Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ben bu ay umidi kestim ovulasyon testi alcam ne zaman catliyomus yumurta onuda ogrencem hem

Hhahahha ben varım!!!11

Ne dicem kızlar. Şimdi başka bi forumda benim o zengin testinden 5 gün önce pozitif çıkmış birinde.

Ben hiç yarın kıymetli kanımı boşuna vermiyim. Zengin testimi yapayım sabaha, çıkmazsa artık önümüzdeki maçlara bakarız. En azından şu hamile miyim gazını almış olurum. Ne dersiniz?

E testin varsa yap zaten ne triplere giriyon hey allahım ya.
Parayı sokakta mı buluyoz

Ya bu yerlesme kanamasi ne gicik biseydir insan hafif lekeleyi ona yoruyo hemen sali gunu lekelenme oldu dun bugun birsey olmadi sadece sari akinti vardi adete yorarsin hamilelige yorarsin resmen vucut bizle dalga geciyo

Ya bu yerlesme kanamasi ne gicik biseydir insan hafif lekeleyi ona yoruyo hemen sali gunu lekelenme oldu dun bugun birsey olmadi sadece sari akinti vardi adete yorarsin hamilelige yorarsin resmen vucut bizle dalga geciyo
Bence seninki yerleşme kanamasıydı zaten. Hiç normalde olur mu böyle bi lekelenme sende? Bende olmaz mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…