Bayanlar, bu cümlelere dikkat

husel

er:)
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
1.849
18
683
47
Diğer
Çoğu zaman erkeklerin söylediği kırıcı sözlerden şikayet etseniz de onların da ara sıra sizin gibi düşündüğü ve söylediklerinize sinirlendikleri hiç aklınıza geldi mi?Erkekler bazen öyle sözler söylerler ki duyduklarınıza inanmakta zorluk çekersiniz. Fakat suçu sadece onlara atmak marifet değildir. Çünkü erkeklerin de duymaktan hoşlanmadığı sözler vardır.

Ay çok şirin Siz sevdiğiniz erkeğe iltifat etmeye çalışıyor olabilirsiniz; fakat şunu bilmenizde yarar var: erkekler ‘şirin' sözcüğünden nefret ederler. Eşiniz şık bir kıyafetle karşınıza çıktığında ona ‘çok şirin olmuşsun' demek erkeklik gururuna hakaret etmek anlamına gelebilir. Bu nedenle ‘şirin' sözcüğünü mümkün olduğunca az kullanmalısınız.

Konuşmamız gerek

Bu iki kelime erkeklerin arkasına bakmadan kaçmak için yer arayacağı kelimelerdir. Bu nedenle eğer bir sorununuzu paylaşmak için konuşacaksanız direkt olarak ‘konuşmamız gerek' demeyin. Konuya girmek için uygun anı kollayın ve beklemediği bir anda konuyu açın.

Sadece bir oyun

Eşiniz futbol maçı izlerken ona ‘ Niye bu kadar önem veriyorsun, sadece bir oyun' derseniz kalbini kırmış olursunuz. Çünkü erkekler için spor karşılaşmaları hayatlarının vazgeçilmezidir. Ona saygı gösterdiğinizi bilmesini istiyorsanız, bu tür spor aktivitelerinde ona destek olmalı, gerekirse birlikte seyretmeyi teklif etmelisiniz.

Hiçbir şey yok
Suratınız beş karış ve sinirli olduğunuz her halinizden belli. Eşiniz yanınıza gelip size ne olduğunu sorduğunda kesinlikle ‘hiçbir şey yok' demeyin. Çünkü yüzünüz zaten sizi ele veriyordur. Onun tahmin etmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.
Ne giymişsin öyle?

Erkekler kadınlar gibi ne giyeceklerini saatlerce düşünmezler, bu nedenle kıyafetlerin eleştirilmesinden nefret ederler. Eğer üzerindekini beğenmezseniz ona güzel bir şekilde ‘bence sana öteki daha çok yakışıyor' demeniz yeterlidir.

Sence güzel mi?

Birlikte bir yerlere gittiğinizde gördüğünüz güzel kadın için ‘sence güzel mi?' diye bir soru sormanız erkekleri çileden çıkartır. Çünkü hangi cevabı verirlerse versinler mutlu olamayacağınızı bilirler. ‘hayır' deseler inanmayacaksınız, ‘evet' deseler kavga edeceksiniz. Bu ikilemi yaratmamak adına bu soruyu da sormayın.

Özelliklede sondaki şıkkın farklı sorularını yöneltip istediğim cevabı alınca diğer farklı cevabı beklediğimi söylüyorum yada belli ediyorum cileden cıkıyor işte o zaman eee banada bunun keyfini cıkarmak kalıyor

Çünkü arada sinirlendirmek arada onun nefsini vs. yoklamak iyi geliyor:1closedeyes:

diğer şıklardan surat asmayı nedense yapıorumkaydirigubbakcemile3

Biz kadınalr harbiden az diliz
adamı cileden cıkarma şeyiyiz resmenkaydirigubbakcemile

Hakkaten bende bu yazıda kendimi gördüm resmen kaydirigubbakcemile3 Bende az cadı değilimdir

surat astigimda ne oldu diye sordugunda esim.. bende yok bisey derdim hep
israr etsede søylemezdim
simdi israr etse bile
søylemeyecegimi bildigi icin israr falan etmiyo:mymeka::1no2:

yok bisey demeden ønce bir an dusunuyorum sonra ne varsa døkuyorum icimdekileri sırnaşık şey

icim icimi yiyecegine, o da bilsin ne var..:dilcikar:

bende en çok konuşmamız gerek sözcüklerini kullanıyorum sanırım
herifi çileden çıkaran buymuş ne bilemhihoyyyt

ben bunların, aynen yazıldığı gibi ,doğrularını yapıyomuşum.ama son şık farklı bi giyim şıkkı.eşim güzel bi kadın görünce şunu bana alsana der,ben de benden daha iyiyse hiç kaçırma hemen al derim.bi de ne giyecekse illa benim seçmemi ister çorabına kadar.

