Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ya canim. resimde tam gozukmuyo boyle aydinda. bu gun adet gunum olmadi. 3 gun once kan verdim neqativ cikdi. kafam karisdi
Belki yeni yeni hem kana hem idrara geçiyo kan testini iki gün üst üste yapıp 2. Gün ogrenenler var çok örnek görüyoruz sende belki o nadir insanlardansın sırt üstü yat dinlen kendini yorma bi kaç gün gelmezse git doktora ben bekliyorum hala

Ağzınız kuruyor mu kızlar sizin de?
Yoksa ben grip mi oluyorum?
Valla bi yerde okudum bende gebelik başlangıcında insan bünyesi direncini kaybediyor ve daha çabuk grip olunabiliyor bi çok kişi gebeliğin gripken öğrenmiş bende de hafif nezle gibi bişi var susama da çok bn yazın bile şu içmeyen biriyim boyna şu içiyorum sonra wc : )

Belirtilerin neler
Hepsini yazmıştım aslında tekrar yazıyım arada unuttuğum da olabilir affola. Satimdan bi 10 gün sonra göğüslerim acayip şişti o kahve kısımları dahil dokunamiyordm acidan regl e 1 hafta kala yavas yavaş yok oldu çok hafif bi ağrı var
o zamandan beri sol kasigim ağrıyo ben soldan yumurtladigimi daha önceki Aylardan tahmin etmiştim ilişki sonrasında da sol kasigimda bazen kasilma oluyordu .
batima 4 5 gün kala olan ilişkide de sol kasigimda bıçak saplandı gibi oldu bel ağrısı bata 3 gün kala baş ağrısı başladı her akşam .iştah açıldı susuzluk yok yoktu yani suan sadece arada bel ağrısı ve kasık agrisi

Bel agrisi icin hep gebelik diyorlar normalde bel agrisi yasamadiysan bencede kesin vardir gebelik insallah

Sen benim yaşadıklarımı okudun mu gidip regl takvimime hergün not aldım bu ay gebe kalırsam unutmiyim diye
Okudum okudum bende de benzer şeyler oldu.
Ama ben inan ihtimal vermiyorum ne yalan söyliyim. Psikolojik bence benim ki. Şu 6 gün kala testinden yaptım baya baya tek çizgi çıktı :)
Bugün çok üşüdüm grip olursam da normal yani şaşırmam sabah salya sümük uyanırsam :)

Ya ben 10 gün kala yaptım negatif çıktı sonra gittim bütün evi temizlendim sinirlenince genelde bunu yaparım. sonra ağrı filan kalmadı dedim lan hepsi psikolojikmis snra sabah bi uyandım ağrılar yine devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…