bayanlar acil yorum lütfeen :)

Şu anda ikiniz de savaş veriyorsunuz birbirinizle.kim doğru hamle yaparsa onun borusu öter hep.aynen devam böyle

Erkekler fazla sıkıntıya,fazla karmaşaya gelemezler.fazla üstüne düşmeye de.hemen kaçıverirler.kaçan kovalanır.bu hep böyledir.

Şu anda ikiniz de savaş veriyorsunuz birbirinizle.kim doğru hamle yaparsa onun borusu öter hep.aynen devam böyle
Canımsın ya bu işi olursa senin de katkın olacak canımm... adeta bir güç savaşı hadi bakalım duruşumuzu hiç bozmayacağız:) karşıdaki inatçı keçi koç burcunun direnci ne zaman kırılacak bakalım

Hayırlısı canım.şunu da unutma,sen ogretmensin.elini sallasan ellisi.ögretmen eş,gelin havada kapılıyor.istemezse kendi kaybeder.

Evet.olsa bile kisa sureligine olur ve saygı duymaz sana.küçumser.
Evet haklısın cnm erkekler birax uğrasıp elde etme cabasını da seviyorlar o heyecanını anlıyorum dünden beri hiç online olmuyorum, bir baktım 5-10 dk da bir girip çıkıyor biraz da o kovalasın bakalım

Sen bana güç veriyorsun yoksa şuan bu sürece dayanmak o kadar zor ki benim için Nurbanu, hem böyle hissediyorum gibi bana geleceğini bir yandan da sesi çıkmıyor diye bi umutsuzluğa da düşüyorum
Ah canııım teşekkür ederim.hayırlısı için dua et.olsun diye değil.bazen gönlümüzden geçen doğru insan olmayabiliyor biliyorsun.

kızlar ben bugün bir şey yaptım...evet şu açık ki yapmamam gereken şeyi yaptım, sabah okula 29 ekim kutlamalarına giderken sabah bi kendimi tutamadım bi gaza geldim, belki tören sonrası bişiler yaparız falan da diye ona mesaj yazdım tatlış bir günaydın mesajı...lütfen bana kızmayın kendimi bu kadar tutabildim işte biliyorum hata ama duygusal bi boşluk çukurunun içine düştüm sanki bu çocuk benim bütün ayarlarımı bozdu, her neyse, bu okudu mesajı 1-2 saat yazmadı ben dedim ki tamam tıpkı önceki yaptığı gibi hiç cevap yazmayacak al işte hiç sallamıyor beni diye düşündüm kendime kızdım tam o anda cevap attı işte oyle kısa bir diyalog oldu..gecen hafta pazar görşmüştük bilmiyorum yarın bir şeyler yapalım diyecek mi? ama sanki demeyecekmiş gibi zamana akışına bırakmaya calışıyorum şuan tek yapmaya çalıştığım bu..

benim yaşadığım ikilemleri umutsuzlukları yaşayanlar varsa lütfen yorumlarını esirgemesinler....buradan başka içimi dökeceğim yer yok

benim yaşadığım ikilemleri umutsuzlukları yaşayanlar varsa lütfen yorumlarını esirgemesinler....buradan başka içimi dökeceğim yer yok
Yapmışsın bir hata.yapma bir daha.belli ki çocuk çok istemiyor.isteyen kişi 'senin gibi' bunu belli eder.
Ben de yaşadım.hemen hemen herkes yaşamıştır.

Yapmışsın bir hata.yapma bir daha.belli ki çocuk çok istemiyor.isteyen kişi 'senin gibi' bunu belli eder.
Ben de yaşadım.hemen hemen herkes yaşamıştır.
doğru söze ne denir Nurbanu...bir daha asla olmayacak, her zaman olduğu gibi değerli yorumun için teşekkür ederim

doğru söze ne denir Nurbanu...bir daha asla olmayacak, her zaman olduğu gibi değerli yorumun için teşekkür ederim
Canım benim..sen değerlisin.ona göre davran.olmuyorsa olmaz.zaten ne demiştik hayırlısıysa olsun.düşünme artık.:)

Senin bu konuya bakis acini bilmesi guzel fakat erkek milletine hemen guvende olmaz etkilesim de olmussunuzdur ama birazda seni etkilemek icinde o sekilde davranmis olabilir hani bazi erkekler oyle yani onyargili olmak istemem ama bi erkegin kafasinda olusturdugu evlilik profili hemen degismez bencede zaman birak bak bakalim zTen dogru kisimi senin icin

Canım benim..sen değerlisin.ona göre davran.olmuyorsa olmaz.zaten ne demiştik hayırlısıysa olsun.düşünme artık.:)
zaten an itibariyle sporuma, kitap okumaya ve bilimum hobilerime kaldığım yerden devam edeceğim, kendimi oyalamaya devam, onu cok az düşünmek ve hatta hiç düşünmemek için elimden gelen gayreti göstereceğim, şimdi o düşünsün...dünkü mesaj için pişmanlığım devam ediyor evet ama yapcak bişi yok önüme bakacağım artık, zorla güzellik olur mu? ben nasıl bana asılıp ısrar edenlerden hoşlanmıyorsam başkasına da bunu yapmamalı onun fikrine saygı duymalıyım, hoş o ümit veriyor olsa bile, çünkü bir erkeğin ümit vermesinden fazlasını yapmasına gerek var

aynen öyle canım şuan zamana bırakıyorum artık, gerisini o belirleyecek benim fikrimi duruşumu biliyor, kendini ikna ederse buyursun gelsin eğer fikri değişmiyorsa da kısmet değil deyip gececeğim

Dogru yoldasın canım,devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…