inşallahhhBen biraz beklemek istiyorum inşallah güzel haberler alırız
Tatlım idrar testlerinde bazı durumlarda geç çıkabiliyormuş.Ben ilk once gebelik testinde silik falan bisiler gormeyi beklicem:) goremezsem doktora giderim baska bi sikintida olabilir
kaç gün geçti bat canmBen yarin kan verecegim bir sey cikmayacak ama boyle gecikince esim cok hevesleniyor iyice kaptirmadan sonucu ogrenmis olalim hic olmazsa
benim adet senede bir veya iki defa gecikir en fazla 2 veya 3 gun oda normalde 3 gun hatta 4 gun one atar bide sana bahsettigim bademcik durumum var acaba biraz enfeksiyon kaptım o sebeplemi gecikti neyse ben birkac gun daha dayanaıp sonra direkt yaptırırım:) ama oyle hevesli degilim kahverengi lekeler olunca adet olucakmıs gibi hissettim hamileligi sildim kafamdan:)Tatlım idrar testlerinde bazı durumlarda geç çıkabiliyormuş.
Ben senin yerinde olsam gider bi kan verir rahatlarım. Bişey çıkmazsa da psikolojik olarak rahatlar regl olursun zaten. Ben bu adet söktürücü ilaçları kullanmayı da doğru bulmuyorum anladığım kadarıyla geciken herkese yazıp tolluyorlar. Sonuçta vücuduna gereksiz yere hormon yüklüyorsun. Dediğim gibi bi kanda baktır yoksa o zaman canımızı sıkarız
kaç var bataCanım sinirlenip çöpe attım testi zaten son testi . Bir daha da test almicam adet olmayı bekliyorum artık
Eee test yapsanıza bisey varsa çıkar bayağı gun geçmiş cunku10 gün geçti
Allah allah çok tuhaf inşallah güzel haberler alırsınız alırız hep beraber beklemek çok zorDün kan testi yaptırdım çıkmadı . Hemşire bir kaç gün daha bekle dedi ama sinirim bozuldu baya . Cumaya kadar beklicem bakalım .
İnşallah canım haftaya hamile olduğumu öğrenirsem çok şaşırırım ilk defa bu kadar geciktii
İnşallah ya benimde ilk defa 3 gun gecikti hep tam gününde oluyordu bakalım hayırlısı olsun hakkimizda
Hayır yapmadım sadece Evde limon ve çamaşır suyu testi yaptım pozitif çıktı ama inanmıyorum :)o yüzden biraz daha bekleyip idrar testi yapmayı düşünüyorum :)Test yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?