bayanlar acil yorum lütfeen :)

valla benim net bir yorumum ve inancım yok artık akışına bıraktım tamamen, ama acıklayabilir misin bu fikrinin sebebini? nasıl bu kadar net olabiliyorsun?

Erkekleri az çok tanıyorum. Çok begendikleri ve istedikleri biri olunca duramazlar. Mesajına geç cevap vermesi, arayıp sormamısı, buluşma talebinde bulunmaması. .. bunlar zaten açıkça gösteriyor durumu

Erkekleri az çok tanıyorum. Çok begendikleri ve istedikleri biri olunca duramazlar. Mesajına geç cevap vermesi, arayıp sormamısı, buluşma talebinde bulunmaması. .. bunlar zaten açıkça gösteriyor durumu
düşündüklerinde tamamen haklısın canım sana katılıyorum da ama bizim işte şöyle bir durum var...o şuan evlilik düşünmüyor inatla (en son öyle dedi) ve bazı birliktelikler için kızlarla çıkıyor mal herif, her neyse durum böyle olunca uzaklaşmıştı zaten...ben de üsteleyince durumu açıklamıştı, benim duruşuma rağmen görüşmek istedi ve çok keyifli 1-2 saat gecirdik inerken yine görüşürüz dedi sonrasında mesaj attı, ama işte gerisi yok ben diyorum ki acaba kafasında bir şeyleri oturtmaya mı çalışıyor çünkü bana gelirse benim evlilik düşündüğümü kurallarımı biliyor o yüzden zamana ihtiyacı olabileceğini düşünüyorum canım ya

O kafasinda oturtacagini çoktan oturtmustur merak etme. Ayyy bilmiyorum erkekler çok düz ya bu konuda. Bi de sana öyle birliktelikler yaşadığını söylemesi çok iğrenç. Öğretmen arkadaşım sana layık değil bu adam. Ahlaken beğenmedim zaten

içten yorumun ve desteğin için teşekkür ediyorum meslektaşım, hakkımızda hayırlısı ne diyelim ben biraz melankoliğim de bu ara

Eloisee canım senin yaşadığını ben de yaşadım. Eski işyerinden bir çocuk benden hoslandigini soyledi sonra sabahemen akşam mesaj atmak aramalar.Sonra bir baktım kesildi ben ona göre farklıydım kendisi gundelik birileriyle takılan bir tip ben de tam tersi biri olduğum için kendi halinde aile kizisin bana dedi sen evlenmeyi düşünmüyorum dedi.Eski nişanlısı tarafından aldatilmis o yüzden ilişkiye bakış açımi biliyorsun dedi bana.Senin dusuncelerin karakterin farklı dedi.Sonra koptu iletişim bir baktım bir ay sonra mesaj attı aradi.Sonra baktım dengesiz tavırları devam.Ben bildiğin mesajta saydirdim en sağlamaktan. Seninle ne simdiyor ne de ilerde asla birsey olmayacak.Tiksiniyorum senden ne sesini ne yüzünü görmek istiyorum dedim.Adam yine engellemedi beni whatsaptan çünkü bekletiyor beni bir kız bana saydircak Tiksiniyorum diycek ben onu engellemiycem cepte tutuyor aklınca.Ben her halti yerim sen kenarda bekle beni.Neyse babası rahatsızlandı geçmiş olsun dedim aradan bir hafta sonra benim annemde midesinden ufak bir operasyonu gecirdi.Geçmiş olsun nasıl oldu işten çıkmışsin is bulmadan niye cikiyosun patron ne iş yaptırıyor ki çıktın isten.İşsizlik maaşı için basvur sandın dedi bana günüm eksik olmuyor dedim bak işte bilmiyorsun dedi baktın mi ki iskurdan dedi bir de hafif bağırarak hesap sorar gibi sana mi düştü tasasi isten cikmamin annem bile sorgulamadi çıkmak istiyosan çık dedi memnun değilsen. Sen neyim sin ki bana hesap soruyorsun.Diycem o ki canımı hiç bekleme yoluna bak aklı sıra cepte zannediyorlar öyle varsiyorlar halbuki öyle değil. Bak benim eskisi hem dengesiz hem de bekletiyor hem de işten çıkmam için tasalaniyor . Böyle birini beklesen ne olur beklemesen ne olur ömür geçer mi böyle birileriyle.Sen de hiç umursama yoksa üzülürsun.

Of of monfi ya doğru düzgün bi adam yok mu etrafta niye bizi bulmuyor anlamıyorum çok üzgünüm.

Sans galiba eloisee bende uzgunum ama insan belli bir süreden sonra yoruluyor kaldirmiyor sun bu belirsizliği dengesizligi.Millet sevgilisiyle dolasir biz de acaba araycak mi gelecek mi diye bekliyoruz senin konuştuğun adam da sanırım ne sis yansın ne kebap durumu kenarda bekletiyor seni ondan numara silip engellemezler.Ben de çok yıprandim olan insanın kendisine onlar bu kadar düşünüyor mudur sanmıyorum. Ben de numaramı değiştirmeyi düşünüyorum istese de ulasamaz zaten.O beni engellemedi numaram da var ama onun yapmadığını ben yapıcam. Değiştiricem hattini ne b.k yerse yesin bizi kim düşünçek.Sen de numarasini sil ya da engelle sosyal medyadan takip etme şimdi çevrimiçi acaba kiminle konuşuyor araycak mi gibi düşüncelerle kendini hirpalama tecrübeyle sabittir bu söylediğim bir senedir böyle bir dongunun içindeyim. Olan bize oluyor canım onlar gunluk takiliyor lar pek ilişki kafasında değiller benimki eski nişanlısı tarafından aldatildigi için ciddi ilişki düşünmüyor. SanırıM seninki de düşünmüyor o yüzden boşuna bekleme ben de beklemiyorum stres sinir sahibi olursun zamanla.Salla gitsin gelmek isteyen gelir her türlü . Benm kız arkadaşımın sevgilisi bir sene sonra dondu arkadasima yani olacağı varsa oluyor.

Canım benim kesinlikle onlar bizim kadar düşünmüyorlar bu bir gerçek, hele de benimki tam bir odun duygusuz nolcak işi gücü... ya işin kötüsü ben niye bu kadar kapıldım bir anda onu çözemiyorum ya da bunalıma girecektim de sebep mi oldu bilmiyorum..normalde böyle biriyle asla derdim ama ne bileyim adama bi ısındım mı noldu ya kahretsin varya şuan modum çok düşük ruh gibiyim

Ama bu işlerin kısmet olduğuna da kesinlikle inanıyorum ama işte önümüz karanlık bilemiyoruz ki o bizim kısmetimiz mi değil mi? Hayırlı mı değil mi?

Aynen canım zamana bırak olacağı varsa olur bir sene sonra da olur.Bakalim ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…