Batta geri sayım başladı ( 8 )

Belli olmuyordu ama hergun lekelenmem olurdu ama gecen ay hic lekelenme yasamadim.mesela

Sende hamilesin o zman Allah bilir bütün Bidonu boşaltın : ) şaka maka bi yana inşallah ya kimyager olduk hepimiz ilkokulda bu kadar deney yapmadım yemin ederim
Ahahahah ay ne guldum ya butun bidonu bosalttin deyince ben idrari camasir suyunun sisesine koydum oyle degilmiydi zaten

Bir iki kapakcik koydum.kiz

Sende hamilesin o zman Allah bilir bütün Bidonu boşaltın : ) şaka maka bi yana inşallah ya kimyager olduk hepimiz ilkokulda bu kadar deney yapmadım yemin ederim
domestos mu normal çamaşır suyu mu
canm bi de adet takvimine ne yazıyorsn gün gün belirtileri mi anlamadm ne işe yarıyor

ben limon testinde de hamile çıkmadm
sadece kabartma tozunda hamile çıktım
ama bata 9 gün vardı
hala umutluyum
bugn bi duş aldm kendime geldi kasık ve bel ağrım gitti gibi bakalım yarın ağrıyacak mı
bi de dün gece sol göğüsüm uyuştu karıncalandı

Usenmedim.yine yaptim kopurdu iki kapak koydum yine ama idrar testinde negatif cikiyo oyuzden bana hic gercekci gelmedi camasir suyuyla tespit daha erken oluyosa bilmemevdeki bardaklari bitircem en sonunda hep zarar

domestos mu normal çamaşır suyu mu
canm bi de adet takvimine ne yazıyorsn gün gün belirtileri mi anlamadm ne işe yarıyor
Bi işe yaramıyor ben herkesin belirtisini soruyordum baktım regl günü gelince kendi yaşadıklarımı unutuyorum bnde gün gün belirti oldukça yaziyorum anlamda yeni evli belki ona lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…