Batta geri sayım başladı ( 8 )

Daha çok yeni iki aydır. Bazıları genel kontrol için gidiyormuş tavsiye ettiler. Gidip bi görünmekte fayda vardı diye düşünüyorum.

Daha çok yeni iki aydır. Bazıları genel kontrol için gidiyormuş tavsiye ettiler. Gidip bi görünmekte fayda vardı diye düşünüyorum.
Çok erken cnm daha benim 4 ay oldu doktorlar 1 seneye kadar normal diyo aynen öyle iki aydır stresten hiç gecikmeyen adetim gecikti oluruna bırakmak lazım hayırlısı

Filmlerde bir kerede hamile kalanları göre göre hamile kalacağım diye habire korunduk Şimdi çevremdekiler dahil genel olarak insanlara bakıyorum da böyle olacağını bilseydim hiç korunmazdım salıverirdim en baştan şimdi bi de vakit geçtikçe yaşta geçiyo paniğine kapılıyo insan Allahım bebiş bekleyenleri hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlarla sevindirsin inş.

amin canım inşallah , biz de 8 ay korunmuştuk , keşke korunmasaymışız

Ben zaten ilk bir sene vajinizmusla uğraştım . Sonraki bir senede de vajinismusu yeni yendiğim için biraz onun tadını çıkarmaya çalıştım açıkçası Şimdi sıra bebişe geldi bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı

olur olur allah ın izniyle , yeni yıla gebe girsek ne güzel olur

amin canım inşallah , biz de 8 ay korunmuştuk , keşke korunmasaymışız
Kesinlikte bizde 8 ay korunduk dediğin gibi hemen kalınıyor sandım ama hayırlısı olsun hakkımızda vardır zamanı ben artik oluruna bırakıcam kızlar gerçekten bebiş için değil tadını çıkarmak için yapicam :)belki öyle daha iyi olur :)

Vallahi resmen dejavu yaşıyorum

Kızlar karnmn altındaki ağrı da geçmiyor yattigim yerde yer degistirirken gobek kısmı sıkılaşıyor ya cok aciyor o agri olan yer biliyorsunuz benim idrara poztf kanda negatif cikmisti adete de 3 gun var kimyasal mi ne bu ya dengem şaşırdı cok üzgünüm

Suan bugun yarin adet olmam gerekiyor.. Beklemedeyim ama adetten 2 hafta once iliski oldu. Suan belim ve sag kasigim agriyor 1haftadan fazla suredir. Kram seklinde oluyor. Goguslerim sis aciyor dokununca. Hamileyken adet olcakmis gibi his oluyormu? 2 haftada bukadar olmasi normal mi? Birde iliski oldugu gununoncesindede oldu hala devam eden beyaz akintim var.

canım benm normal hayatım stres benm hiç şansım yok o halde
yok canm testi yapmışsn ertesi gün adet olmuşsn olacağı varmış bebek olsa bi hafta önceden tutunurdu zaten
belirtiler neydi

canım benm normal hayatım stres benm hiç şansım yok o halde
yok canm testi yapmışsn ertesi gün adet olmuşsn olacağı varmış bebek olsa bi hafta önceden tutunurdu zaten
belirtiler neydi
Bilmiyorum ama iki aydır böyle oluyor Kasıklarda batma gaz sancısı göğüslerde sis sırt bel ağrısı midede yanma sık idrar vardı canm

ilşki olduğu günün öncesinde ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…