benim eşimde bana seçtirirdi giysilerini hep
bende alış verişi sevmediğinden sanırdım
zavallımın tek derdi eleştirilmekmiş
ama napayım oda ne zaman kendine bişey alsa gider boyuna çizgili seçer
bıraksam hiç durma zebra gibi dolaşıcak ortalıkta
bir arada şu gaffur pijamalarına takmıştıkaydirigubbakcemile3
tüm ısrarlarına rağmen almadım:lepi:

Bende "Hİç bişeym yok" cümlesini çok kullanıyorum. kesinlikle çileden çıkarıyor. kaydirigubbakcemile3 arada sence güzel mi diye sorduğumda beklediğim cümleyi söler hep" güzel ama senin kadar degil" yada banane onun güzelliğinden der Aman sevgilimizede her şeyi,her cümleyide düşünüp sölemeye kalkışırsak ooo yandık valla :lepi:laelaelaelaelae

BEN EN ÇOK HİÇ BİSEYİM YOK VE SENCE GÜZELMİ LAFINI KULLANIRIM YAZDIKLARIN DOGRU HUSELİM ... BİSEYİM YOK DEDGİMDE İYİ CE ÜSTÜNE GELİYORLAR İNSANIN BENDE ARTIK KARNIM AGRIYOR KELİMESİN KULLANIYORUM:)) DİGER SÖZCÜGE BİSİ BULAMADIK HALA SORUYORUM VE ODA DEVAM LI NE BİLİM BEN KULLANACAK OLAN SENSİN DER:s

Kadınların bazıları acayip ısrarcı =D Sevmiyorum öylelerini.. Kafa olsalar sorun kalmayacak. İstediğin her erkek yanında olacak.. Ciddiyim bu böyle.. Herşey sohbette! =D

sanki bizim eve kamera koymuşlar bizi çekmişler :roflol:

huselim biz lerde az değiliz zaman zaman konuşmamız lazım genelde de nasıl olmuş yakışmışmı diye sürekli sorarız ben sorarım
her zaman güzel söz işitmek sıcak bakışını görmek isterim
sorun olmasada konuşmamız lazım canım sıkılıyor yanımda otur derim ay bende az değilmişim ya :)))

sevgılım most wanted dıe bı oyun tutkunuydu ya bıras benımle ılgılen 4 tekerım yok ama burdayım ıste dedımmde onun adı oyun dııl most wanted demıstı sanırım odun bı sevgılım var her pasar formula ıslemekten fulbola tahammul edıp soora yorumları dınlemekten sıkıldım ben sevgılımı ıstıommmm yaaaa

Sence güzel mi?

Birlikte bir yerlere gittiğinizde gördüğünüz güzel kadın için ‘sence güzel mi?' diye bir soru sormanız erkekleri çileden çıkartır. Çünkü hangi cevabı verirlerse versinler mutlu olamayacağınızı bilirler. ‘hayır' deseler inanmayacaksınız, ‘evet' deseler kavga edeceksiniz. Bu ikilemi yaratmamak adına bu soruyu da sormayın

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:)) Asla direk sormadım bu tarz soruları, "ne kadar güzel bir bayan" ya da " ne güzel bir elbise" gibi direk cümleler kulandım hep ve her sefierinde de düştü tuzağa :)) gerçek cevap geldi "evet hayatım gerçekten çok güzel" sonrası malum :)):jeyyar:

Hiçbir şey yok
Suratınız beş karış ve sinirli olduğunuz her halinizden belli. Eşiniz yanınıza gelip size ne olduğunu sorduğunda kesinlikle ‘hiçbir şey yok' demeyin. Çünkü yüzünüz zaten sizi ele veriyordur. Onun tahmin etmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.
Ne giymişsin öyle?

o olay cok kısa bir süre önce basıma geldi benim.morelim bozuk eşimle içimdekini paylasmak istıyorum benı anlamasını.en sonunda içimde savastıgım soruyu sordum.bana nedese beyenirsiniz derdinne söyle şok oldum bu kelimeyi duyunca vaybe bu kadarmış yani dedim.yani her kim olursa olsun kadın erkek çocuk herkez konusa bileceyi onu anlaya bileceyi bir insan istiyor karsısında ki çok büyük bir fırsattı aslında bu ikimiz için ilk defa içimden her geceni paylasmak istemiştim

bende eskiden yok bişey derdim ve oda hiç ısrar etmezdi.ne halin varsa gör derdi.ama şimdi surat asıp hiç bişi demiyorum susma hakkımı kullanıyorum deli oluyo.öğrenebilmek için.:jeyyar: giyime gelince herzaman kıyafetlerini ben alırım.kendine ayakkabı dahi alamaz.maçlara gelince o dizi seyreder ben maç seyrederim.bana kızar dizi kaçıyor ne var da şimdi maçı açıyorsun diye. ay bu adam beni öldürecek.niye normal bir kocam yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…