Bayan kuaförü ile olmazmı ???

Şimdiye kadar yirmiye yakın kuaföre gitmişimdir bir tanesi dışında hepsi standart tiplerdi, kimse kızmasın gördüğümü söylüyorum; dedikoduya bayılan, cıvık, yüz versen astarını isteyecek tipler iki tane akrabam var kuaför ikiside boşandı, sadece kıskançlık değil mesele bilmiyorum ama genel olarak değişikler, hepsi demiyorum geneli, yada bana öyle denk geldi

Merhaba .....
Ben 22 o 23 yaşında.
Kendisi bayan kuaförü.
Herkes bayan kuaförü ile olmaz diyo. ( kiz cevresinden dolayı)
Sizce olmazmi ???
Kişilik önemli meslek.degil ne alaka yani o zaman jinekologlar ne yapacak? Mesleğini hakkıyla yapan karşısındakini insan olarak görür kadın olarak değil. Bizide o zaman kuaföre göndermesin eşimiz erkek o gözle bakar desin bu mudur yani? Kişiliğini degerlendir tart.

bu mantıkla tüm kuaförlerin, jinekologların vs bekar olması lazımdı ama öyle değil yani oluyormuş bu aldatma meselesi değil kız çevresi vs bazı erkek kuaförleri çok düzdür mesela işini yapar sadece.
yani başka sorunlar yoksa mesleği sorun olmasın..

Niye olmasın olur.Mesleğinde kadınlarla iletişim halinde diye evlenmekten çekinen kadınlar oto sanayiden koca bulsun o zaman.İşini yapıyor adam.Gözünümü kapatsın müşteri gelince.

aarkadaşımında sevgilisi bayan kuaförüydü ama bi süre sonra sorunsallar çıktı daha fazla dayanamadılar cocuga devamlı kızlarda mesaj atıyodu işte sinancım biz geldik dükkana sacımı şöyle kestiricem yakısırı sence yok biz bi saate gelicez haberin olsun gibi
Sorunsal :KK48:

Kişiye bağlı bu.
Kızlar gelip kucağına atlamaz ama seninkinin sarkmıyacağı garantisi yok başka meslektede olsa

Birde sana bağlı herşeyden nem kapan bitipsen olmaz

Aldatacak insanın mesleği farketmiyor.
Ama kadın kuaförü kadın müşterinin saçlarıyla ilgilenecek neticede, yeri gelcek muhabbet de edecek(çoğu hayat hikayesini bile anlatır:)) iltifatta edecek(%90) bunları dert etmem diyorsan sıkıntı olmaz.

Yaptığı meslekten dolayı her bayanla muhattap olmak zorunda. Sarkıntılık yapmasalar bile sırnaşığı var davranışlarında rahatı var. Kıskanç değilsen ve erkek arkadaşina güveniyosan olur. Ama yapı olarak huyluysan baştan vazgeç derim. Mesela ben kıskancımdır yalan değil. Her gün bayanla muhattap olacak vs deliririm

Annemin üst kat komşusunun eşi kuafördü. İyi para kazanırdı ve eşinin saçlarını her gün değişik yapardı. Kadın da çok güzeldi, her saçta başka güzel oluyordu...

Back
X