foto atsanaselam kızlar bende de silik milik bi şey çıktı ama çok minik
2 gün ve 4 gün önce yaptığımda boştu
ama ben çok güvenmiyorum çünkü benm geçen ay ki testim de daha belirgin bi şeklde çıkmıştı ve test bozuktu
yine de atayım size
bata 7 gün var çizgi belirmesi zaten imkansız da ben silik bi şeyler peşindeym
atayım canm ama fotoda da pek belli olmuyor çok çok silik yaafoto atsana
yok ben gordum silik bir cizgi var insallah gebeliktir ya bnde silikde cıkmadı dun senin bir umudun var bak:))
aa gördn mü canmyok ben gordum silik bir cizgi var insallah gebeliktir ya bnde silikde cıkmadı dun senin bir umudun var bak:))
lan ortada bi şey yokVayyy kuzu sende mi
Parti zamanı...
Var canım ben de gördüm sen ağır bişiler kaldırma dikkat et kendine ilerleyen günlerde daha da koyulasir inşallah bekliyoruz
kimyasal gebelikse eger sonrasında hamile kalmak daha kolay diye biliyorum bende insallah oyledir yaaa gördn mü canm
deli dicekler bana topicte hani burda bi şey yok diyerek
2 gün önce ve 4 gün öncede yaptım bi şey çıkmadı boştu onlar aynı marka
zaten şimdide çıkması imkansız ama rüyalarıma giriyor yapayım aman dedim bi sürü test var evde
7 gün olduğu için çıkması imkansz zaten
ama tatlım benm geçen ay bundan daha belirgindi ve regl oldum
test bozukmuş meğersem
ya da kimyasal gebelik diyorlar adetle attm belki de
o yüzden geçen ay silik görüpte adet olmam çok büyük yıkıntıydı ilkti bi de
At bakalım belki gEC dollenmedirKızlar test yaptım ben 8 gün gecikti benim çok umudum yok 8 gün gecikmesinde rağmen hala var ha yok çizgi hatta sanki psikolojik olarak görüyorum
atsana canm bakalımKızlar test yaptım ben 8 gün gecikti benim çok umudum yok 8 gün gecikmesinde rağmen hala var ha yok çizgi hatta sanki psikolojik olarak görüyorum
o neden ki canmkimyasal gebelikse eger sonrasında hamile kalmak daha kolay diye biliyorum bende insallah oyledir ya
Bende gordum hayirli olsun cnm
inşallah canmVar canım ben de gördüm sen ağır bişiler kaldırma dikkat et kendine ilerleyen günlerde daha da koyulasir inşallah bekliyoruz
inşallah vardırBende gordum hayirli olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?