- 4 Aralık 2016
- 391
- 232
- 53
- 30
2.5 yıldır o süreçleri çok iyi biliyorum İnan ki ama yine bi kontrole gidicemOzaman kistten kaynaklı gecikme olabilir bence ihmal etme doktora git testini yap yoksa adet söktürücü versin çok sıkıntılı bir süreç oluyor sonra canım.
valla bi yerde oyle okudum diye hatırlıyorum canım adete bu kdr varken silik cizgi bence olumlu 2 gun sonra yine yap daha belirginse direkt kan testi yaptıro neden ki canm
bak ama sende regl olmamışsn o daha güzel bir belirti silik çizgiyi napcan
test yanlış değilse canmBende 7 gun kala denedim evde hicbirseycik cikmadi bak demekki 7 gun kala cikiyo silik milik biseyler
bende geçen ay boş günlermde denemişim canmbende yine kahverengi cok az bir leke var adet gelicek demekkiben diger yarısmacı arkadaslara basarılar diliyorum ben elenmis vaziyetteyim onumuzdeki maclara bakıcaz hem zaten duzenli denemedik biz ondan olmadı
haftada en az 2 kez denemek lazımmıs biz gecen ay esimin isi dolasıyla haftada bir kez deneyebildik sonra gel bebek iste mucize olurdubende geçen ay boş günlermde denemişim canmdikkat et günlerine
bende 2 gün sonrayı düşündmvalla bi yerde oyle okudum diye hatırlıyorum canım adete bu kdr varken silik cizgi bence olumlu 2 gun sonra yine yap daha belirginse direkt kan testi yaptır
bu ay ben de kasiklarimda ilk defa batma hissediyorum ama artik psikolojik herseyi ona yorar oldum o yuzden hic umidim yok su an bata 6 kaldi dun okulda 3-4 defa aniden girdi kasiklarima ama burayi okuya okuya kendim yaratiyorum artik belirtitest yanlış değilse canm
ya ben şüphelendm bundan bi hafta önce kasıklarıma batma girdi ve ilşkinin ertesi günü başım döndü halsz yattm
bir de çok huysuzlandm regl gibi sinir krizleri geçirmeye başladm
3 gündür de kasıklarım ağrıyınca bi his oldu inşallah vardır
geçen ay hiç bunları yaşamadm çünkü
zaten bunca şikayete yoksa bi daha takip etmem kendimi psikopat gibi
Bence 2 gun bekleyemeyeceksin yarin yaparsin bir dahabende 2 gün sonrayı düşündm
kan yaptırmıcam canm ya
geçen ay bat günümde kan verdm
eve geldm adet oldum
beklicem o yüzden çok üzülmştm rezil olamam bi daha
daha o sonucu alamadım sağlık ocağından
gün aşırı dene 1 ayhaftada en az 2 kez denemek lazımmıs biz gecen ay esimin isi dolasıyla haftada bir kez deneyebildik sonra gel bebek iste mucize olurdu
bende öyle düşünüyorm canm beynim yapıyorbu ay ben de kasiklarimda ilk defa batma hissediyorum ama artik psikolojik herseyi ona yorar oldum o yuzden hic umidim yok su an bata 6 kaldi dun okulda 3-4 defa aniden girdi kasiklarima ama burayi okuya okuya kendim yaratiyorum artik belirti
çıkmazki kızzBence 2 gun bekleyemeyeceksin yarin yaparsin bir daha
adet olıyım bitsin hedefim bugün aşırı dene 1 ay
gün aşırı yap ayaklarını dikadet olıyım bitsin hedefim bu
Canim bak bende 7 gun kala yaptim bombos temiz bir sayfa gibi sırıttı bana test.çıkmazki kızz
çıksa yapardm valla evde 7 test var çünkü 10 lu almştm
2 günde bir yükseliyormuş değer
hem bata çok varya daha 5 gün kala iyi
sonra bi de 3 gün kala yapayım
ay hiç umudum yok aynı fotoya mı bakıyoruz kızlar yaaa
aman bende cıktıda noldugün aşırı yap ayaklarını dik
benm çamaşır suyunda hala çıkmıyor ya
eğer hamile kalırsam gün aşırı önemliymiş dicemaman bende cıktıda nolduvalla bu ay gun asırı deniycez baska care yok
inşallah canm benm yaaaCanim bak bende 7 gun kala yaptim bombos temiz bir sayfa gibi sırıttı bana test.seninkinde hakikaten gordum ins koyulasacak cnm
ne kadarlık evlisiniz kız siz yenimiieğer hamile kalırsam gün aşırı önemliymiş dicem
hadi biz yeni evliyiz gün aşırı neyse de size zor olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?