dün veya bugün adet günümdü dün olmadım bugün olacak gibi hissediyorum ama geliyorlar sağdan soldan sızılarGünaydın canım bizi boşver sende durumlar nasıl?
dün veya bugün adet günümdü dün olmadım bugün olacak gibi hissediyorum ama geliyorlar sağdan soldan sızılar
yok yapmadım günü geçmeden yapmayacağım sabırlı ve uslu bir kız olacağımTest yaptın mı kuzu ,,,Birinden sanki bir süpriz gelecekmiş gibi Vallahi hissediyorum
benim 9 gün geçmiş olsa şu an kendime doğum doktoru bakıyor olurdumKızlar günaydın benim 9 gün oldu bugün yarın kan testi yaptırıcam
Bende akrep
Hadi ya ciddi misin inşAllah olur Birtanem bugün cuma Rabbim herkesin ne duası varsa kabul etsin Amin.şöyle bir durumdan kaynaklanıyor olabilir mi kızlar eylül 27 sinde öylesine kontrole gittim büyük bir Kist çıktı 10 günlük bir ilaç verdi (primolut) doktorum bana o bitikten sonra tekrar kontrole gittim kist gitmemişti bu sefer 21 günlük bir dopum kontrol verdi (dienille) bununla da geçmesse ufak bir operasyon yapıcaz dedi göbekten kasım 4 regli oldum (7 Side bitiş) ve regli dönemimde görmek istedi kist gitmişti.kasımın 9.undan beri korunmuyoruz o zamandan bu zamana 7. Defa ilişki olmuş sizce mantıklı mı akıl verin banabenim 9 gün geçmiş olsa şu an kendime doğum doktoru bakıyor olurdum
Kızlar birde işin tuhaf tarafı yada bana öyle geliyor ben Kızılay'a kan bağışında bulunucaktım bunun için kasım 19 unda hastaneye gittim kan testi için hani gebelik var mıdır yok mudur diye psikolojik olarak bu bende hep var gebelik çıkmadı sonra Kızılay'a gittim zaten benden kan almadılar boyum 1.63 kilom 48 en az 50 kilo olman gerekiyormuş falanbenim 9 gün geçmiş olsa şu an kendime doğum doktoru bakıyor olurdum
Selam kuzular. benim dun adet gunumdu.a dete 2 gun kala kan vermisdim neqativ cikmisdi. anlayamadim ama testime bEki Görüntüle 1922804 akin bi
kafam karisdi yaaaAma sanki var gibi
hamilemi yoksa
yaaa hadi be var ozaman silikmi cıktı yoksa kan testimi yaptırdı ne oldiiiKendi desin
yaaa hadi be var ozaman silikmi cıktı yoksa kan testimi yaptırdı ne oldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?