Evet idrara çıktıİdrarda çift mi çıktı senin ?
Kimyasaldır canım üzülme ZAMANI VAR DEMEKKİ
Idtar testinin güvenirliği yok canım kan testi doğru sonuç verir yine adetini bekle sonuçta daha gecikme olmamış ama herşeye hazırla kendini üzülmeB
Bnm 3 gunum var daha ne yapayim gec dollenme ihtimali var mi ? yada test mi bozuktu acaba o mu yaniltti beni
Evet idrara çıktı
OffffArtık idrar testlerinede mi inanmayacağız offffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hımmm anladım canım ama çok tuhaf gerçekten demekki beyin yönetiyor vücudu ve belirtileri yaşatıyor bize...Saldım derken mesela gun takibi yapıyor musun yoksa rastgele mi ilişki yaşıyorsunuz esinle canim
Foto nerden yukleniyo kizlarr bi aticam size
Hımm anladım cnm ben ovulasyon takip filan yapmadım sadece takvim programından bakmistim geçen ay bakmadım bile ama karar verdim artık bakmicam gun aşırı filan da değil ne zaman istersek o zaman olucak stres yapmak istemiyorum artık ...Ovulasyon takibi yaptım olmadı ,gün aşırı yaptım olmadı,hacamat yaptırdım olmadı,Şimdi 41 meryem suresi başlattım ne zaman olursa ALLAHA kalmış acayip metanet veriyor.
Şimdi canım ne zaman isterse ozaman devam..
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versinSen onlara bakıp beynini bulandırma kanda yoksa yoktur kafana takma az ağla düzel.
Bekle bakalım gününü Allah ol derse olur.
Amin inşallah...Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin
Hımm anladım cnm ben ovulasyon takip filan yapmadım sadece takvim programından bakmistim geçen ay bakmadım bile ama karar verdim artık bakmicam gun aşırı filan da değil ne zaman istersek o zaman olucak stres yapmak istemiyorum artık ...
Aynen bakmicAm daha inşallah :)O takvimler fasa fiso kiminin çatlaması regli gününde oluyor.
Takma kafana keyfine bak
Ovulasyon takibi yaparim belki ama ilk oluruna bırakıcam olmazsa ovulasyon yaparım hiç yapmadım daha önce hakkımızda hayırlısıAynen bakmicAm daha inşallah :)
Ovulasyon takibi yaparim belki ama ilk oluruna bırakıcam olmazsa ovulasyon yaparım hiç yapmadım daha önce hakkımızda hayırlısı
Sildim Takvim uygulamasını doktormda rahatlattı beni inşallah oluruna bırakıcam ..hayırlısı neyse o olsunOnada bakma amannnn herşey fasa fiso ALLAH isterse olur gerisi boş.
Sen rutine ve dualarına devam et
merhaba canım. biz de geçen ay ilk defa denemiştik , olmadımerhaba kızlar bende yeni katılıyorum aranıza. 2.5 yıllık evlıyım. Aslında daha önce vajınısmus hıkayemden dolayı gunlerce yıne cıkamamıstım bu sıteden. Çok şükür onu bir senelik bir süreç sonunda atlattım. Bir sene daha geçti ve bebiş yapmaya karar verdik eşimle. İlşk kez kasımda denedik. Yumurtlama tarihine falan bakmadan yani planlı değildi öyle oluverdi zaten sadece üçkez falan ilişki yaşandı. Bu ay ciddi ciddi yumurtlama tarihlerimi takip ettim tam bugün yumurtlama günüm. Bu hafta boyunca çalışmalara devam edicez bakalım. Bat dediğiniz şey adet olunan tarih galiba değil mi. Adet olmama daha çok aralık 31 de . Doktora falan gitmedim hiç bu konuyla alakalı adetlerimde çok düzenli oluyo. Merakla bekliyorum benim gibi olan var mı acaba :)
Kaç aydır bebiş istiyorsunuz kiİnsan yeni denemelere başlayınca da daha heyecanlı ve meraklı oluyo . Bizimde bugün dördüncü gün olcakYumurtlama tarihinden iki üç gün önce başlayın diyolar o yüzden erken başladık bakalım olması gereken herşeyi uyguluyoruz bu ay. Bi belirti beklemem çok saçma olcak galiba şimdiden Eğer bu ay da olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum
daha ikinci ay deniyorsunuz canım doktora gitmek için erken bence. komşum bana demişti geçen gün , onun 3 ay olmamış mesela. bazılarının 5-6 ay olmuyor sonra bi bakıyorsun oluvermişİnsan yeni denemelere başlayınca da daha heyecanlı ve meraklı oluyo . Bizimde bugün dördüncü gün olcakYumurtlama tarihinden iki üç gün önce başlayın diyolar o yüzden erken başladık bakalım olması gereken herşeyi uyguluyoruz bu ay. Bi belirti beklemem çok saçma olcak galiba şimdiden Eğer bu ay da olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?