Ben Erken yumurtladigimi düşünüyorum çünkü 14 . Güne gelmeden ağrılarım basladiHeeee idrarda pozitifmis ama seninki benim deildi ya
Ne zaman gidicektin doktora hafta basimiBen Erken yumurtladigimi düşünüyorum çünkü 14 . Güne gelmeden ağrılarım basladi
Galiba gidince size bildiririm sonucu belki sadece kan veririm bilmiyorum çünkü alttan muayene olmak istemiyorumNe zaman gidicektin doktora hafta basimi
İNŞALLAH tutar canm yaaaBelki sen her iki taraftan yumurtladin ondandir ya ikisi tutacak ya biri yada hiçbiri ama inşallah en az biri tutmustur
Sen bu enerji ile bakarsınİNŞALLAH tutar canm yaaa
bi de ikiz olsa valla süper olur
hatta bugn eşime dedim Bitane olsun dedi şakasına
ikiz olur inşallah görürsün o zaman hatta 3 üz olsun dedm
inşallah diyo
la nasıl bakcaz dedm
enerjik olduğumu nasıl anladnSen bu enerji ile bakarsındolsun gobisler
Bende 8 yıl çalıştım uni yi örgün okudum bi sürü insan tanıdım ayrıca konusmandan belli hatta aramızda en sakin olan Asya gibi hissediyorum sonraenerjik olduğumu nasıl anladn
iş yernde de çok aktifsin derlerdi şok geçirirlerdi
Bende 8 yıl çalıştım uni yi örgün okudum bi sürü insan tanıdım ayrıca konusmandan belli hatta aramızda en sakin olan Asya gibi hissediyorum sonraWynonna
Bence burası bağımlılık yapıyor özellikle yalnız olanlaraÇok konuşuyorum çünkü bi dahaki ay gebe kalmazsam gelmem cılkını çıkarıyorum iyice doya doya
valla burası çok ilginç aynen kaç senedir burdayımBence burası bağımlılık yapıyor özellikle yalnız olanlara
valla sakinligi severim disarisiyla insanlarla pek isim olmaz:)) bogulurum hatta asabilesirim yapi itibariyle stresliyimdir de buyuzdenBende 8 yıl çalıştım uni yi örgün okudum bi sürü insan tanıdım ayrıca konusmandan belli hatta aramızda en sakin olan Asya gibi hissediyorum sonraWynonna
burcun ne canmvalla sakinligi severim disarisiyla insanlarla pek isim olmaz:)) bogulurum hatta asabilesirim yapi itibariyle stresliyimdir de buyuzden
akrepburcun ne canm
canm ilşkiyi ne zaman bıraktın en sonBence burası bağımlılık yapıyor özellikle yalnız olanlara
Kizlar simdi yarin saat 4 de bulent tiras ile randevum var cok heyecanliyim uyuyamiom bile 1 gun kaldi adetime yanlis hesaplamisim gecen gun goguslerim şiş vallahi kasıklarima batan biseyler var eminim ayy doktor birde hamilesin sen demiyor mu bana valla hastaneyi yikarim ben kendime gelemem bakin cildirdim daha simdiden aklom gidik ooy oyy
:):):)Kız bayan olsun utanıyoz
günaydın kızlarr 112 sayfa olmuş ama okuyamadım ki bennasılsınız durumlar nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?