Bayanlar düzensiz rejım...

bebetom

Teyzesinin gülü o
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
1.620
1
116
48
İçel Mersin
Arkadslar düzensiz rejım veya beslenme yumurtalarımızın düsüklüğüne ve erken menopoza neden olabılırmı?Çünkü ben 2 yıl kendım diyetisyene danısmadan rejım yaptım.Sonra tüp bebek denedım,2defa yumurta sayım az cıktı.Ama fazla kiloda zararlı dedıler.Sizin bir bilginiz varmı?bu konu hakkında bebıslerım tutmadı.Bu yuzdenmı aceba:uhm::1no2:

yumurtaların gelişmesi ve rezerviyle direk alakalı beslenme ...sana kendimden örnek evereyim eylül ayında kan testi yaptırdım fsh:4.7 çıkmıştı tabi ben o aylardan gebelik planladığımdan yediklerime çok dikkat ediyordum ...yine eylül adetim bittikten sonra rahim filmi çektirdim doktor her iki tüpümünde tıkalı olduğunu ve tüp bebekten başka çarem olmadığını söyledi ...o olaydan sonra çok üzüldüm psikolojim alt üst oldu ve hiç dikkat etmedim kendime yemeden içmeden de kesildim...26 günde bir düzenli adet gören biri olarak o ay adetim 4 gün erken geldi (benim için görülmüş şey değildir ilk defa düzenini bozdu) adetimin 3. günü kan testi yaptırdığım da fsh:9.5 çıkmıştı....düşünebiliyormusun 22 gün arayla aynı testi yaptırıyorum ve aralarında dağlar kadar fark var.....bence beslenmene dikkat et canım vede moralini yüksek tut...dengesiz beslenme ve stres yumurtalıkların en büyük düşmanı

Pekı canım saol yardımcı oldugun ıcın artık duzensız rejım yapmayacagım ama cok cabuk kılo alıyorum ne yapıcam bılmem.Su an 69 kılo oldum.2sene once 59 ıdım.Aceba guatr var bende o yuzden mı alıyorum.Bır de antıdepresan kullanınca zayıflıyorum.Bırakınca tekrar kılo almaya baslıyorum.Cok kotu yaa ufffmafoldumben

herkesde farkli oluyor galiba bende antideresan kullandim iki ayda 5 kilo aldim :(

simdi rejime baslicam ama nasil yapicami bilmiyorum bakalim ya artik nasip bende

ocakta tedaiye baslicam aciil kilo vermem lazim mafoldumben ama nasil neyapcagimi bilmiyorum

herkesde farkli oluyor galiba bende antideresan kullandim iki ayda 5 kilo aldim :(

simdi rejime baslicam ama nasil yapicami bilmiyorum bakalim ya artik nasip bende

ocakta tedaiye baslicam aciil kilo vermem lazim mafoldumben ama nasil neyapcagimi bilmiyorum

İnşallah verırsın canım bende de aynı sorun işte kiloda bebışlerin tutunmasını engellıyor.Kılo alsam sorun versem de sorun:uhm::uhm:

Back
X