• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar bir bakar mısınız ? Eşim ve annesi...

Allah ikisini ıslah etsin.Senin dilin değil kocanın eli uzamış, kayınvalidenin diki çok uzamış bence.Ayrıca çok beğenip bayılıyorsa gitsin eltilerinde kalsın bir sizin başınıza çöküyor.Boşanın vs demeyin yazmışsınız ama ozaman siz onları bastıracaksınız sessiz kalmayacaksınız çirkefe bağlayacaksınız.hiç mi ayrı eve çıkma şansınız yok acaba.

Türkiyede ki misafir oda olayını da anlamış değilim. Komple bir oda senin çoğu zamani boş kullanılmayan bir alan oluyor. Yani örtmekten ziyade misafir odaya gerek yok bence
Örtmek derken carsaflarla her yeri kaoatmak sanki evde oturulmuyormus gibi

Allah ikisini ıslah etsin.Senin dilin değil kocanın eli uzamış, kayınvalidenin diki çok uzamış bence.Ayrıca çok beğenip bayılıyorsa gitsin eltilerinde kalsın bir sizin başınıza çöküyor.Boşanın vs demeyin yazmışsınız ama ozaman siz onları bastıracaksınız sessiz kalmayacaksınız çirkefe bağlayacaksınız.hiç mi ayrı eve çıkma şansınız yok acaba.
Maalesef yok.. birde kayınbaba var tabi. Eşim son çocuk. Kayinababa hasta yatalak kaynana dili durmaz.

boşanmayın deyip ne diyelim!!!
adam dövüyo sövüyo annesi ayrı bir dert yok eltimdi yok armutun sapı üzümün çöpü
anladığım kadarıyla hiç değerin yok senin kendini heba etme derim ben
bu kadar değersiz değilsindir herhalde kendini ve çocuğunu düşün.

Madem eltilere bayiliyor,gitsin onlarla yaşasın.
Siz de ne demeye eltilerin cocugu yaşındayken kaynana evine evlenip, bir de çocuk dogurdunuz?

Kocam boğazıma yapıştı diyorsun sonra da boşan demeyin diyorsun güzel kardeşim. Ne diyelim peki ?

Boşanmayacaksan annesini de kocanı da idare etmek zorundasın, ama unutma ki bugün boğazına yapışan yarın o boğazı ciddi ciddi boğmaya da kalkar.

Gençliğinize yazık.
Kayınvalde yanı demeden erkenden evleniyor genç kızlarımız, koca kaçıyor çünkü.
Evliliği oturtmadan,adamı tanımadan bir de çocuk yapılıyor,çocuk da kaçıyor çünkü,hemen yapmak lazım.
Hem çocuk olursa koca da düzelir belki.

Elde meslek yok,ekonomik özgürlük yok,
zorda kalındığında kullanabilecek eğitim yok.
Adam boğazına yapışıp, hakaret edince de yapacak bir şey yok ne yazık ki...
Yazık gerçekten çok yazık.

Boğaza sarılmak nedir yahu insan değil :sinirli:
Mrblar. Ben 2 yıllık evliyim. Ve birlik oturuyorum. 2 yıldır tükenmek bilmeyen sıkıntılar. . Her neyse kızlar size sormak istiyorum ben mi abartiyorum sizce? Bugün eşimle dışarı cikacaktik sabah işlerimiz vardi. Temizlik yapıyorum halı yıkama gelecek halıları almaya. Sabah kalktım halıları topladım kahvaltı hazırladım çocuğu hazırladım (1 yaşında oglum var bu arada ) . Sonra kendim hazirlaniyorum ama çocuk susmuyor oyle bir ağlıyor ki yetişmemiz gereken yerdeki randevu da yaklasti. Bende esime kızdım uykundan 2 dk ödün ver çocuğa bak diye. Sonra o da sus bak seni elime alırım felan dedi ben iyice sinirlendim. O sırada kaynna geldi işte sen neden misafir odasinin mobilyalarının üzerini örtmüyorsun eskiyecek. Eltilerine bak onlar nasil yapıyor felan . Bende dedim çoğunlukla kimse örtmüyor anne o da toz almıyor bir şey almıyor dedim. Dedi senin için zaten hiç bir şeyin önemi yok. Senin mobilyaların eskiyecek . Şöyle boyle .Dedim ki anne aklima gelmedi sen söyleseydin ben örterdim. O da niye senin aklın yok mu sen akıl edemiyor musun dedi. Yine eltilerimden bahsetti işte onlar kadar olamıyorsun felan. Dedim ki anne ben ikisininde çocuğu yaşındayım. Beni onlarla kiyaslayip durma . Esim geldi senin dilin çok uzadı diye boğazıma yapıştı. Bende iyice sinirlendim . Bağırdm . Çıktım odadan kapıları carptim. .. ne yapsam sürekli bahane. Herkes yemeklerime bayılır. Kaynanam yanmayan yenege yandı. Tuzsuz yemeğe tuzlu. Yagsiz yemeğe yağlı. Eltin böyle yapıyor. Daha güzel oluyor. Bir de sabahtan beri beddua ediyor. Ben cik tehlikelimiysim. Konusunca boyle oldum.Yoruldum kızlar. Bana öneriniz boşanmak vs. Olmasın. Çünkü farklı şeyler var . Bana nasıl davranmam gerketigini ya da ne bileyim işte önerilerinize ihtiyacım var lutfen...

Haklı olduğun bi konuda boğazına yapışan bi kocan varken boşanmakdan başka çözüm önerisi sunamıyorum.
Hani boşanamam diyorsun ya onlar da bunun farkında. O yüzden seni adam yerine koymuyorlar. O zaman itaat edeceksin. Ha öyle bi hayat boşandıktan sonra yaşayacağın hayattan daha mı kötü olur bilemedim.

Sanırım cesaretim yok. Bir annem var başka kimsem yok.uvey abiler. Boşanmanın hoş karşılanmadığı bir toplum. Şiddete yönelik bir adam...
Sen kendine bu hayati reva görüyorsun sadece bu....

Bir annen varmış yeter, abilerin üvey olsun ne olacak...

Annesinin yaninda senin bogazina yapışan kocanın annesine babasına hizmet edene kadar git seni doğuran kadina hizmet et....tek diyeceğim bu...

Azıcık medeni cesaret lütfen...

Bu arada boşanmak eskinden hoş karşılanmıyordu artık normal, evlenmek helal ise boşanmakta helal....

Ha senin kafanda boşanmak kötü birşey ise o başka....

Ayrı eve çık o zaman bende iki yıl önce bu durumdaydim ölsem unutamam yaptıklarını eşimle gezerim anneme giderim benim taraf gelir küser konuşmaz eltilerimi över benim dedikodumu yapar deli der şimdi karşılıklı oturuyom en azından her saniye söylenmesini duymuyom sorsan ondan i kaynana yok yüzünü bile girmek .istemiyom

Back
X