gun once kan verdim neqativ cikdi. kafam karisdiHAYALİ bir çizgi görüyorum hadi inşallah sanırım çok kucuk
Aaaa walla var gibi ay hadi inşallaahhhKizlar burda ikinci cizgiyi goren bi tek benmiyimlEki Görüntüle 1922711
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?