Batta geri sayım başladı ( 8 )

Kendi hallerindeler diyorsun :)

Ben yum zamanını akıntı ve kasık agrısıyla anlıyorum:)

Sende inş var gebelik:) ben o kadar test yaptım hep bembeyazdı:) Nezamn kan vermeyi düşünüyosun?

Bide kac aydır deniyodunuz?

belki adetle atarım adet geçmeden bebek var diyemeyiz diyor ya doktorlar canm ondan

canım aslında ben bu testi 10 lu aldm 4 gün ve 6 gün önce yine yaptmbomboş çıktı zaten bata o kadar varken çıkması imkansızdı ben test bozuk mu onu denedm
bizim 2. ay denememiz
geçen ay silik çıktı da o bozuktu galiba o yüzden endişem
hamileyim sanmıştm
o başka markaydı muna lab

cuma adet günüm kanı pazartesi vereyim haftaya diyorm
eğer adet olmazsam
siz ne zamandır evlisnz yaş ve kaç ay denedn canım

sen iki gunde bir dene ozaman canım idrar testini salı bir daha yap bakalım belirginlestikce hcg artıyor demektir
evet canm bende testle takip edeyim diyorum
geçen ay bat günü kana gittm ağzımın payını aldım
2 güne bir artıyormuş hcg

cuma adet günüm kanı pazartesi vereyim haftaya diyorm
eğer adet olmazsam
siz ne zamandır evlisnz yaş ve kaç ay denedn canım

Benim adet olmazsam bu 5. Ayım olcak hic korunmadık ama yaşım 27 ve cocugu olmayan cok yakınlarımız var başta kardeşim ve teyze dayı kuzen olmak üzere epey kişi var... Bende haliyle tedirgin oluyorum. Ya bendede sıkıntı varsa diye...

Sİz ne kadardır deniyorsunuz?

yeni evlendin o zaman canım??
benmde yaş 28 o yüzden bzde bir iki gün korunduk sonra bıraktık
doktora gitmedn mi canm
benm annemin 12 sene olmadı çocuğu ve ben tek çocuğum tedavi ile olmuşum tüp müp yokmuş o zamanlar
3. senesnde bi çocuk düşürdü 3 aylık sonra da olmamış 12 sene sonra ben oldum
benden sonra da tedavi oldu ama olmadı başka
o yüzden bende çok korkarım
ama aklımıza öyle kötü düşünceler getirmemeliyiz.
hatta arkadaşım dediki senin annenin genetik olarak çocuğu olmuyorsa o risk sana geçmez senin çocuğunda o risk olur demişti tabi Allah bilir her şeyi

yani o saydığın akrabaların bebeği yok mu hala
folik asit kullanıyor musun

Dayımınki tüp bebekle oldu . Teyzemin kardeşimin hic yok. Olmuyo. sorunsuz diyolar ama bişey yok. Kuzenleriminde hep tüp bebekle oldu kiminin de 2. Cocugu olmuyo tüp le de tutmuyo. Anne tarafımda cok var. Annemin amcasının 2 kızının yok başka bi kuzeninin de 15 sene sonra kendiliğinden olmuş vs.
Doktora da gittim . 1 sene dolmadan bişi yapamazlarmış.

Biara inofolic kullanıyodum onuda bıraktım nebilim. Sen ne kadarlık evlisin ? Senin inş şuanda var yaa.

5 kasım da evlendm canm
ama 7 sene ilşkimiz oldu beklemeyek artık bebek için dedik :)

bilirim yaa annem hep anlatır ben seni ne hallerle buldum neler çektim der
bıçaklar altına yattm der onu anlamaya başladm biz şurda bi kaç ay çekiyoz üzülüyoruz kadın napsın 12 senedir.
iğneyle olmuşum
dediğine göre yumurtlaması oluyormuş çatlamıyormuş bi iğnesi varmış
şimdi kolay bi şeymiş o galiba ama o zaman ki çağ işte

inşallah vardır

sen ne zaman evlendn

Var inş :) yani bence var. Tekrarla testini hafta icinde de :) kimseye söyledinmi pozitif oldgunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…