5 kasım da evlendmne kadarlık evlisiniz kız siz yenimii
canm youtube a yaz foto kalitesi düşürme diyeFotoğrafı yukleyemiyorum
aaa sen cıtır gelinsin5 kasım da evlendm
bi de 12 kasmda tekrar düğün oldu 2 düğün yaptıkta
ama canm biz 7 senedir bekliyoruz birbirimizi artık çocuk olsun yaniii yaşlarıda biliyorsn
bi de olması zor ya anca olur yaaa
kuzu başıma geldi bi kereVar var ben biliyorum ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yandannnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzu gözün aydın olsun şenlensin topiğim .
KızTessacontessa sanırım ayakları yere basmıyor
sen ne zaman evlenmştn canmaaa sen cıtır gelinsin7 sene mi flort ettiniz uzunmusta he
yas ilerledikce insan tedirgin oluyor esim 37 olucak dede diycek sana cocuk diyom
kuzu başıma geldi bi kere
geçen ay daha da belrgndi tek test yapmştm biliyosn o hatalı çıktı aldm ağzımın payını
kahve sigara içiyom şimdi hüüüü
ama 2. sigaram
zaten bebek varsa daha oluşmadı ya bi şey olmaz inşallah son paketim
sakin cnm sakin öhö öhö yas 35 ikinci kez anne olmayi istiyorum bu 4. Kez denememiz bata 6 kaldiinşallah canm benm yaaa
ay benm aklım gitti şimdi senin bata kaç var
yaş kaç
ne zamandr evlisn ve ne zamandr deniyorsn toplu sordm
gecen sene eylulde canım bir seneyi iki ay falan gecti bizimde bizde bir sene icerisinde evleniverdiksen ne zaman evlenmştn canm
evet 7 ama şöyle ki biz üni 1. snıfta tanışınca evlenemedk tabi okul bitsn iş güç derken 7 sene oldu okulumuz da uzadı bi güzel
tamam bekliyozzzzzzzKızlar çok yoğunum güzel güzel yazıcam affedin beni bi 1 saat daha nolur
inşallahBirşey olmaz kuzumm olursa bırakırsın ,seni izliyorum bana güzel haber ver
Kızlar çok yoğunum güzel güzel yazıcam affedin beni bi 1 saat daha nolur
ohhh maaşallah bi tane var bak bizde o da yok şükret halinesakin cnm sakin öhö öhö yas 35 ikinci kez anne olmayi istiyorum bu 4. Kez denememiz bata 6 kaldi
ilki kolay oldu mu tecrübelerini anlat bizesakin cnm sakin öhö öhö yas 35 ikinci kez anne olmayi istiyorum bu 4. Kez denememiz bata 6 kaldi
Evet cnm ya ilki cok kolay oldu valla belirti falan aramadan oluverdi ama o zamanlar iliski cok duzenliydi zaten.simdi bebege odakli iliski yasiyoruz sanki yumurtlama gununu falan bu bebegi isterken ogrendim.sizin de olur cnm hatta seninki yolda bence insilki kolay oldu mu tecrübelerini anlat bize
duzenli derken kac gunde birdiEvet cnm ya ilki cok kolay oldu valla belirti falan aramadan oluverdi ama o zamanlar iliski cok duzenliydi zaten.simdi bebege odakli iliski yasiyoruz sanki yumurtlama gununu falan bu bebegi isterken ogrendim.sizin de olur cnm hatta seninki yolda bence ins
Canim ay boyu bir gun olmazsa diger gun mutlaka olurdu yaniduzenli derken kac gunde birdi
Canım ilk çektiğim 16mp sonra 2 ye indirdim onla alakalıdır diye ama yine olmadı laptop da eşimde YouTube dan baktım pc olmadan boyutu küçültemem. Neyse pazartesi randevum var 3 tane daha test aldım randevuya kadar her sabah yaparım artıkcanm youtube a yaz foto kalitesi düşürme diye
düşür öyle yükle
nasıl bi telefonun varsa artık çok kaliteliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?