Batta geri sayım başladı ( 8 )

Tebrikler. sevindim ya. saglikla kucagina al
Teşekkür ederim canım inşallah bi an once seninki de koyulasir .ben bu ay diyodun kesin yine tutmaz ama bi ümit de bekliyodum test yaparken elim titriyordu inşallah hersey yolunda gider ve Allah her isteyene nasip eder burda gezdikce isteyenleri gördükçe dua ediyorum

Amin insallah

E sen baya baya hamilesin yaaa :))) hayırlısıyla sağlıklı haberllerinizi de alalım inşallahhhh
Artık beklemeyin bir gidip ultrason vs baktırın ki emin olun.
Sabrınıza da ayrıca hayran kaldım söylemeden geçemicem.

Bel agrisi icin hep gebelik diyorlar normalde bel agrisi yasamadiysan bencede kesin vardir gebelik insallah
Bel ağrısı yasiyordum ama regl günümde ve soğuk soğuk terleyince bu sefer yürürken bazen kasık ağrısı dizime kadar vuruyordu beim öyle agriyordu yada mutfakta ayakta çok durduğumda

Ben hiç sabırlı değilim eşim de sabırlı biri değil aslında ama diyo o igneyi vücuduna sokmaya ne gerek var biraz daha bekle kesinlessin gideriz . Kimyasal gebelik filan bahsetmiştim ona o belki regl olurum diye özellikle 1 hafta bekleyelim dedi

Kızlar bu arada bugün annem aradı ben ona bahsetmedim reglimin geçtiğini .rüyasında kucağımda bi erkek bebek görmüş daha önce kaynanam ve yengemde beni erkek çocukla görmüştü ama ben kız hissediyorum. Bakalım hikayemizin sonunda ne olacak

ya kizlar sogan kurune basliycamda ben hamileyken kullaninca cocuk dusuyor diyenler olmus nette varmi bilginiz

Ewt bende öyle okudum reglden sonra başlıyorsun 15 gün yapıyorsun çünkü daha sonrasında adet söktürücü özelliği olduğu için oluşan gebelik kaybedilebiliyor mus

Ben ovulasyon testi siparis vericem ya :)) bide boyle denicem:))eheh
büyük konuşmayım ama o testler gerçekten psikopat eder ya yok saatli maatli su içmeden yap vs
onun yerine gün aşırı ilşki

Hahahhaha yapmayın şöyle şeyler yaaaa
ni ye kız evde gebelik testim var ona kıyamıyorm daha erken ya önce çamaşır suyunda görcem karbonatta gördm o tamam

gebelik testi yaptım negatif cıktı idrarda cıkardı zaten bence yarın veya oburgun adet olurum ben
idrar da geç çıkıyor zaten sonuç canm 15 günden aşağı çıkmaz
Niçin herkesin kasıkları ağrıyor reglden 10 gün önce gercekten anlamakta zorlanıyorum...
beyn mi yaptırıyo ne

Benim enayiliğim nolacak ya?
N11 de o tanesine 22,5 lira verdiğim erken gebelik testinin 3 tanesi 29,90 yanında da başka markadan 3 tane normal test hediye gönderiyorlar..
canm senin marka iyi birşey galiba ama ben erken gebelk testi değilde normal gebelik testi aldım herkese de söylüyorum 10 tanesi 10.90 ciklet gibi harca 2 tane harcadm ben

Yumurtlama animi bilmiyom bilsem 15 gun gecti diycem ovulasyon testleri bu yuzden iyi ne zaman yumurtladik biliyoz yumurtayla spermin karsilasmasi ne kdr zormus

Ay bu erkekler ya duydukları herşeyi abartmaya bayılıyorlar :)
Ne zaman doluyor 1 hafta peki?

canm başkasında çıkmış ama belki onun ilşkisi ve yumurtlaması senden çok çok önceydi o da var o yüzden onun 5 gün kala çıkmış olablr

olur du bazen ama hergun devam eder sonra adetim baslar devami gelmedi pazar gunune kdr geldi geldi gelmedi kan vericem yeteer:))
normalde lekelenmen olunca kaç gün sonra regl olurdn canm

Sen benim yaşadıklarımı okudun mu gidip regl takvimime hergün not aldım bu ay gebe kalırsam unutmiyim diye
regl takvimine ne yazıyoz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…