Batta geri sayım başladı ( 8 )

B

Bnm 3 gunum var daha ne yapayim gec dollenme ihtimali var mi ? yada test mi bozuktu acaba o mu yaniltti beni
Idtar testinin güvenirliği yok canım kan testi doğru sonuç verir yine adetini bekle sonuçta daha gecikme olmamış ama herşeye hazırla kendini üzülme

Hımmm anladım canım ama çok tuhaf gerçekten demekki beyin yönetiyor vücudu ve belirtileri yaşatıyor bize...Saldım derken mesela gun takibi yapıyor musun yoksa rastgele mi ilişki yaşıyorsunuz esinle canim

Ovulasyon takibi yaptım olmadı ,gün aşırı yaptım olmadı,hacamat yaptırdım olmadı,Şimdi 41 meryem suresi başlattım ne zaman olursa ALLAHA kalmış acayip metanet veriyor.
Şimdi canım ne zaman isterse ozaman devam..

Hımm anladım cnm ben ovulasyon takip filan yapmadım sadece takvim programından bakmistim geçen ay bakmadım bile ama karar verdim artık bakmicam gun aşırı filan da değil ne zaman istersek o zaman olucak stres yapmak istemiyorum artık ...

O takvimler fasa fiso kiminin çatlaması regli gününde oluyor.
Takma kafana keyfine bak

merhaba kızlar bende yeni katılıyorum aranıza. 2.5 yıllık evlıyım. Aslında daha önce vajınısmus hıkayemden dolayı gunlerce yıne cıkamamıstım bu sıteden. Çok şükür onu bir senelik bir süreç sonunda atlattım. Bir sene daha geçti ve bebiş yapmaya karar verdik eşimle. İlşk kez kasımda denedik. Yumurtlama tarihine falan bakmadan yani planlı değildi öyle oluverdi zaten sadece üçkez falan ilişki yaşandı. Bu ay ciddi ciddi yumurtlama tarihlerimi takip ettim tam bugün yumurtlama günüm. Bu hafta boyunca çalışmalara devam edicez bakalım. Bat dediğiniz şey adet olunan tarih galiba değil mi. Adet olmama daha çok aralık 31 de . Doktora falan gitmedim hiç bu konuyla alakalı adetlerimde çok düzenli oluyo. Merakla bekliyorum benim gibi olan var mı acaba :)

merhaba canım. biz de geçen ay ilk defa denemiştik , olmadı bu ay da yumurtlama günüm 10 aralıktı . biz özellikle 7 sinden itibaren gün aşırı veya hergün ilişki yaşadık . en son 11 in de oldu bat 24 aralık. benim de adetlerim çok düzenli seninki gibi ama bakalım ben de heyecanla bekliyorum

İnsan yeni denemelere başlayınca da daha heyecanlı ve meraklı oluyo . Bizimde bugün dördüncü gün olcak Yumurtlama tarihinden iki üç gün önce başlayın diyolar o yüzden erken başladık bakalım olması gereken herşeyi uyguluyoruz bu ay. Bi belirti beklemem çok saçma olcak galiba şimdiden Eğer bu ay da olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum

Kaç aydır bebiş istiyorsunuz ki

daha ikinci ay deniyorsunuz canım doktora gitmek için erken bence. komşum bana demişti geçen gün , onun 3 ay olmamış mesela. bazılarının 5-6 ay olmuyor sonra bi bakıyorsun oluvermiş benim hafiften kasıklarımda batma oluyor arada. ama psikolojiktir belki , bilemiyorum . geçen ay çok heyecanlıydım , bu ay daha rahatım çok şükür, kasınca olması daha da zorlaşıyormuş. en iyisi zamana bırakmak , hayırlısı ne zamnsa o zman olsun diye dua ediyorum artık kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…