- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
Sağlık ocağını hiç bilmiyorum malesef, malum buralarda yeniyim :)Sağlık ocağında verdim akşam çıkar dedi bize de yarın düşer dedi baktım hala yok .büyük hastanelerde 2 3 saatte cikiyordu bilmiyordum böyle olduğunu
Sağlık ocağını hiç bilmiyorum malesef, malum buralarda yeniyim :)
Ah yarını mı beklicez şimdi walla pek heyecanlı :)
Lütfen çok rica ediciiiiim bir test 22 buçuk Türk Lirası ahsbabajanajakajajSanki kız fransadan geldi, herşeye fransız
Sahi sen iki teste 22 tl veren fransızdın değil mi puhahahha
Lütfen çok rica ediciiiiim bir test 22 buçuk Türk Lirası ahsbabajanajakajaj
İki test 45 tL!
Psikolojik olarak kanda beta hcg yükselterek tarihe geçmiş olabilirim şu an, inanılmazı imkansızı başardım ya braaaavo bana
Diyorum ya herhalde düşünce gücüyle beta hcg ürettim ben bu başarım da not alınsın lütfen :)))Ya kuzum imkansız o bikere, kanda çıkan nasıl farklı olabilir vallahi hiçbirşey anlamadım bu işten
Adet oldunuz mu acabaBende ayin 9 u olmalıydım ama biraz daha beklemeye karar verdik eşimle canım hayırlısı inşallah hepimiz için ...
Adet oldunuz muGuzel olurdu
Adet oldunuz mu test yaptınız mi acabaYox yaa. buraz bekleyim varsa keseyi gormeye giderim
test yanlışsa olunmuyorGüzel düşün olsun kuzu ,,ya anlamıyorum Vallahi idrarda çıkıpta nasıl hamile olunmuyor bal gibi hamile olunuyor işte
yani neyden yükseliyormuş ben anlamadmHipofizer hCG: Hipofiz bezinde LH üreten hücreler çok az miktarda hCG de üretirler. Gebe olmayan bir kadının kanında 5-10 IU/mL düzeyinde hCG saptanmasının nedeni bu üretimdir.
Saykoluktan :)))yani neyden yükseliyormuş ben anlamadm
Oooo hadi sana da hayırlı olsun o zaman 2017 de görüşürüzz tekrar :)))ben adet oldumzaten bekliyordum ama nasıl bir bas agrısı vardı artık olayımda gecsin dedim ya
şarabımı icerimden sonra ki kisima bi 10 dk'm gitti gulerkenVeeeeee 5 tl lik idrar testim kar beyaaaazdır ölüüüüüüm
Hadi geçmiş olsun, ben regliciğimi bekler akşam kırmızı şarabımı içerim sıcarım böyle işeee afedersiniz
hic takmıyorum artık ya olursa olur olmazsa olmaz napıyım diyorum beynimi yendimOooo hadi sana da hayırlı olsun o zaman 2017 de görüşürüzz tekrar :)))
Hhahahajajaja ya napiyim küfür ediyorum artık, umudum da bitik değil bak içemedim şarabımı da pess banaşarabımı icerimden sonra ki kisima bi 10 dk'm gitti gulerkenayyy yaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?