Teşekkür ederim canım inşallah bi an once seninki de koyulasir .ben bu ay diyodun kesin yine tutmaz ama bi ümit de bekliyodum test yaparken elim titriyordu inşallah hersey yolunda gider ve Allah her isteyene nasip eder burda gezdikce isteyenleri gördükçe dua ediyorumTebrikler. sevindim ya. saglikla kucagina al
Amin insallahTeşekkür ederim canım inşallah bi an once seninki de koyulasir .ben bu ay diyodun kesin yine tutmaz ama bi ümit de bekliyodum test yaparken elim titriyordu inşallah hersey yolunda gider ve Allah her isteyene nasip eder burda gezdikce isteyenleri gördükçe dua ediyorum
E sen baya baya hamilesin yaaa :))) hayırlısıyla sağlıklı haberllerinizi de alalım inşallahhhhYa ben 10 gün kala yaptım negatif çıktı sonra gittim bütün evi temizlendim sinirlenince genelde bunu yaparım.sonra ağrı filan kalmadı dedim lan hepsi psikolojikmis snra sabah bi uyandım ağrılar yine devam ediyo
Bel ağrısı yasiyordum ama regl günümde ve soğuk soğuk terleyince bu sefer yürürken bazen kasık ağrısı dizime kadar vuruyordu beim öyle agriyordu yada mutfakta ayakta çok durduğumdaBel agrisi icin hep gebelik diyorlar normalde bel agrisi yasamadiysan bencede kesin vardir gebelik insallah
Ben hiç sabırlı değilim eşim de sabırlı biri değil aslında ama diyo o igneyi vücuduna sokmaya ne gerek var biraz daha bekle kesinlessin gideriz . Kimyasal gebelik filan bahsetmiştim ona o belki regl olurum diye özellikle 1 hafta bekleyelim dediE sen baya baya hamilesin yaaa :))) hayırlısıyla sağlıklı haberllerinizi de alalım inşallahhhh
Artık beklemeyin bir gidip ultrason vs baktırın ki emin olun.
Sabrınıza da ayrıca hayran kaldım söylemeden geçemicem.
büyük konuşmayım ama o testler gerçekten psikopat eder ya yok saatli maatli su içmeden yap vsBen ovulasyon testi siparis vericem ya :)) bide boyle denicem:))eheh
ni ye kız evde gebelik testim var ona kıyamıyorm daha erken ya önce çamaşır suyunda görcemHahahhaha yapmayın şöyle şeyler yaaaa
idrar da geç çıkıyor zaten sonuç canm 15 günden aşağı çıkmazgebelik testi yaptım negatif cıktı idrarda cıkardı zaten bence yarın veya oburgun adet olurum ben
beyn mi yaptırıyo neNiçin herkesin kasıkları ağrıyor reglden 10 gün önce gercekten anlamakta zorlanıyorum...
canm senin marka iyi birşey galiba ama ben erken gebelk testi değilde normal gebelik testi aldım herkese de söylüyorum 10 tanesi 10.90 ciklet gibi harcaBenim enayiliğim nolacak ya?
N11 de o tanesine 22,5 lira verdiğim erken gebelik testinin 3 tanesi 29,90 yanında da başka markadan 3 tane normal test hediye gönderiyorlar..
Yumurtlama animi bilmiyom bilsem 15 gun gecti diycem ovulasyon testleri bu yuzden iyi ne zaman yumurtladik biliyoz yumurtayla spermin karsilasmasi ne kdr zormusbüyük konuşmayım ama o testler gerçekten psikopat eder ya yok saatli maatli su içmeden yap vs
onun yerine gün aşırı ilşki
ni ye kız evde gebelik testim var ona kıyamıyorm daha erken ya önce çamaşır suyunda görcemkarbonatta gördm o tamam
idrar da geç çıkıyor zaten sonuç canm 15 günden aşağı çıkmaz
beyn mi yaptırıyo ne
canm senin marka iyi birşey galiba ama ben erken gebelk testi değilde normal gebelik testi aldım herkese de söylüyorum 10 tanesi 10.90 ciklet gibi harca2 tane harcadm ben
Ay bu erkekler ya duydukları herşeyi abartmaya bayılıyorlar :)Ben hiç sabırlı değilim eşim de sabırlı biri değil aslında ama diyo o igneyi vücuduna sokmaya ne gerek var biraz daha bekle kesinlessin gideriz . Kimyasal gebelik filan bahsetmiştim ona o belki regl olurum diye özellikle 1 hafta bekleyelim dedi
PazartesiAy bu erkekler ya duydukları herşeyi abartmaya bayılıyorlar :)
Ne zaman doluyor 1 hafta peki?
o yüzden gün aşırı ilişkiYumurtlama animi bilmiyom bilsem 15 gun gecti diycem ovulasyon testleri bu yuzden iyi ne zaman yumurtladik biliyoz yumurtayla spermin karsilasmasi ne kdr zormus
Yaw çamaşır suyu candirHelena ya bildiğin predictor işte :)
Bi daha yapar mıyım öyle bi hata? Tecrübeliyim artık hhahahaja :)
canm ben karbonat yaptm hamile çıktım ama seni dinlicem çamaşır suyu yapıyorum ona göre hala hamile değilimYaw çamaşır suyu candirboşver gebelik testini
Tmm yap bira gibi kopurecek öyle az kopurunce olmuyorcanm ben karbonat yaptm hamile çıktım ama seni dinlicem çamaşır suyu yapıyorum ona göre hala hamile değilim
senden dolayı çamaşır suyu kullanıyorm
canm başkasında çıkmış ama belki onun ilşkisi ve yumurtlaması senden çok çok önceydi o da var o yüzden onun 5 gün kala çıkmış olablrHhahahha ben varım!!!11
Ne dicem kızlar. Şimdi başka bi forumda benim o zengin testinden 5 gün önce pozitif çıkmış birinde.
Ben hiç yarın kıymetli kanımı boşuna vermiyim. Zengin testimi yapayım sabaha, çıkmazsa artık önümüzdeki maçlara bakarız. En azından şu hamile miyim gazını almış olurum. Ne dersiniz?
normalde lekelenmen olunca kaç gün sonra regl olurdn canmolur du bazen ama hergun devam eder sonra adetim baslar devami gelmedi pazar gunune kdr geldi geldi gelmedi kan vericem yeteer:))
regl takvimine ne yazıyoz kızSen benim yaşadıklarımı okudun mu gidip regl takvimime hergün not aldım bu ay gebe kalırsam unutmiyim diye
Benimli koprlurmustuTmm yap bira gibi kopurecek öyle az kopurunce olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?