Yarın kan testi yaptır istersen canm kesinlestir bence hamilesin inşallah da oylesindir :)canm ben dünde yaptm bi tık açıktı bundan
2 gün önce de yaptım o zaman varla yok arasıydı
ondn önceki gün ise bomboştu
inşallah canm ama kan için pztesiyi beklicemYarın kan testi yaptır istersen canm kesinlestir bence hamilesin inşallah da oylesindir :)
pazartesi kana gidicem haftaya :)Rabbim sabır versin 3 gün çarçabuk gecer inşallah hepimiz için :)
Canim benim ilk hamileligimde benim testim cok silikti seninki silik gostermiyor..kızlar arkadaşımla görüştüm bi bebeği var ona attm ama o sayılmaz bu çizgi kopkoyu olması lazım diyor
22 yaşındayım 5 aylık evliyim canım daha yeni ama eşimle 4 yıldır beraberz zaten artı 28 yaşında o yüzden cocuk olana kdar 29 olrm diyo bende istiyorum tabi yalnızım komşu yok tanıdık yok annem de 1 saat uzakta görüşüyoruz sürekli ama ev içinde bi yoldaşm olr :)evet üzülüyor insan bende geçen ay ağladm adet olunca
bu ay inşallah adet olmam
sen ne zamandır deniyordn yaş kaç canm ne zaman evlendn
Canım :) kusura bakma kafam yerinde değil 3 gun nerden çıktı bilmiyorum :))))pazartesi kana gidicem haftaya :)
hayırlısını versin Allah
ayyy küçüksn canm bende 28 eşimde 28 o yüzden istiyoz22 yaşındayım 5 aylık evliyim canım daha yeni ama eşimle 4 yıldır beraberz zaten artı 28 yaşında o yüzden cocuk olana kdar 29 olrm diyo bende istiyorum tabi yalnızım komşu yok tanıdık yok annem de 1 saat uzakta görüşüyoruz sürekli ama ev içinde bi yoldaşm olr :)
AA sizinde yeni evlisinz aslındaayyy küçüksn canm bende 28 eşimde 28 o yüzden istiyoz
bizimde 7 sene sürdü ilişkmiz 1 ay önce evlenebildik şükür sonunda evlendik
Haydi bekliyoruz güzel haberlerini :))Ay alemsiniz kızlar :)
Ben 31 yaşındayım eşim 36 :) bugün hamileysem 32 -37 yaşında ana baba olucaz ahshshahahahajaja
Hala regl olmadım bu arada, sayılır mı acaba?
Birazdan çubuğa işeme seanslarıma başlıyorum bu sefer 5 liralık testlerden aldım.
Amin canım inşallah :)Haydi bekliyoruz güzel haberlerini :))
Ohhh be nihaaaayet hadi hayırlı haberlerle inşallah :)Bende bugün kan verdim sonuc yarın çıkar dedi. Akşam internete duser dedi kaç gibi internette sonuçlar yayımlanır bilgisi olan var mi
Bende bugün kan verdim sonuc yarın çıkar dedi. Akşam internete duser dedi kaç gibi internette sonuçlar yayımlanır bilgisi olan var mi
inşallah canm ama kan için pztesiyi beklicem
cuma adetimi beklerm 3 gün geçsin
adetle atılabilr çünkü tutunmazsa kimyasal olur
Saat 10 gibi .Ohhh be nihaaaayet hadi hayırlı haberlerle inşallah :)
Kaçta verdiniz benimki 3 saatte falan cıktı :)
E çıkmış olması lazım bu saate kadar, hastanenin sayfasından baktınız mı?Saat 10 gibi .
Benim vardı Canm tedavi oldum şu an geçti çok şükürKızlar rahim ağzı yarası hakknda bilgisi olan bna söyleyebilirmii lütfen bende siz gibi bi bebeyim olsun istiyorum bir yildir olmuyo ama..
Sağlık ocağında verdim akşam çıkar dedi bize de yarın düşer dedi baktım hala yok .büyük hastanelerde 2 3 saatte cikiyordu bilmiyordum böyle olduğunuE çıkmış olması lazım bu saate kadar, hastanenin sayfasından baktınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?