evt canm henüz köpürmüyo çamaşır suyuTmm yap bira gibi kopurecek öyle az kopurunce olmuyor
Belli olmuyordu ama hergun lekelenmem olurdu ama gecen ay hic lekelenme yasamadim.meselacanm başkasında çıkmış ama belki onun ilşkisi ve yumurtlaması senden çok çok önceydi o da var o yüzden onun 5 gün kala çıkmış olablr
normalde lekelenmen olunca kaç gün sonra regl olurdn canm
regl takvimine ne yazıyoz kız
Sende hamilesin o zmanBenimli koprlurmustu
AhahahahSende hamilesin o zmanAllah bilir bütün Bidonu boşaltın : ) şaka maka bi yana inşallah ya kimyager olduk hepimiz ilkokulda bu kadar deney yapmadım yemin ederim
domestos mu normal çamaşır suyu muSende hamilesin o zmanAllah bilir bütün Bidonu boşaltın : ) şaka maka bi yana inşallah ya kimyager olduk hepimiz ilkokulda bu kadar deney yapmadım yemin ederim
1 gün kala yaptım ama 3 4 gün kala da çıkabilirdi benceevt canm henüz köpürmüyo çamaşır suyubata 7 gün var
senin kaç gün kala çıkmıştı çam suyu
canm testi de gördm senin
Bi işe yaramıyor ben herkesin belirtisini soruyordum baktım regl günü gelince kendi yaşadıklarımı unutuyorum bnde gün gün belirti oldukça yaziyorum anlamda yeni evli belki ona lazım olurdomestos mu normal çamaşır suyu mu
canm bi de adet takvimine ne yazıyorsn gün gün belirtileri mi anlamadm ne işe yarıyor
kim yeni evliBi işe yaramıyor ben herkesin belirtisini soruyordum baktım regl günü gelince kendi yaşadıklarımı unutuyorum bnde gün gün belirti oldukça yaziyorum anlamda yeni evli belki ona lazım olur
Ablam aynı ay evlendikkim yeni evli
algılarm kapandı
ya canm bi de sen tek taraflı kasık ağrısı demiştin ama benm ikiside ağrıyorAblam aynı ay evlendik
Bende çıktı diye bnde bu kadar usteliyorm yoksa derim boş işler bunlarvalla eger oyleysem bundan sonra camasir suyunu oneririm herkese
öbür ay gelmiyoz bizBiz her ay bu modda olmayalim ya delircez
Belki sen her iki taraftan yumurtladin ondandir ya ikisi tutacak ya biri yada hiçbiri ama inşallah en az biri tutmusturya canm bi de sen tek taraflı kasık ağrısı demiştin ama benm ikiside ağrıyor
Heeee idrarda pozitifmis ama seninki benim deildi yaBende çıktı diye bnde bu kadar usteliyorm yoksa derim boş işler bunlar
Ben sizi etiketlerim hep mecbur gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?