- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
Belki yeni yeni hem kana hem idrara geçiyo kan testini iki gün üst üste yapıp 2. Gün ogrenenler var çok örnek görüyoruz sende belki o nadir insanlardansın sırt üstü yat dinlen kendini yorma bi kaç gün gelmezse git doktora ben bekliyorum halaYa canim. resimde tam gozukmuyo boyle aydinda. bu gun adet gunum olmadi. 3 gun once kan verdim neqativ cikdi. kafam karisdi
Belkide ne bileyimAaaa walla var gibi ay hadi inşallaahhh
Sen hamilemisunBelki yeni yeni hem kana hem idrara geçiyo kan testini iki gün üst üste yapıp 2. Gün ogrenenler var çok örnek görüyoruz sende belki o nadir insanlardansın sırt üstü yat dinlen kendini yorma bi kaç gün gelmezse git doktora ben bekliyorum hala
Valla bi yerde okudum bende gebelik başlangıcında insan bünyesi direncini kaybediyor ve daha çabuk grip olunabiliyor bi çok kişi gebeliğin gripken öğrenmiş bende de hafif nezle gibi bişi var susama da çok bn yazın bile şu içmeyen biriyim boyna şu içiyorum sonra wc : )Ağzınız kuruyor mu kızlar sizin de?
Yoksa ben grip mi oluyorum?
Kiz bi test yapsanaAğzınız kuruyor mu kızlar sizin de?
Yoksa ben grip mi oluyorum?
Test yaptım başta biraz dağınık sonra 2 çizgi belirdi 5 gün geçti daha 1 damla kan yok eşim biraz hassas bu konuda bekleyelim diyo bu gidişle kalp atışını dinlemeye gitcezSen hamilemisun
Hadi insallah. testin fotodunu atsana bakayimTest yaptım başta biraz dağınık sonra 2 çizgi belirdi 5 gün geçti daha 1 damla kan yok eşim biraz hassas bu konuda bekleyelim diyo bu gidişle kalp atışını dinlemeye gitcez
Belirtilerin nelerTest yaptım başta biraz dağınık sonra 2 çizgi belirdi 5 gün geçti daha 1 damla kan yok eşim biraz hassas bu konuda bekleyelim diyo bu gidişle kalp atışını dinlemeye gitcez
Ben delirdim ya siz bakmayın bana :)))
Hepsini yazmıştım aslında tekrar yazıyım arada unuttuğum da olabilir affola. Satimdan bi 10 gün sonra göğüslerim acayip şişti o kahve kısımları dahil dokunamiyordm acidan regl e 1 hafta kala yavas yavaş yok oldu çok hafif bi ağrı varBelirtilerin neler
Yarın sabah yapıcam. Reglime 4 gün var daha benim ama. Kendi kendime hamile miyim diye sonunda delirdim :)Kiz bi test yapsana
Sen benim yaşadıklarımı okudun mu gidip regl takvimime hergün not aldım bu ay gebe kalırsam unutmiyim diyeBen delirdim ya siz bakmayın bana :)))
Ne okuyorsam onu yaşıyorum.
Acaba zengin insan hikayeleri okursam o da olur mu ya kendimden bıktım yemin ederim :))
Bel agrisi icin hep gebelik diyorlar normalde bel agrisi yasamadiysan bencede kesin vardir gebelik insallahHepsini yazmıştım aslında tekrar yazıyım arada unuttuğum da olabilir affola. Satimdan bi 10 gün sonra göğüslerim acayip şişti o kahve kısımları dahil dokunamiyordm acidan regl e 1 hafta kala yavas yavaş yok oldu çok hafif bi ağrı var
o zamandan beri sol kasigim ağrıyo ben soldan yumurtladigimi daha önceki Aylardan tahmin etmiştim ilişki sonrasında da sol kasigimda bazen kasilma oluyordu .
batima 4 5 gün kala olan ilişkide de sol kasigimda bıçak saplandı gibi oldu bel ağrısı bata 3 gün kala baş ağrısı başladı her akşam .iştah açıldı susuzluk yok yoktu yani suan sadece arada bel ağrısı ve kasık agrisi
Okudum okudum bende de benzer şeyler oldu.Sen benim yaşadıklarımı okudun mu gidip regl takvimime hergün not aldım bu ay gebe kalırsam unutmiyim diye
Son hali buHadi insallah. testin fotodunu atsana bakayim
Ay kiz sen kesin hamilesinSon hali bu
Tebrikler. sevindim ya. saglikla kucagina alSon hali bu
Ya ben 10 gün kala yaptım negatif çıktı sonra gittim bütün evi temizlendim sinirlenince genelde bunu yaparım.Okudum okudum bende de benzer şeyler oldu.
Ama ben inan ihtimal vermiyorum ne yalan söyliyim. Psikolojik bence benim ki. Şu 6 gün kala testinden yaptım baya baya tek çizgi çıktı :)
Bugün çok üşüdüm grip olursam da normal yani şaşırmam sabah salya sümük uyanırsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?