Batta geri sayım başladı ( 8 )

Var inş :) yani bence var. Tekrarla testini hafta icinde de :) kimseye söyledinmi pozitif oldgunu
yok canm ya çünküü çok silik ve dedm ya geçen ayda silik yakaladm hamile sandm kendimi pat adet oldum ağladm
ama sabah görnce dayanamadm eşime dedimkidirek şöyle başladm
test bozuk olabilir umutlanma sakın ama şöyle bi şey çıktı dedm gösterdm
o da hayırlısı dedi çekildi kenara
geçen ay kan vermeye gittiğimi biliyo onu da dememiştm yakalanmıştm arıyordu zır zır nerdesn niye açmıyon diye

ama bu sefer söyleme sebebim şu , benm eşim çok şaka yapar yaptığını sanar
korkutur beni sarsar eline koluna hakim değil el şakası çok ordan oraya atar
yapmasn diye dedm

benim annemde guatr hastası oldugu halde sorunsuz olmus bazen tsh hormonu yukseksede olmaz derler ama onunda cok bi etkisi yokmus demekki

Kızlar selaaam :)
Daha hamile saymıyorum kendimi ama şayet hamileysem de size ufak bir tüyo vericem :)

Lütfen eşinizle birlikte olurken kafanızdan bebek konusunu çıkarın, anın tadını cıkarın. O şekilde ilişki yaşarsanız vücudunuzun salgılayacağı hormonlar hamile kalmanızı zorlaştıracak.

Ben tam evlilik yıldönümünde başladım. Hatta o gün sapancada bir spa oteline kaçtık kutlama ve biraz kafa dağıtmak için. Benim kafamda hep amaaan nası olsa olmicak, ilk denemede tutcak hali yok ya diye düşünüyordum.

Tabiki Allah ne zaman yazdıysa, kime nasip ederse o zaman olur ama zihinleri biraz rahat bırakmakta fayda var bu konuda.

Size de tavsiye ederim anın tadını çıkarın, bebek için değil aşk için yaşayın ilişkinizi :)

Hepinizi öperim!

Kızlar bir şey söyleyin ben kafayı yicem dün kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün 10. Gün adetim gecikti az önce yaptığım test de bu

Eklentiler

• 20161211_165207.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar ben bugunde regl olmadim persembe ya da cuma olmam gerekiyordu cuma ogle arasinda test yaptim negatifti sizce yarin kan vermeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…