Çok erken cnm daha benim 4 ay oldu doktorlar 1 seneye kadar normal diyo aynen öyle iki aydır stresten hiç gecikmeyen adetim gecikti oluruna bırakmak lazım hayırlısıDaha çok yeni iki aydır. Bazıları genel kontrol için gidiyormuş tavsiye ettiler. Gidip bi görünmekte fayda vardı diye düşünüyorum.
amin canım inşallah , biz de 8 ay korunmuştuk , keşke korunmasaymışızFilmlerde bir kerede hamile kalanları göre göre hamile kalacağım diye habire korundukŞimdi çevremdekiler dahil genel olarak insanlara bakıyorum da böyle olacağını bilseydim hiç korunmazdım salıverirdim en baştan şimdi bi de vakit geçtikçe yaşta geçiyo paniğine kapılıyo insan Allahım bebiş bekleyenleri hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlarla sevindirsin inş.
olur olur allah ın izniyle , yeni yıla gebe girsek ne güzel olurBen zaten ilk bir sene vajinizmusla uğraştım . Sonraki bir senede de vajinismusu yeni yendiğim için biraz onun tadını çıkarmaya çalıştım açıkçasıŞimdi sıra bebişe geldi bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı
kesinlikle canım süper olacakay ne kadar istiyorum onu biliyo musun 2016 berbat bi yıldı benim için. Yeni yıl yeni güzel haberlerle bi mucizeyle girse acayip moral olcak yanii
Kesinlikte bizde 8 ay korunduk dediğin gibi hemen kalınıyor sandım ama hayırlısı olsun hakkımızda vardır zamanı ben artik oluruna bırakıcam kızlar gerçekten bebiş için değil tadını çıkarmak için yapicam :)belki öyle daha iyi olur :)amin canım inşallah , biz de 8 ay korunmuştuk , keşke korunmasaymışız
İnşallah kizlarrrray ne kadar istiyorum onu biliyo musun 2016 berbat bi yıldı benim için. Yeni yıl yeni güzel haberlerle bi mucizeyle girse acayip moral olcak yanii
Filmlerde bir kerede hamile kalanları göre göre hamile kalacağım diye habire korundukŞimdi çevremdekiler dahil genel olarak insanlara bakıyorum da böyle olacağını bilseydim hiç korunmazdım salıverirdim en baştan şimdi bi de vakit geçtikçe yaşta geçiyo paniğine kapılıyo insan Allahım bebiş bekleyenleri hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlarla sevindirsin inş.
canım benm normal hayatım stresKızlar geçen ayda bu ayda adet gecikmesi ardından testte negatif görünce adet oldum eşimde bana kızdı beynin yenik düşüyor test yapmamalıydın dedi doktorunla konuştum stres yumurtlama varsa bile bastırır dedi ama stres yapmamak imkansızne yapicam bilmiyorum aslında daha 4 aydır deniyoruz ama bilmiyorum offf ve bu ay bütün gebelik belirtilerini yaşadım niye boyle oluyor anlamiyorum aranızda benim gibi olan var mi
markası neSabah dayanamadım test yaptım biri silik cikti hemen hastaneye gittim sonuc 0.05 altinda gebelik yok bile moralim cok bozuldu
Bilmiyorum ama iki aydır böyle oluyorcanım benm normal hayatım stresbenm hiç şansım yok o halde
yok canm testi yapmışsn ertesi gün adet olmuşsn olacağı varmış bebek olsa bi hafta önceden tutunurdu zaten
belirtiler neydi
evt canm varmış belirti ama beynimiz uydurdu belkideBilmiyorum ama iki aydır böyle oluyorKasıklarda batma gaz sancısı göğüslerde sis sırt bel ağrısı midede yanma sık idrar vardı canm
ilşki olduğu günün öncesinde ne olduSuan bugun yarin adet olmam gerekiyor.. Beklemedeyim ama adetten 2 hafta once iliski oldu. Suan belim ve sag kasigim agriyor 1haftadan fazla suredir. Kram seklinde oluyor. Goguslerim sis aciyor dokununca. Hamileyken adet olcakmis gibi his oluyormu? 2 haftada bukadar olmasi normal mi? Birde iliski oldugu gununoncesindede oldu hala devam eden beyaz akintim var.
Sanırım ama karar aldım artık oluruna bırakıcam Rabbim hayırlısını nasip etsinevt canm varmış belirti ama beynimiz uydurdu belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?