- Konu Sahibi aglayanbulutlar
-
evet benim de aklıma geldi sen böyle deyince.bizde küçükken hep karı koca olur hatta sevişir gibi yapardık.şimdi düşünüyorum oyunlarımız baya erotik içerikliymişama çocukluk işte merak var.sanırım doğamız gereği.hatta bende takmıştım bir ara acaba lezbiyen miyim diye :13:sanırım çoğunluk böyle şeyler yapıyor canım.onun için sen de lez ve ya sapık değilsin merak etme,çocukluk işte.
adı ustunde cocukluk...
kendının ney oldugunu bılıyorsundur herhalde bayanlara ılgı duyup duymadıgını kendın daha ıyı bılırsın bız bılemeyız
tamam doğruda bazı şeyler acaba çocuklukta mı başlar.hani o tarz ilgileri olanın devamı gelirmi.anlam veremedim
sanmıyorum...
çok fazla takıyorsun canım dıger konularında oyle...kac yasındasın bir geçiş dönemınde mısın boslukta mısın?
bukadar dusunme ya lezbıyensındır ya değilsindir çocuklukta oynadıgınız oyunları karıstırma suanda bir bayanda etkılenebılıyormusun yoksa ilgilenmıyor musun....
eger cevap, yoook kadınlara o gozle bakmıyorum kesınlıkle erkeklerden hoşlanıyorumsa sorun yok...
evet benim de aklıma geldi sen böyle deyince.bizde küçükken hep karı koca olur hatta sevişir gibi yapardık.şimdi düşünüyorum oyunlarımız baya erotik içerikliymişama çocukluk işte merak var.sanırım doğamız gereği.hatta bende takmıştım bir ara acaba lezbiyen miyim diye :13:sanırım çoğunluk böyle şeyler yapıyor canım.onun için sen de lez ve ya sapık değilsin merak etme,çocukluk işte.
canım böyle saçma konulara takılıp gününü kaçırma.herkesin yaptığı şey,eğer şimdi kadınlara eğilimin yoksa.ee dert bunun neresinde.
çocukken benimde vardı böyle karı koca oyunlarım aynentakma kafana canım eminim çoğu çocukluk döneminde geçirmiştir böye dönem. arkadaşımızında dediği gibi meraktan kaynaklanan birşeydir
peki ya hiç böyle dudaktan filan öptüğünüz yada gerçek anlamda ilişki yapdığınız oldumu.bu daha kötü sanırım.bana sapık diceniz ama sormam lazım:))
ön nyargıyla yaklaşmayın lütfen.çünkü gerçekden günlerdir içimi kemiren bir konu.10-13 yaş arası cinsel içerikli şeylere ilgi duyuyodum.ama çok utandım bugün eski hallerimden.mesela küçkken kız kıza oyunlarda hep karı koca olurduk.düşünüyorum ben lezbiyenmiyim yada sapıkmıyımş.kafayı yicem.eskileri düşündükçe...allah rızası için yardım edinnnn lütfen.dalga geçmeyin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?