Batta geri sayım başladı ( 8 )

o neden ki canm
bak ama sende regl olmamışsn o daha güzel bir belirti silik çizgiyi napcan
valla bi yerde oyle okudum diye hatırlıyorum canım adete bu kdr varken silik cizgi bence olumlu 2 gun sonra yine yap daha belirginse direkt kan testi yaptır

Bende 7 gun kala denedim evde hicbirseycik cikmadi bak demekki 7 gun kala cikiyo silik milik biseyler
test yanlış değilse canm
ya ben şüphelendm bundan bi hafta önce kasıklarıma batma girdi ve ilşkinin ertesi günü başım döndü halsz yattm
bir de çok huysuzlandm regl gibi sinir krizleri geçirmeye başladm

3 gündür de kasıklarım ağrıyınca bi his oldu inşallah vardır

geçen ay hiç bunları yaşamadm çünkü
zaten bunca şikayete yoksa bi daha takip etmem kendimi psikopat gibi

bende yine kahverengi cok az bir leke var adet gelicek demekki ben diger yarısmacı arkadaslara basarılar diliyorum ben elenmis vaziyetteyim onumuzdeki maclara bakıcaz hem zaten duzenli denemedik biz ondan olmadı
bende geçen ay boş günlermde denemişim canm dikkat et günlerine

ben fal baktırmıstım kadın bana mart nisan gibi olucak dedi artık off tamam olmuyorsa olmasın deyip baska seylere yoneliceksin o anda ogreniceksin dedi buda demek oluyorki fazla kasmamak lazım:))

valla bi yerde oyle okudum diye hatırlıyorum canım adete bu kdr varken silik cizgi bence olumlu 2 gun sonra yine yap daha belirginse direkt kan testi yaptır
bende 2 gün sonrayı düşündm
kan yaptırmıcam canm ya
geçen ay bat günümde kan verdm
eve geldm adet oldum
beklicem o yüzden çok üzülmştm rezil olamam bi daha
daha o sonucu alamadım sağlık ocağından

bu ay ben de kasiklarimda ilk defa batma hissediyorum ama artik psikolojik herseyi ona yorar oldum o yuzden hic umidim yok su an bata 6 kaldi dun okulda 3-4 defa aniden girdi kasiklarima ama burayi okuya okuya kendim yaratiyorum artik belirti

Bence 2 gun bekleyemeyeceksin yarin yaparsin bir daha

bu ay ben de kasiklarimda ilk defa batma hissediyorum ama artik psikolojik herseyi ona yorar oldum o yuzden hic umidim yok su an bata 6 kaldi dun okulda 3-4 defa aniden girdi kasiklarima ama burayi okuya okuya kendim yaratiyorum artik belirti
bende öyle düşünüyorm canm beynim yapıyor

Bence 2 gun bekleyemeyeceksin yarin yaparsin bir daha
çıkmazki kızz
çıksa yapardm valla evde 7 test var çünkü 10 lu almştm
2 günde bir yükseliyormuş değer
hem bata çok varya daha 5 gün kala iyi
sonra bi de 3 gün kala yapayım
ay hiç umudum yok aynı fotoya mı bakıyoruz kızlar yaaa

Canim bak bende 7 gun kala yaptim bombos temiz bir sayfa gibi sırıttı bana test.seninkinde hakikaten gordum ins koyulasacak cnm

Canim bak bende 7 gun kala yaptim bombos temiz bir sayfa gibi sırıttı bana test.seninkinde hakikaten gordum ins koyulasacak cnm
inşallah canm benm yaaa
ay benm aklım gitti şimdi senin bata kaç var
yaş kaç
ne zamandr evlisn ve ne zamandr deniyorsn toplu sordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…