bende bu ay gebe çıkmazsam takılmıcam topiclerdeSanırım ama karar aldım artık oluruna bırakıcam Rabbim hayırlısını nasip etsin
Gebelik var gözüküyor canım :)bende bu ay gebe çıkmazsam takılmıcam topiclerde
Bence hayırlı olsun şimdiden :)))
ya canm akşam çok sevdiğim bi arkadaşm kaza yapmış ağladm sonra baya boşaldı galiba sinirlerim çok ağladm bi şey olmuş mudur varsa gebelik korkuyormGebelik var gözüküyor canım :)
Yok Yok sen iyi düşün iyi olsun Allahın izniyle bisey olmaz canimya canm akşam çok sevdiğim bi arkadaşm kaza yapmış ağladm sonra baya boşaldı galiba sinirlerim çok ağladm bi şey olmuş mudur varsa gebelik korkuyorm
ama kendimi durduramadm bi kaç saat ağladm
üzütüden düşük yapanlar oluyor ya
inşallah canm yaYok Yok sen iyi düşün iyi olsun Allahın izniyle bisey olmaz canim
Amin canım inşallah bu ay çok umitliydiminşallah canm ya
darısı sana olsun benm var mı bilmiyorm ama
Beyaz akinti yogundu suandada varilşki olduğu günün öncesinde ne oldu
hmm anladm belirtiler var gibi ama bilemeyizBeyaz akinti yogundu suandada var
Bence sen kan testi yap şüphen kalksın zaten idrarda çıkıyorsa kanda kesin çıkar çünkü ilk kana sonra idrara geçiyormuş hcg cnm
tamam canm ama kimyasal ise öğrenmenin anlamı yokkiBence sen kan testi yap şüphen kalksın zaten idrarda çıkıyorsa kanda kesin çıkar çünkü ilk kana sonra idrara geçiyormuş hcg cnm
Hımm anladım cnm doğru söylüyorsun benim mayıs ayında öyle olmuştu daha doğrusu adetimin3 gnu gittim hormon tahlili için doktor bthcg istedi hamile çıktım ama 1 haftalık düşükle sonlandı kimyasalmis yani ve gebelik düşünmüyorduk o zamanlar...inşallah sağlıklı bi gebeliktir senin canımtamam canm ama kimyasal ise öğrenmenin anlamı yokki
adet geçmeden kan testi yapmak doğru değil çünkü bebek gidebilir adetimle
o yüzden doktorlar adet gecikince gelin diyor
inşallah canm yaa şu ağlamamdan bi şey olmamıştır inşallah var iseHımm anladım cnm doğru söylüyorsun benim mayıs ayında öyle olmuştu daha doğrusu adetimin3 gnu gittim hormon tahlili için doktor bthcg istedi hamile çıktım ama 1 haftalık düşükle sonlandı kimyasalmis yani ve gebelik düşünmüyorduk o zamanlar...inşallah sağlıklı bi gebeliktir senin canım
İnşallah..cnminşallah canm yaa şu ağlamamdan bi şey olmamıştır inşallah var ise
Canim once hayirli olsun. bu testle gitmez seninle kalicak bebisin.tamam canm ama kimyasal ise öğrenmenin anlamı yokki
adet geçmeden kan testi yapmak doğru değil çünkü bebek gidebilir adetimle
o yüzden doktorlar adet gecikince gelin diyor
olmamıştır dimiİnşallah..cnm
yaa koyu diye mi canmCanim once hayirli olsun. bu testle gitmez seninle kalicak bebisin.
Olmamıştır canım iyi düşün iyi olsunolmamıştır dimi
tamam canımOlmamıştır canım iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?