Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ben ilk once gebelik testinde silik falan bisiler gormeyi beklicem:) goremezsem doktora giderim baska bi sikintida olabilir

Benim.bugun belimde agridi biraz ama bunlar adet oncesinde olabilir insanda

Ben ilk once gebelik testinde silik falan bisiler gormeyi beklicem:) goremezsem doktora giderim baska bi sikintida olabilir
Tatlım idrar testlerinde bazı durumlarda geç çıkabiliyormuş.
Ben senin yerinde olsam gider bi kan verir rahatlarım. Bişey çıkmazsa da psikolojik olarak rahatlar regl olursun zaten. Ben bu adet söktürücü ilaçları kullanmayı da doğru bulmuyorum anladığım kadarıyla geciken herkese yazıp tolluyorlar. Sonuçta vücuduna gereksiz yere hormon yüklüyorsun. Dediğim gibi bi kanda baktır yoksa o zaman canımızı sıkarız

Ben yarin kan verecegim bir sey cikmayacak ama boyle gecikince esim cok hevesleniyor iyice kaptirmadan sonucu ogrenmis olalim hic olmazsa

benim adet senede bir veya iki defa gecikir en fazla 2 veya 3 gun oda normalde 3 gun hatta 4 gun one atar bide sana bahsettigim bademcik durumum var acaba biraz enfeksiyon kaptım o sebeplemi gecikti neyse ben birkac gun daha dayanaıp sonra direkt yaptırırım:) ama oyle hevesli degilim kahverengi lekeler olunca adet olucakmıs gibi hissettim hamileligi sildim kafamdan:)

Canım sinirlenip çöpe attım testi zaten son testi . Bir daha da test almicam adet olmayı bekliyorum artık

Dün kan testi yaptırdım çıkmadı . Hemşire bir kaç gün daha bekle dedi ama sinirim bozuldu baya . Cumaya kadar beklicem bakalım .

O testleri hiç denemedim aslında denemek de fayda var . Bu erken gebelik testlerine o kadar para verdim ki sonradan çok pişman oldum bi test aldım 26 TL dün hastane de kan da baktırdım 20 TL kazıklandım sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…