Bayanlar bir bakar mısınız ? Eşim ve annesi...

Zuleyha_42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
264
196
53
29
Mrblar. Ben 2 yıllık evliyim. Ve birlik oturuyorum. 2 yıldır tükenmek bilmeyen sıkıntılar. . Her neyse kızlar size sormak istiyorum ben mi abartiyorum sizce? Bugün eşimle dışarı cikacaktik sabah işlerimiz vardi. Temizlik yapıyorum halı yıkama gelecek halıları almaya. Sabah kalktım halıları topladım kahvaltı hazırladım çocuğu hazırladım (1 yaşında oglum var bu arada ) . Sonra kendim hazirlaniyorum ama çocuk susmuyor oyle bir ağlıyor ki yetişmemiz gereken yerdeki randevu da yaklasti. Bende esime kızdım uykundan 2 dk ödün ver çocuğa bak diye. Sonra o da sus bak seni elime alırım felan dedi ben iyice sinirlendim. O sırada kaynna geldi işte sen neden misafir odasinin mobilyalarının üzerini örtmüyorsun eskiyecek. Eltilerine bak onlar nasil yapıyor felan . Bende dedim çoğunlukla kimse örtmüyor anne o da toz almıyor bir şey almıyor dedim. Dedi senin için zaten hiç bir şeyin önemi yok. Senin mobilyaların eskiyecek . Şöyle boyle .Dedim ki anne aklima gelmedi sen söyleseydin ben örterdim. O da niye senin aklın yok mu sen akıl edemiyor musun dedi. Yine eltilerimden bahsetti işte onlar kadar olamıyorsun felan. Dedim ki anne ben ikisininde çocuğu yaşındayım. Beni onlarla kiyaslayip durma . Esim geldi senin dilin çok uzadı diye boğazıma yapıştı. Bende iyice sinirlendim . Bağırdm . Çıktım odadan kapıları carptim. .. ne yapsam sürekli bahane. Herkes yemeklerime bayılır. Kaynanam yanmayan yenege yandı. Tuzsuz yemeğe tuzlu. Yagsiz yemeğe yağlı. Eltin böyle yapıyor. Daha güzel oluyor. Bir de sabahtan beri beddua ediyor. Ben cik tehlikelimiysim. Konusunca boyle oldum.Yoruldum kızlar. Bana öneriniz boşanmak vs. Olmasın. Çünkü farklı şeyler var . Bana nasıl davranmam gerketigini ya da ne bileyim işte önerilerinize ihtiyacım var lutfen...

Bosanmayacaksan tamam annecim de canim annecim de.kocana da sen bana kızıp yorulma ben ne dersem yapacam de .elitlerin ne yapıyorsa onu yap.sakin konusma kaynanan koçan ne derse onu yap.boş kalınca da onları mutlu etmek için kendine akilsiz beceriksiz felan de

Sanırım cesaretim yok. Bir annem var başka kimsem yok.uvey abiler. Boşanmanın hoş karşılanmadığı bir toplum. Şiddete yönelik bir adam...

Tuzsuzsa tuz atın,
yağsızsa yağ katın,
Çok yağlıysa süzün,
Boğazınıza sarılıyorlarsa "rica ederim canım acıyor lütfen bırak" deyin.
Örtüleri ört dediyse "emredersiniz majesteleri" deyin.
"Kocacım evleri ayıralım" teklifini sunun.

Boğazınıza sarılması, canınıza kast size ne yapmanız gerektiğini idrak ettiremiyorsa yazacağımız hiç bir kelime sizin işinize yaramaz.

Onlar medeni insan olsa zaten böyle yapmazlar.

Ana-oğul kafalarını birbirine tokuştur birbirlerini yesinler sen evden kaç kendini kurtar ....ikisi de sinirini senden çıkarıyor sanki deneme tahtasısın mübarek !! benim kv ve eşim öyle yapsa valla kıyameti koparırdım kendine hiç mi değer vermiyorsun sen ??? boşanmayın demişsin o zaman ikisini de alttan al köle gibi hayat sür ne diyelim ....

Türkiyede ki misafir oda olayını da anlamış değilim. Komple bir oda senin çoğu zamani boş kullanılmayan bir alan oluyor. Yani örtmekten ziyade misafir odaya gerek yok bence

kv siz mi yerlestiniz o mu size yerleşti
boşanma diyelim ama sen yazdiklarini okusan ne yorum yapacaksın o yorumu kendine yap lütfen
bugün bogazina yapıştı yarın tekrar darp etmeyecegi ne malum seni yada çocuğunu
çalışma imkani yaratirsan kendine secim şansın artar
diceksinki bebeğim küçük ama kendine yatırım yap o vakit bebeği krese kendini de işe at derim ben

Back
X