Ay canım öyle mi diyorsun Dün o yazdı ilk sonra bn yazdım bugün tık ses yok bakalım ne olacak Yalnız bn tecrübesizim bu konularda hiç yazmıyım dimi bi ağırdan mı alayım?Üstüne gitmez,akışına bırakırsan olur bu iş
Canım öyle diyorsun da bn zaten cok boş duran erkek sevmiyorum sanırım işe gitn şaka bir yana kısmet tabi ama hiç hoşlandığım bi örtmen yokSenin amacın takılmak değilse uğraşma. Öğretmenle evlen. Klişedir ve doğrudur. Hafta sonunuz beraber yaz tatiliniz beraber çok güzel olur.
Evet.yazdıklarından öyle hissettim.olursa olur olmazsa olmaz havasında git eğer çocuğu istiyorsan.o ,zamanla kendi kendine tava gelecektir.sadece sabır.Ay canım öyle mi diyorsun Dün o yazdı ilk sonra bn yazdım bugün tık ses yok bakalım ne olacak Yalnız bn tecrübesizim bu konularda hiç yazmıyım dimi bi ağırdan mı alayım?
olur olur hafta sonu kurs ver. İlk başta aman yok örtmen olmasın derler ama bakma. Kocası öğretmen olmaya tüm arkadaşlarım ama siz beraber plan yapabiliyorsunuzzz diye tatlı tatlı kıskanıyorlar.Canım öyle diyorsun da bn zaten cok boş duran erkek sevmiyorum sanırım işe gitn şaka bir yana kısmet tabi ama hiç hoşlandığım bi örtmen yok
Nurbanucuum ağzından bal damlıyoEvet.yazdıklarından öyle hissettim.olursa olur olmazsa olmaz havasında git eğer çocuğu istiyorsan.o ,zamanla kendi kendine tava gelecektir.sadece sabır.
Canım yaa dediğin çok doğru annem bunları bilse varya hayatta istemez zaten de, of bilmiyorum duygu mantık dinlemiyo işte garip bi çekim var inş kötü şeyler olmazEvlenmeyecegini bile bile neden kendini uzeceksin ki? Ister istemez bir kac ay sonra evlilik yada ciddi dusunmesi beklentisine gireceksin. Ve adam demistim en bastan diyecek. Ve sen uzuleceksin.
InsaALLAH oyle birsey olmaz.
Dediğin çok doğru da canım nebileyim çok kapalı çevrem hep aynı kişiler var onlar da olacak gbi tipler değiller..aslında olmaz diye bi önyargım yok ama kısmetolur olur hafta sonu kurs ver. İlk başta aman yok örtmen olmasın derler ama bakma. Kocası öğretmen olmaya tüm arkadaşlarım ama siz beraber plan yapabiliyorsunuzzz diye tatlı tatlı kıskanıyorlar.
Çok sevindim adına.ama kendini kaptırıp da hata yapma yani üstüne düşme.o seni ikna etmek için ugraşsın.önce kendi ikna olacak sonra da seni ikna edecek.öğretmen yerine muhendisle evlenmen en iyisi bence.Nurbanucuum ağzından bal damlıyoaslında ben de öyle hissediyorum biliyomusun.. şimdi sıra onda benim şartlarımı biliyor o uğraşsın biraz da, tabi bakalım uğraşacak mı? Şimdi ben onun hayat planlarını bozuyorum bir nevi ay bilmiyorum ya sanki bişey itiyo beni ona doğru uzuuun zaman sonra onda ilkleri yaşıyorum
Herseyin basindasin.Canım yaa dediğin çok doğru annem bunları bilse varya hayatta istemez zaten de, of bilmiyorum duygu mantık dinlemiyo işte garip bi çekim var inş kötü şeyler olmaz
Zaten olmaz dediğin zaman olur bu tip şeyler. Yakındır o zaman.Dediğin çok doğru da canım nebileyim çok kapalı çevrem hep aynı kişiler var onlar da olacak gbi tipler değiller..aslında olmaz diye bi önyargım yok ama kısmet
Canım ya ne kadar iyi anladın beni...birebir katılıyorum dediğine önce kendini ikna edecek kafasında oturtacak bana da dediğin gibi sabırlı ve cool olmak düşüyorÇok sevindim adına.ama kendini kaptırıp da hata yapma yani üstüne düşme.o seni ikna etmek için ugraşsın.önce kendi ikna olacak sonra da seni ikna edecek.öğretmen yerine muhendisle evlenmen en iyisi bence.
Canım walla bayadır istiyorum kısmet olmadı bilmiyorum artık hayırlısı zaman ne gösterecek, sanki hiç olmayacak gbi hissettiğim de olduZaten olmaz dediğin zaman olur bu tip şeyler. Yakındır o zaman.
Bitti,nokta.Canım ya ne kadar iyi anladın beni...birebir katılıyorum dediğine önce kendini ikna edecek kafasında oturtacak bana da dediğin gibi sabırlı ve cool olmak düşüyor
Evlenmeyecegini bile bile neden kendini uzeceksin ki? Ister istemez bir kac ay sonra evlilik yada ciddi dusunmesi beklentisine gireceksin. Ve adam demistim en bastan diyecek. Ve sen uzuleceksin.
InsaALLAH oyle birsey olmaz.
Canım çok saolBitti,nokta.
Hayırlısı olsun canım.haberdar et gelişmelerden.
Canım inan koydum tavrımı türkan şoray kurallarım var benimarkadasa katılıyorum. rısk almaya degmez bence. bastan tavrını koy derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?