Bayan kuaförü ile olmazmı ???

Arkadasimin erkek kardesi kuafor.
Baya oldu ama gittim fön cekiyor bana, sohbet ediyoruz bir yandan.
Kizin teki geldi pandik atti cocuga selam tatlim naberrr :D
Boyle seyler olabiliyor yanii ahahah

Bilmem karakter meselesi sonucta eslerini aldatan erkeklerin hepsi bayan kuaforu degil ya yerinde olacak insanin

Merhaba .....
Ben 22 o 23 yaşında.
Kendisi bayan kuaförü.
Herkes bayan kuaförü ile olmaz diyo. ( kiz cevresinden dolayı)
Sizce olmazmi ???
aarkadaşımında sevgilisi bayan kuaförüydü ama bi süre sonra sorunsallar çıktı daha fazla dayanamadılar cocuga devamlı kızlarda mesaj atıyodu işte sinancım biz geldik dükkana sacımı şöyle kestiricem yakısırı sence yok biz bi saate gelicez haberin olsun gibi

Kız düşünsene evde saçını keser, maşanı yapar, fön çeker çok güzel olmaz mı :KK48: Saçını boyatırsın bir de ay ne güzel.

Eğer çok kıskanç biri değilsen olur neden olmasın? Sonuçta kimse kuaföre sarkmaya gitmiyor :KK48:

Tamamen size ve ona bağlı.. siz kıskançlık yapar mısınız ya da o sizi şüphede bırakacak şekilde mi davranıyor??

Madem evlilik düşünmüyorsun o zmn şimdiden düşünüp dertlenmene gerek yok..

Kız düşünsene evde saçını keser, maşanı yapar, fön çeker çok güzel olmaz mı :KK48: Saçını boyatırsın bir de ay ne güzel.

Eğer çok kıskanç biri değilsen olur neden olmasın? Sonuçta kimse kuaföre sarkmaya gitmiyor :KK48:
Bu da farklı bi bakış açısı :))

Hahahah bu benim aklıma gelmemişti çok yaşayın kuaförde uzun sıralar beklemek yerine güzel olabilirdi bu :KK76:

Hanimlar herkesi kendiniz gibi edebiyle gidip gelir saniyorsunuz ama oyle olmayan bir cok kadin var. Tamam adamin icinde olcak tabi ama riskli bi yer yine de mesele sadece aldatmak degil. Fena birine denk gelince es karsilik vermese de rahatsiz olunur. Arkadasimin esi kuafor baya sorun yasadilar.

Meslekle alakali degil bence bu durum
Adam antalyada otelde personel yakisikli ama sadece karısini görüyor gözü
Adam camide imam 15inden tut 40ina kadar bayan arkadaşi var. Harem kurmuş
Mesleğe değil kişiliğe bakmak lazim

Ne alaka bayan kuaförü olmasıyla asıl sorun partnerinizin 23 yaşında evlilik için henüz çok genç olması

Kuaforle ben de olmayacagini dusuniyorum. E onlarla kim olacak o zaman gibi bir soru cikiyor ortaya. Artik sorun etmeyen birileri şansini deneyebilir. Ama sonrasinda evet olmazmis deme ihtimalleri cok yuksek. Benim kuaforum hic evlilikle alakasi olmayan biriydi. Ayni gun sozlendik kendisiyle. Sozlusunun sacini yaparken ona bakislarini gordum de cok asikdi. Cok sasirmistim boyle bir adamdan boylesi ask. Ben evlenip baska şehre geldim. 3 yil sonra memlekete gittigimde isim dustu kuafore gittim. Biraz sohbet ettim. Sac bas agarmis, yuzunde bir mutsuzluk. Nasil gidiyor evlilik dedim. Pat diye ben evlilik adami degilim dedi. Ama kizim var iste dedi. Cocugu olmus. Velhasil o koca ask coktan bitmis gibiydi. Cok uzuldum karisi adina. Kimbilir o nasil hayal kirikligi yasamistir.

Aslında kıskanç bir yapım yoktur ama öyle bütün gün himmm hiç bana göre değil. Kiskancim demek ki :))

Adama her akşam saçımı yikatirim :))) usenirse elalemin karisininkini yikiyosun ama derim

Ay hiç benlik değil :))

Back
X