Sen ne yaptın sonuç ne canım ben adet oldumCanim once hayirli olsun. bu testle gitmez seninle kalicak bebisin.
Bencede :)yaa koyu diye mi canm
Eee niye sürüyorsun canım bebiş istiyorsan dikkat etmen lazım.böyle şeylere hadi bakalım kaç gün oldu adetinin gecikmesiBen bu gunude gecirtdim ve bisey yok. adet olmadim. kizlar dun bisiklet suruyodum ve dusdum sag taraf uste. bu gun sag taraf uste her yerim agriyo. ama en cok sol bacagimin katlanacak yeri varya yumurtaliklarin yani ayagimin aragi sancib duruyo fena gexemiyorum
dikkat et canım yaaaa çok geçmiş olsunBen bu gunude gecirtdim ve bisey yok. adet olmadim. kizlar dun bisiklet suruyodum ve dusdum sag taraf uste. bu gun sag taraf uste her yerim agriyo. ama en cok sol bacagimin katlanacak yeri varya yumurtaliklarin yani ayagimin aragi sancib duruyo fena gexemiyorum
Evet benim bi arkadasimda adetden 1 hafta once oyle cikdi ve kan verdi hamileydi simdi 8 haftalikyaa koyu diye mi canm
6 gundur gecikiyo. kan 2 gun kala neqatovdi simdide test neqativ yokdur dedimEee niye sürüyorsun canım bebiş istiyorsan dikkat etmen lazım.böyle şeylere hadi bakalım kaç gün oldu adetinin gecikmesi
Tesekkurler canimdikkat et canım yaaaa çok geçmiş olsun
Ben bekliyom hala bakalim sonu nolucakSen ne yaptın sonuç ne canım ben adet oldum5gün sonunda
İnşallah hayırlısı olur canım hakkında güzel olsun herşey..Ben bekliyom hala bakalim sonu nolucak
Insallah guzelimİnşallah hayırlısı olur canım hakkında güzel olsun herşey..
İnşallah olmazsın ben oldumBende halen adet olamadim..bugun 4.gun
BencedeHelena canim bence sen hamilesin..
Hadi hayirlisi..bebek yoksa adet olmayi istiyorum..İnşallah olmazsın ben oldum5.gun
idrar testi kan testi yapdinmi?Bende halen adet olamadim..bugun 4.gun
Dun yaptim negatifidrar testi kan testi yapdinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?